2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    221
listede yokum canım @loori
 
herkese merhaba. bende ekim annesi olacağım kısmetse. bir oğlum var 3 yaşında . bu ikinci olacak kısmetse. şuan için hamilelik iyi gidiyor bi sıkıntı yok. sadece tsh hormonu yüksek çıktı yarıh dahiliye ye gideceğim . herkese sevgilerr
 
Canım sıcaklarda zorlaması dısında ve harekrt kısıtlıgı dısında bısey olacagını sanmıyorum bol su ıc.
 
canım çok saol teşekkür ederim bilmiyorum ne iyi gelir napıcam akşamları kabus oldu artık
Canım ben sana yazdım ama görmedin sanırım. Benim de kabızlık derdi üni.yıllarında başladı ve damar çatlağı oluştu maalesef. Çok katılaşıyor ve kanamalı çıkabiliyordum. Çareyi şöye buldum: Akşamdan dört beş tane kuru kayısıyı bir kasede ıslıyorum, sabah kalkınca onları yiyip suyunu içiyorum. Tamamen iyileştim bu sayede.
Hatta hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kabız oldum. Hemen kuru kayısıyla komposto yaptım, onu sıcakken içtim, metabolizmayı çok hızlandırıyor.
 
Evet canım ben de öyle biliyorum. Hatta islami açıdan da öyle. Müslüman olan arkadaşlar bir araştırsın isterlerse (Yanlış anlaşılma olmasın. Benim müslüman olmayan çok arkadaşım var. O yüzden böyle yazdım.)
 
Hanımlar izmir de olanlar doktor tavsiye edebilir misiniz ben şu an başka bi ilde yaşıyorum ama doğum için izmir i de düşünüyorum bilgilendirirseniz sevinirim hem doktor hem fiyatlar açısından
 

Biz aslında biraz zor aylara kaldık çünkü yaz mevsiminde son 3 ay da olacağız arkadaşım da öyleydi Eylül'de Doğum yaptı ama çok zorlandı hem çok sıcak hem kilolar nefes almakta sıkıntılar yaşadı. İnşallah bizlerin rahat geçer
 
Canım sıcaklarda zorlaması dısında ve harekrt kısıtlıgı dısında bısey olacagını sanmıyorum bol su ıc.
Canım hep çok su içerim zaten. Allah'tan adada yaşıyorum. Yaz akşamları hep serin oluyor, gündüzleri de hep denizdeyiz ama hamilelik yaza denk geldiği için çatlaklarımız fazla olacak galiba.
Bir de benim doğum tarihimi 14 ekim yapar mısın canım
 
Son üç ayı değil canım ya. Eylül ve ekimde havalar ferah oluyor. Ben hep böyle istemiştim. Ne güzel ilkbahar, yaz ve sonbaharda hamile olacağız. Cıvıl cıvıl, tiril tiril giyeriz elbiseleri :) Kışa denk gelmesi güzel değil bence. Hep kat kat giyisilerin altında, herkes grip, üşütme ve hasta olma derdiyle olmasından iyidir.
Bir de ben adada yaşıyorum. Akşamlar serin oluyor, gündüz de hep denizdeyiz. Öğretmen olduğum için ilk dönem tamamen doğum izniyle kapanıyor. Benim için harika oldu yani :)
 
Kızlar bugün ne çok mesaj yazdım ama sizinle paylaşmak istedim. Youtube'da "Acemi Anne" diye bir kanal var. Çoooook faydalı videolar var. Hamileyken neler yediğini, doğum çantasında neler olması gerektiğini, bebek bakımını vb. bir sürü şey anlatıyor. Ben bayıldım. Onu izleyip şimdiden alışveriş yapmaya da başladım :) Hepinize tavsiye ederim:)
 

Sor canım için rahat etsin ama genetik bu çatlak işi ailede varsa ve çatlayacaksan kremlerin pek faydası olmuyo.%20-30 demişti benim dr um. İnş çatlamayız..
 
Bende senin gibiyim canim hep esniyorum progestan da uyku yapiyor ustune kizimda yoruyor uykuya hasret kaldim gibi...sende en yakin zamanda emmeyi kesmelisin bence bir bucuk yasini solsurduysa eger
19aylik canim suan hic hazir degilim cok.zormus o enerjim.inan yok bikac ay daha anne sutu alsin istiyorum iki yasa kadar olmasada
 
Ne kadar şanslısın senin için süper bir döneme denk gelmiş bizim içinde yazın bol bol keyif yap denizde
 
Canim dr sordum tabiyki bir zarqri olmadini soyledi zaten ben bikiyordum cok var cevremde emziren gebeyken bende arastirdim o eskidenmis neye gore oyle.dusunmusler cok sacma sadece yorucu baska bir etkisi yok bende oglumu neden mahrum edeyim ki cok bagimli birden ksemem baharda bakalim.suan laf anlamaz
 
Canim kullansanda catlatacaksa catliyor inan genetik o ailende varsa sendede olur ben kullandim son ay birqz catladi yinede suan yok gecti
 
Ben de ögretmenim. 1 dönemi kapatacağız bakalım. Son ayları da tatilde geçireceğiz.
 

Evet Hüseyin beyde Doğum yaptım. Sezeryan yapıştırma yaptı beni galiba tam emin değilim dışarıdan şu an iz Yok o zaman da dikiş yoktu Zaten. Hastane de fena değil. Şu an yoğun ama yine de ilgileniyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…