2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Bilmiyordmc kategorisinde oldunu... Canım ilerlemiş ve ameliyat gerektren hemoroid lerde ne kayısı ne zeytinyağı hiç bişe yaramıyor allah düşmanımın başına vermesin

Bilmiyorum canim bende saskinim sonrada vardir elbet bi bildigi diyorum. Su an 0.2 gunde iki tane vuruluyorum. Bana dozu arttirmak zorunda kalmayalim seni kontrol etmek ilaclari kontrol etmekten daha kolay olmali dedi. Anlamadimki canim bakalim diyetisyen ne diyecek:)

az yemek iilde ben şu karbohidratları bi kesebilsem ekmek makarna pilav börekler hanur işerine bayılıyorum boyum 168 kilom 69 :) senin doktor beni görse camdan atar demek ki
Benimde canim hic sulu yemek istemiyo dedigin gibi bol yogurtlu makarna hamurisleri.. ben yiyorum bunlari ama az porsiyon yiyorum. Kendimi bildim bileli benim porsiyonlarim azdir doydugumu hissettigim an birakirim. Hatta bekarken kilo almak icin eczaneden toz karisimlar alirdim o zamanlar 53 kiloydum. Evlenip hormon ilaci alinca 58 oldum. Bir yildirda hep 58im. Sabah uyandim agzima badem atayim dedim sonra vazgectim. Iki arada kaldim canim yemelimiyim yememelimiyim:) yiyeceksem zaten az yiyordum o zaman hic yememeliyim:))

Cnm bende hemoroid olmuştum eskiden tabi o zamanlar hamile değildim ama çok kan akardı zorlanırdım aglardım oturamazdım. Dr.a gitmeye de utanordım .. Bitkisel bi kaç krem kullandım.isimlerini hatırlamıyorum şu an. Sonra bir gün hemprpidden şikayetçi bir kadın bana sakın peynir ve salam sucuk sosis yeme dedi. Hemproidi azdırır bağırsaktaki bakteriler çogalana kadar peynir yeme ve o bölgeye içerden beri paemaklayarak z.yagı sür dedi. Çok faydasını gördüm bir haftada kanamam durdu. Salam sosis zaten yemiyorsundur ama Peyniri çok tüketiyor musun ??

Canım bu kdr uzun sürmesi korktuyor beni ciddi kanamam oluyor ve acısı zaten tarifsiz aksine kabızda değilim anlamıyorum yırtılmış baya bi.progtolog ve anestol verdi sürekli sürüyorum ama iyileşme yok hiç

canım her sabah kaşar peyniri yiyorum sıkça sadece. salam sosis vs yemiyorum zaten canım.hamile değilken ara ara olurdu ama geçerdi canım 1 haftaya bu 2 aydır geçmiyor her wc de sürekli kanamam oluyor bi zararı olurmu diye korkuyorum istemsiz

canım benim zaten hamile kaldığımı öğrendiğimde psikolojik olarak ıkınamadım o ara wcyw çıkamadım o zaman oldu o zamandan beri çıkıyorum düzenli kabız değilim şükür ama anlamıyorum kocaman bi yırtık var sanırım içeri de sürekli kanıyor doktor iki krem verdi anestol ve progtolog diye bişeydi sanırım ama işe yaramıyor

Kulak damlalarının bir zararı olmaz kullanabilirsiniz.İsim yazamıyorum yasak diye.Bir de çok ağrınız oluyorsa parol içebilirsiniz
Kendi doktoruma tekrar danışmayı düşünüyorum bende çok ikilem de kaldım teşekkür ederim sizede yardımcı olduğunuz için
Ama bu soğan suyu çok iyi geliyor gerçekten baya rahatım bugün

Cnm peynire ara ver bi süre.. En azından denemekten zarar gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…