2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım ameliyat yerinden yukarı doğru çatlama var mı?

Hindistan cevizi yağını sabah sürsem hemen giyinip işe gidemem ki. Yağ bulaşır kıyafetlere. Deri emsin diye de bekleyemem sabah çok erken çıkıyorum

Hayır canım alt karin da var bir kac çizgicik. Malum yerin üstünde tam
Anladım canım. Göbüşte hamileyken çatlak görünmesi çok çirkin olur. İnşallah yukarı çıkmaz çatlaklar. Sonrası için önemli değil. Mayo giyerim :)

Mustelanin iyi oldugunu duydum bende canim. Ekledigin gunes koruyucusunu ben de duymadim ama dr hangisi dediyse onu almak daha mantikli icerisinde kimyasal olmamali. 3 yil once ilk hamileligimde dr asagidakini onermisti bunu almistim.

Günaydın kizlar..bende bikaç gündür kalcama bicak saplanir gibi batma oluyordu dun akşam baya şiddetli oldu ayagima kadar indi agri..lavaboya gece zor basarak gittim. Hala gecmedi agrim. Biraz arastirdim genelde 6.aydan sonra oluyomus magnezyum takviyesi yapiliyomus. Kilomda normal nerden cikti bu agri bilemedim .sizde böyle bi agrisi olan oldumu..gebelikle alakalimi bu agri.bide magnezyum kullanan varmi

Kızlar çatlak kremi alacağım. Liera. İyi diyorlar ama çok sahtesi varmış. Nereden alsam? İnternette güvenebileceğim bir yer biliyor musunuz?

16. Haftaya kadar badem yağı sürün aonra lierac a gecün diuorlar bn öle yapıyorum şu an atastr istersen bi

Bnmdrum ilk haftalarda balık takviyesi yaptı efa kullandm hamile kalmadan da kullanıyordm hamile kalmayı kolaylaştryor die

Kalça ağrısı beni mahvetti cuma 16.00 da oturdugum yrrden kalkamadm eşimi aradım gttik ama ortopedistler çıkmış acilde debişi yapmadılar sinirimden ağladım eve geldiö maden suyu önerdiler 2 gndr gnde bir tane içiyorum ve cuma yattım wc namaz hariç kalkmadım hep yattım baya azaldı şükür.... Bizde erken başladı heralde cnm...

Onuda alaym bari bnde kesin catlar diyorum ama nerelerde catlar bu göbekten başka ??

Bnmdrum ilk haftalarda balık takviyesi yaptı efa kullandm hamile kalmadan da kullanıyordm hamile kalmayı kolaylaştryor die
Bna vermedi hc ya suan bn hcbir takviye almiyorum ne vitamn ne demir 4.aydn sonra dedi çok ilaç kullandrmayida sevmiyo doktorm. Balık olayı önemli aslında konusmaliym

Bende hergün yürüyüşe cikiyordum yarim saat gerci omu yapti bilemedim. Sagol canim ozlmlvnt maden suyunu bende iceyim hergun. Biraz önce battaniyeyle sardim iyice sicak tutmaya calistim oyle yattım ondanmi bilmiyorum birazcik hafifledi sali günü randevum. O zaman soracam doktora iyi gelen bisey duyarsan banada söylermisin zor basiyorum ayagimin uzerine yarinda ise gidecem

Canım kıyamam sölerim tabi fazla uzanma egzersiz yapma bn platese başlıodum vazgeçtim böle olunca çok canım yandı ya Allah'tan kusmalar bitti de bide o zorlamıyor yarın 65 gün sonra iş başıyım ben de

Canım bende balık kokusunu sewmiyorum doktorumdan balık yagı takviyesi istedim ama bana aynı etkıyı yaratmayacagını soyledi. Oyuzden haftada ıkı gun mutlkaa balık verdi. O da kızartmalarda besin değerinduatugu için fırında istedi. Balıkcından somon balıgı alıp fırına at canım hem kokusu az hem eti tavuk eti gibi oyuzden kolay yeniyor. Ben annem ve kayınvalidemin balık gunlerinde onlara kaynak olarak pişirmediğim için kokusundan kurtuldum. Dırekt sofra hazırlama evresine katılıyorum ve onume balık geldiğinde cok kokmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…