Canim bencce 3. Bir doktora git ve ne dersse onu yap 2 doktora gitmek gercektende kafa karistirici oluyor ben farkli bbir konuda ayni ikileme dusmustum careyi 3. Doktorda buldum
Çok geçmiş olsun canım. Ben de ilk hamileliğimde boğaz enfeksiyonu geçirmiştim. Ama 6 aylık falandık. Penisiline alerjim olduğu için benim en çok kullandığım antibiyotik klacid dir. Bu penisilin içermiyor. O zamanda kullandım. Ama aylar farklı olunca bişey diyemedim ama kullanmayıp ne yapacaksın daha çok ilerlerse bakteri o da sıkıntı..Viral enfenksiyonlara bitkisel çözümler etki edebiliyor ama bakteriyellere etmiyor malesef
Çok teşekkür ederim inşallah bizde de sıkıntı olmadan atlatırız bu durumu dün kullanmamıştım gece rahat edemeyince bugün mecbur kaldım agrım az olsaydı hiç başlamayı düşünmüyordum ama bi kaç araştırma yaptım antibiyotik zararlı tabi ki ama kullanmazsam da enfeksiyon aynı şekilde bebeğe zararlı bismillah dedim ve başladım biran önce geçer inşallah
kızlar ben çok kötüyüm hamile kaldığım andan itibaren hemoroidden kurtulamadım düzenli wcye çıkmama rağmen her wc de cok kan kaybediyorum ve acı çekiyorum doktor krem verdi ama banamısın demiyor napıcam ben
Şifa olsun inşallh,walla ben küçük oldugu için soğan suyuna batırıp kulak çöpüyle kulağının girişini siliyodum.kulağının ağrısından sonra o yanmayı sallamıyo herlde:) yanmada iltihabı kurutma tepkisidr belki.geçmiş olsun tekrardan
Riskli donemi atlattin insallah canim benim dr.umda bugun artik stres yapma bu gebelik devam edecek artik insallah dedi. Allaha emanetler canim rabbim korusun hepimizin yavrusunu.
Ne guzel hem kafan dagilir hem rahatlarsin platesle. Benim dr.um kilo alma yoksa ignenin etkisi azaliyo hemen bi diyetisyene git dedi. 58 kiloyla hamile kaldim su anda da 58 kiloyum. Boyum 1.70. Kilolu degilim ama bugun israrla kilo cok onemli dedi moralim bozuldu. Iki hafta sonra kontrole gittigimde diyetisyenede gidicem.
kızlar ben çok kötüyüm hamile kaldığım andan itibaren hemoroidden kurtulamadım düzenli wcye çıkmama rağmen her wc de cok kan kaybediyorum ve acı çekiyorum doktor krem verdi ama banamısın demiyor napıcam ben
Ay canım kıyamam ikiz bşde daha farklı olur tabi seni çok ii anlıyorum önceki düşüğümde hamileyken hemoroidm oldunu biliodum ve çok cektim afedersin hm arkadan hm önden kanamamoluodu ağrı zaten tarifi yok anestol bi nebze hafifletir xm ilacnı içiodum o iyi geliodu ama şu an içemezsn procto glvenol kremini kulkansan dra sorum o anestolden daha etkili
Bende sasirdim canim oglen yemek yedim vicdan yaptim aksam yemek yedim vicdan yaptim daha ne kadar az yiyebilirm bilmiyorum cunku cok yemek yiyen biri degilim bunu cevremde soyler hic yemiyosun diye. Bakalim gideyim diyetisyene ne diyecek tatlim.
İki gündür kuşağın çok agrıyor ve şişiyor yanakla beraber kabakulak çıkarıyorum sanmıştık dün doktora gittik orta kulak iltihabı olmuşum antibiyotik başladılar 2 doktorla görüştüm biri kullan diğeri kullanma o ilacı dedi başına böyle bişey gelen varmı ya da yakınında falan hiç yaşamış olan ağrıya dayanamadım ilaçtan bugün bi tane içtim ama çok tedirginim ilacın adı Klacid MR
Bende sasirdim canim oglen yemek yedim vicdan yaptim aksam yemek yedim vicdan yaptim daha ne kadar az yiyebilirm bilmiyorum cunku cok yemek yiyen biri degilim bunu cevremde soyler hic yemiyosun diye. Bakalim gideyim diyetisyene ne diyecek tatlim.
az yemek iilde ben şu karbohidratları bi kesebilsem ekmek makarna pilav börekler hanur işerine bayılıyorum boyum 168 kilom 69 :) senin doktor beni görse camdan atar demek ki
Bence senin dr un kafayı yemiş canım, ne demek iğnenin etkisi olmaz az ye kilo alma, iğnenin 0.2-0,3-0,4 ml diye dozajları değişiyor. Hadi sabit olsa günde 1 kere değil 2 kere yaparsın. Tabiki de yiyeceksin hele de evdeysen gayet normal yani. Boyuna göre zaten kilon gayet iyi, senin gibi hamişi bulmuş da laf söylüyor dr un
az yemek iilde ben şu karbohidratları bi kesebilsem ekmek makarna pilav börekler hanur işerine bayılıyorum boyum 168 kilom 69 :) senin doktor beni görse camdan atar demek ki
ben gebelikten önce sadece kahvaltıda ekmek yer sebzeyi daha çok tercih ederdim. Bugün sebze yemeği yedim ve gayet keyifsizdi et ve saydıkların daha cazip geliyor artıkın
Ay canım kıyamam ikiz bşde daha farklı olur tabi seni çok ii anlıyorum önceki düşüğümde hamileyken hemoroidm oldunu biliodum ve çok cektim afedersin hm arkadan hm önden kanamamoluodu ağrı zaten tarifi yok anestol bi nebze hafifletir xm ilacnı içiodum o iyi geliodu ama şu an içemezsn procto glvenol kremini kulkansan dra sorum o anestolden daha etkili
Canım procto glyvenol ve anestol hamileyken kullanılmıyor. İkisinin de gebelik kategorisi C galiba. Ben de korkudan araştırmıştım.
Sancı oluyorsa üzerine kalınca bir peçete koyup geri itebilirsin, bir de pamuğa zeytinyaği damlatip koyabilirsin. Bunlar bana iyi gelmişti. Geceden suya koyduğum beş kayısıyı kalkınca yedim. Çok şükür üç aydır hiç sıkıntım kalmadı
Canım procto glyvenol ve anestol hamileyken kullanılmıyor. İkisinin de gebelik kategorisi C galiba. Ben de korkudan araştırmıştım.
Sancı oluyorsa üzerine kalınca bir peçete koyup geri itebilirsin, bir de pamuğa zeytinyaği damlatip koyabilirsin. Bunlar bana iyi gelmişti. Geceden suya koyduğum beş kayısıyı kalkınca yedim. Çok şükür üç aydır hiç sıkıntım kalmadı
Kızlar bu perşembe a101 re bebek küveti geliyor. fiyatı çok uygun. geçen yıl görmüştüm kocaman. heryerde 40-50tl. almayı düşünürsünüz diye paylaşmak istedim.