2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Arkadaşlar doktordan geldim. Bebeğim büyümüş 11+4 olmuş. ense ve burun ölçümü yapıldı. Herşey güzel dedi doktor bir sıkıntı yok dedi. İkili test yaptırmadım. Zaten doktorumda aldırmayacaksan yaptırma dedi. Ense ölçümü %75 kanla birlikte %85 sonuç veriyor dedi. İlaçlarımın büyük kısmını kesti. Demir ilacı verdi. Artık yediklerimin önemli olduğunu ve neler yemem gerektiğini söyledi. 3lt su dedi su içemediğinde ayranla tamamla dedi. kısacası herşey yolunda :) Cinsiyeti ile ilgili tahminde bulunmadı 15 nisanda kontrol o zaman belli olabilir dedi

Kızlar bu perşembe a101 re bebek küveti geliyor. fiyatı çok uygun. geçen yıl görmüştüm kocaman. heryerde 40-50tl. almayı düşünürsünüz diye paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 1975655
Bende ordan almistim seti iki senedir kullaniyorum gayet iyi buyuk uc yasa kadar rahat sigar biseycik olmadi

Bebeğe bi zararı olmaz zarar ı sana zeytinyağı nı sürmeyi dene bakalım cnm belki hafifletr malesef bn ameliyat oldum düşğkten1ay sonra anca kurtuldum bnmhem yırtık hem iç hemoroid di

Canim bildigim kadariyla hemoroidi tahris eden gidalar var. Mesela bizim kullanmamiz gereken demir. Bir dahiliyeciye gitmen de fayda var bence. Neyi nasil yemen gerektigini tespit etmek icin. Bir öğün sadece zeytinyagli ye istersen. Ama ispanak harici. Asidik degil alkali beslenmen lazim.
Arkadaslar rahimde surekli batma ve aci hissediyorum bugun sizce normalmi 3 aylik gebelik icin bu agri erken degilmi...
Canim cogunlukla gaz sancisi çıkıyor o batma ve aci. Endise etme.
Procto glyvenol hamilelikte onermiyorlar. Hemoroidin icindrki damarlari buzusturup kucultmeye yönelik ama bolgesel etkisi olabilir. Sen yine dogal yollari dene istersen.

kızlar demin yazarken cevapla diyip mesaj yazmışım. Normal kendim birşey yazmak için ne yapmam gerekiyor?

valla kilo almıcam diye aç durmazsn canım bebek beslenicek sen güçten düşmiceksin cevizini yoğurdubu sütünü dln ihmal etme sakın illa ki kilo alıcaz ama 10 15 başka 25 30 başka tabi ki hem kilolu bayanlar napsın dikkat et yine tabi ama kendini de bebişi de aç bırakma sağlıklı beslenmeye çalış

ALINTIDIRRR. . . Arkadaşlar bugün sağlık ocağında hamileler için bir eğitim verildi ve orda öğrendiğim bir bilgiyi sizinle paylaşmak isterim. Bebekleriniz anne sutunu emdiği halde neden kilo alamıyor diye sorduk eğitimci dedi ki iki gogsunuzu 10 dk da bir değiştirip vermeyin birinde süt bitene kadar o gogsunuzu verin çünkü gögüsün uc kısmı ornekli olarak söylüyorum corbadir dedi orta kısmı yemeği en son kısmı da tatlisidir dedi tabi vitaminlerini söyledi bu şekilde de örnek verdi. O yüzden birini emzirip süt bitmeden diğerine gecerseniz çocuk tamamen vitaminini alamaz o yüzden zayıf kalır dedi yani corbayi icirip diğer göğüse gecirirseniz çocuğa yine corba icirmis olursunuz dedi. Yani bebeğinizin tüm vitaminlerini alıp sütü bitirirseniz çocuğunuz kilo alır dedi. İnşallah benim gibi bilmeyen arkadaşlar bilgilenmis olur...

Kendi doktoruma tekrar danışmayı düşünüyorum bende çok ikilem de kaldım teşekkür ederim sizede yardımcı olduğunuz için
Ama bu soğan suyu çok iyi geliyor gerçekten baya rahatım bugün
Sogan suyunu ne için kullanıyorsanız? Hamilelikte dusuk riskini arttırır sogan suyu ödem attırıcıdır ve gebelikte içilmemelidir diye biliyorum ben

Ayy maasallah canim ya cok mutlu oldum saglikla devam etsin insallah. Artik bi ohh de hamileligin keyfini sür Allaha emanet yavrularimiz.

Haklisin canim yiyorum napayim bugun yedim guzelce yemegimi. Aksamda meyvemi yedim umursamicam napayim. Yinede gidicem diyetisyene bakalim o neler diyecek.

Haklisin canim yiyorum napayim bugun yedim guzelce yemegimi. Aksamda meyvemi yedim umursamicam napayim. Yinede gidicem diyetisyene bakalim o neler diyecek.
gidince bize de yaz belki bizimde uygulayabileceğimiz şeyler olur :) gerçi bn problemimi biliyorum karbonhidratlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…