2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
bilmiyorum internetten araştırdım. ense ölçümü önemli falan yazıyor. 12. haftada ikili testle beraber yapıyorlarmış. belkide gittiğindede söyler

Canim hamile olan bir arkadaşla konuştum şimdi o da yaptırmadı ikili test . 12. Haftada dr ense olcumu yapmış .

Kredi ödememiz oldugu için ücretsiz izin alamayacağım ben. Ama derslerimi sabaha aldırmayı duşunuyorum. Benim branşım felsefe. Seninki ne?
Ben de Türkçe öğretmeniyim. Benim de kredi var ama evi satacağım. Geceleri emzirince sabah zor olabilir canım. Bir doğsun da gerisi gelir

Merhaba kizlar 8 arti 4 gunluk bugun aferdesiniz surekli iki haftadir idrara cikiyorum bu nezaman sona erer sizlerde benim gibimisiniz geceleri surekli uyaniyorum..su icmeye korkuyorum

Canım okudum yazdıklarını tabi dikkate alıcam ben acıdan ne yazdığımı bilmiyorum kesinlikle deneyeceğim canım çok saol

Geldik doktordan şuan için sıkıntı yok 7+5 çok şükür bazı testler verdi bir nıpt diye bir testten bahsetti bilgisi olan varmı acaba

Canım senin çoğul gebelik mi bu test genelde ikiz gebeliklerde isteniyor. Senden kan alınacak özel tüpler var onlara konuluyor 2-3 hafta da sonuç çıkıyor. DNA testi bebekte herhangi bir kromozom bozukluğu var mı genetikte bir sıkıntı var mı ( down send gibi) buna bakılıyor

İkiz değil önerdi doktor sadece ama pahalı bir testmiş galiba

Canim hamile olan bir arkadaşla konuştum şimdi o da yaptırmadı ikili test . 12. Haftada dr ense olcumu yapmış .
teşekkür ederim canım

Merhaba kizlar 8 arti 4 gunluk bugun aferdesiniz surekli iki haftadir idrara cikiyorum bu nezaman sona erer sizlerde benim gibimisiniz geceleri surekli uyaniyorum..su icmeye korkuyorum
o 9 ay sürüyor bebek büyüdükçe artıyor. kaç haftalıksın şuan.

ACİL kızlar yardım ilk kusmamda bida olmaz die ilaç istemedim dr dan az önce çok fena kustum sabah 8 de az salata domates peynir yedim ekmeksiz 5 e kadar da bulantıdan bişi yemedim sonra mamarna yedim bi tabak ilaç için sonrası malum.. bidaki kontrolum de 3 hafta sonra var mi bulantı iiçin ilaç kullanan. Boğazımdan kan geldi resmen o kadar tahriş oldu...

Doopler için nereye gidicez. Bacak krampları oluyor bende. Çocuğa kan yeteri kadar gidiyormudur diye endişeliyim çünkü hep yatıyorum. 2'li yaptırmayacağım ama dooplerdeki duruma göre aspirin verir belki doktor. Nereden randevu alacağız acaba canım?

Aman canim bol su ic. Plasenta için önemli.

Geldik doktordan şuan için sıkıntı yok 7+5 çok şükür bazı testler verdi bir nıpt diye bir testten bahsetti bilgisi olan varmı acaba
Yaşımdan dolayi beni direk NIPT ye yonlendirdi Drum. Fiyat aldim 2000tl. Konustum 10. Haftadan itibaren alinabiliyormus kan. 1 hafta icinde sonuc geliyormus. Ben 11. Haftayi bekliyorum gidip kan vereceğim. Tum genetik hastaliklar 99% basariyla cikiyormus sonucta. Hatta cinsiyeti bile cikiyor dediler. Bir daha baska teste gerek kalmiyor. İngiltereye gidiyormuş kan.

Canim bana metpamid verdi guvenle kullanabilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…