2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Tam tersi faydalı. Mineraller bebeğin kas gelişimi için lazım. Hatta iki tane içebilirsin
ayy canim cok sagol bilgin icin normalde sevmem maden suyu dun gece icip uyudum sabah kusmadim cok sevindim :) acep maden suyumu iyi geldi her sabah safra suyu kusmaktan gina geldiiii..

Sogan suyunu ne için kullanıyorsanız? Hamilelikte dusuk riskini arttırır sogan suyu ödem attırıcıdır ve gebelikte içilmemelidir diye biliyorum ben
İçmiyorum canım zaten orta kulak iltihabı olmuşum kulağıma soyan suyu damlatıyorum çok iyi geliyor ilaca gerek kalmadı geçti gibi artık

Kızlar bi sorum olcak hergun maden suyu icmek sakincalimi gebelikte ??
Canım ben her akşam içiyorum çok rahatlatıyor Yedigim şeylerden mi bilmem hararet oluyor yemeklerden sonra özellikle bi inçe limon dilimi içinede oh ..
Dr ne güzel içebiliyorsan iç tabı çok iyi dedi.

Merhaba hanımlar, allahın izniyle ben de ekim annesi olacağım. Sizler gibi çok heyecanlıyım. Sağ salim bebeişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah :)
Hoşgeldin canım
Sende sağlıkla al bebisini kucağına inşallah ...

kızlar demin yazarken cevapla diyip mesaj yazmışım. Normal kendim birşey yazmak için ne yapmam gerekiyor?
İletilerin altında hemen canım sayfanın aşağısına kay görürsün Zaten

Hoşgeldin canım
Sende sağlıkla al bebisini kucağına inşallah ...

İletilerin altında hemen canım sayfanın aşağısına kay görürsün Zaten
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim. Uzun zamandır bu sayfayı takip ediyorum.sayenizde çok şey öğrendim ve ben de aranıza katılmaya karar verdim :)

Ayy maasallah canim ya cok mutlu oldum saglikla devam etsin insallah. Artik bi ohh de hamileligin keyfini sür Allaha emanet yavrularimiz.
canım senin doktor kilo ile kafayı bozmuş benim doktorum haftada 4 gün sebze 2 gün kırmızı et 1 gün beyaz et(balık tercihim) dedi. sabahları mutlaka ceviz yumurta peynir dedi. süt,yoğurt ayran mutlaka dedi. 3lt su çok önemli dedi. Kilonu takip et dedi. Her sabah aç karnına tartıl dedi. 10-14 kilo arası alırsın dedi. senin durumun ayrı dinlenmen gerek dedi. güneş kremi ve çatlak kremi önerdi. Sende dikkat et kilo alırım diye yememezlik yapma. bebeğin zayıf kalır.

Kizlar bikac gundur benim ön dişetlerimde geceleri çok sızlama oluyo sanki dişetlerim çekiliyo. Tuzlu su iyi geliyomus gargara yaptim ama ayni gibi sızısı. Kalsiyum eksikligi falan diyo nette. Haftaya memlekete gidicem orda gidicem dişçime. Sizde var mi hic bunu yasayan?

Evet canim diyetisyene gidene kadar hatirlamicam dediklerini. Ki su an bagisiklik baskilayici dekort ilac kullaniyorum kortizon oda sisirdi belki beni.

Ben de arastirdim catlak kremi liera.. almayi dusunuyorum. Gunes kremi olarakta caudali.. den alayim diyorum. Su an ayni markanin yüz ve gözalti kremlerini kullaniyorum. Sana hangi markalari onerdi dr.un?

Bnada 10+6da erkek olma ihtimali yüksek dedi kuzum bekliyorum . Kesin değil bence yüksek yanılma payı çünkü çok erken. Ama his bndede kızdı aslında kesin kız diyemdm ama kız gbi geliyordu bakalm ne diyeck 16.hafta

Kızlar çatlak kremi alacağım. Liera. İyi diyorlar ama çok sahtesi varmış. Nereden alsam? İnternette güvenebileceğim bir yer biliyor musunuz?

Kızlar çatlak kremi alacağım. Liera. İyi diyorlar ama çok sahtesi varmış. Nereden alsam? İnternette güvenebileceğim bir yer biliyor musunuz?
Botanikeczadan lierac almıştım canım ben. Bunun yanı sıra vazelin de kullanmıştım . Şükür olmadım hiç çatlak derkeeeen :) karnım inince pirtladi alt karin bölgemden bi kac çizgi genetik ve kuru cilt faktörü varsa kaçınılmaz son maalesef .

Kızlar. Bn hc balık yiyemiyorum açıkçası normldede yemem hc arada br hamsi yiyebiliyorum sadece . Çok faydalı brsey oysaki yiyebilsrm keşke hamilelktede olsa.

Neyse sorum bnm gbi balık yiyemeyen arkadaşlar br takviye alıyormusunuz ve bunu doktorunuza sordunuzmu ne dedi ??

Bnm cildimde acayip kuru. Hamile kaldığım dan beride daha beter oldu öyle ki pul pul dökülüyor. Bn krem düşünmüyorm suanlik Hindistan cevizi yağı sürüyorm 1 aydır 2 günde br tabi ama karnm çıkmaya başlayınca düzenli olarak brgun bunu brgunde badem yağını surecegm ikisi bir. Krem öven hc duymadım şahsen sıcak bakamıyorm nedense :)

Canım şimdi kılavuzunu okudum. Doğumdan sonra bir ay kullanmak gerekiyormuş. Sezaryenle mı doğum yaptın? Ben miyom ameliyatı olmuştum. Ameliyat yerinden yukarı doğru çatlak var birkaç tane. Korkarım onlar devam edecek

Vazelin de kullan olacağı varsa oluyor dediğim gibi yapısal ..

Sezaryen oldum canım . Yanı söyle diyim kullan tabi karnın hafif çıkınca olacağı varsada en aza indirgersin en azından başta kısa süreli bi sok geçirdim tabi ama alışıyorsun . Bebisinden başka birşey gözün görmüyor

liera önerdi ama eczacı tanıdığım hiç bir faydası yok ona o kadar para verme dedi. Mustella iyi dedi. O yüzden mustella alıcam. Güneş kremide farklı bir marka önerdi. Daha önce duymamıştım ama en iyisi dedi yenileme özelliğide varmış cildi. dur resmini atayım.

Doktoruma ben bebek yağı sürüyorum karnıma dedim. sürebilirsin ama tüylenme yapıyor dedi. Bilginiz olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…