2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım sen bılırsın dr derse yaptırmalısın yaotır. Bana gerek yok dedı 35 yas ustu kadınlar ve ailesınde risk olanların yaptırdıgı bıseymıs. Oglum da hıc dememıstı bıle bunu :)
Anladım canımm sağol fikir verdiğin için :)

Bellatrix Lestrange cnm bu hfta gttm koru ya.doktoru begendm inşallah hemşirelrde iyidr orada dvm edicem gbi görünüyo.hüseyin hocaya dikişi sorunca o içten dikişe yapıştırma dyolar dedi:) içten estetik yapıomş.doğum sonrası odaları gezemedim bidakine oraları da görmk istiyorum inşallah.ya bu arada insan cips e takar mı:) ruffles aşeriyorm 1 kere yedimde midemi en çk o rahatlatıyo var mı böyle bşe:)

Odalarda pek bir atraksiyon yok ne yalan söyleyeyim. Ben sadece doktor için o hastaneye gidiyorum. Hüseyin bey ordan ayrılsın takip ederim gittiği yere giderim yani. İnsan olarak da çok iyi biridir. En son kürtajdan 4 gün sonra gitmiştim sonra bir daha görüşmedik. :))

19aylik canim suan hic hazir degilim cok.zormus o enerjim.inan yok bikac ay daha anne sutu alsin istiyorum iki yasa kadar olmasada
Cnm bebek hazır değilse kesme memeden .. Bende emziriyorum 2 gündür geceleri emmiyor hayret ettim. Ama gündüz emiyor tabi.. Belki seninde aniden bırakır.. Uyanınca sırtını sıvazlayıp başımı yastığına koyuyorum rahatlıyor uyuyor. Aslında memeye değil sana ihtiyacı var ama alışkanlığıda bırakamıyor işte...

Tunaydinlarrr kızlar
Bende şimdi geldim dr dan . Minnos büyümüş 9+1 haftalıkmışız . Dr erkege benzettim dedi attı tabi bence
3 hafta sonra doopler us istedi . İkili test de istedi tabi ama yaptırmayacağım dedim
sadece dooplere girip kan akış falan mi ne bakılacakmış kontrol amacli girersin dedi Bizden haberler böyle şimdilik annisler...

@loori , ebenin anlattıklarını bize de kısaca yazıver gıı. Bizim hiç öyle ebelerimiz olmadı. Anca başından savalar
Canım gıttı ebe benım ıkıncı gebelık oldugu ıcın daha cok ıkı cocuklu hayat fln konustuk :) birde demirim dusuk cıkmıs onun ıcın meyve suyu gıbı bısey onerdı,demır hapı kabızlık yapabılır dedı. Hastane ıcın konustuk en kısa zamanda hastaneyr gıdıp bakıcam. Hamılelık kurslarına gıdıcem arastırıyorum suan. boyle ıste canım herkes guzel olucak ınsallah bır daha dogumdan sonraya gelıcek.

Gozun aydın canım hadı hayırlısı olsun :) kız kemık yapısından falan anlayabılıyolar ya

Gozun aydın canım hadı hayırlısı olsun :) kız kemık yapısından falan anlayabılıyolar ya
Giz ne kemiği , kafasını bile zor sectim hehehe.. ya ilki kız olunca beklentiler erkek yönünde oluyor . Neyse hayırlısı olsun da saglikli eli ayağı duzgun hiç önemli değil . Teşekkür ederim canım bu arada

Ben de ögretmenim. 1 dönemi kapatacağız bakalım. Son ayları da tatilde geçireceğiz.
Senin branşın ne? Evet çok güzel denk geldi. Hesapladım da, nerdeyse hamileliğin 20.haftası falan tatile giriyoruz. Seneye ikinci dönem de ücretsiz izin alacağım. Bebiş bir yaşına yaklaşana kadar yanında olacağım inşallah. Allah o günleri görmeyi nasip eder inşallah.

Benimde ilk erkek oldugu ıcın kız istiyorum ama erkek hissediyorum. aynen eli ayagı duzgun olsun da

Ben de ögretmenim. 1 dönemi kapatacağız bakalım. Son ayları da tatilde geçireceğiz.
Canım ben şöyle yapmayı planladım. Sanırım seminer 5 eylülde başlıyor. 5,6,7,8 Eylülde seminere gideceğim. Sonra doğum iznine ayrılacağım. Böyle yapınca sadece ilk dönemin son haftası kalıyor. Onda da beş gün rapor alırım. İkinci dönem de ücretsiz izin.

Kredi ödememiz oldugu için ücretsiz izin alamayacağım ben. Ama derslerimi sabaha aldırmayı duşunuyorum. Benim branşım felsefe. Seninki ne?

maşallah. ben de ctesi gideceğim benden de testleri isteyecekti öyle demişti. ben her ihtimale karşı hepsini yaptıracağım. inşallah hepsi yolunda çıkar.
2li test için ne zaman dedi hangi haftalar arası?

ense ölçümü yapacakmı peki. bende ikili testi düşünmüyorum ense kalınlığı daha önemli dediler bilgi verdimi doktorunuz. bu arada gözünüzaydın. darısı başıma. benimde kontrolum haftaya c.tesi 9+1 olacak o gün tam. korkuyorum bu hafta gitmediğim için birşey varmı yokmu diye.

maşallah. ben de ctesi gideceğim benden de testleri isteyecekti öyle demişti. ben her ihtimale karşı hepsini yaptıracağım. inşallah hepsi yolunda çıkar.
2li test için ne zaman dedi hangi haftalar arası?

Vallahi dooplere kan akımı kontrol amaçla girmelisin dedi . İkili test icin ayrı bir teste bakıyorlar .11-14 haftalik araliginda bakılıyor canim . .. Bunu yaptırmak istemiyorum dedim . Tamam ama digerini yaptır dedi.

Ense ölçümünü sormadım canim ya . Doppler de gözükür mü acaba bilemedim . Kendiside birşey demedi .
Korkma canim herşey yolundadir inşallah . Güzel haberlerle gel ...

bilmiyorum internetten araştırdım. ense ölçümü önemli falan yazıyor. 12. haftada ikili testle beraber yapıyorlarmış. belkide gittiğindede söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…