Mustelanin iyi oldugunu duydum bende canim. Ekledigin gunes koruyucusunu ben de duymadim ama dr hangisi dediyse onu almak daha mantikli icerisinde kimyasal olmamali. 3 yil once ilk hamileligimde dr asagidakini onermisti bunu almistim. Eki Görüntüle 1976088
canım lierac iyi değilmiş. dün doktora eczacı arkadaşıma sordum. mustela iyiymiş çatlama kremi olarak. annem her akşam yatmadan önce badem yağı sürüp bir türbent örttüm karnıma dedi. hiç yırtılma çatlama yok
Günaydın kizlar..bende bikaç gündür kalcama bicak saplanir gibi batma oluyordu dun akşam baya şiddetli oldu ayagima kadar indi agri..lavaboya gece zor basarak gittim. Hala gecmedi agrim. Biraz arastirdim genelde 6.aydan sonra oluyomus magnezyum takviyesi yapiliyomus. Kilomda normal nerden cikti bu agri bilemedim .sizde böyle bi agrisi olan oldumu..gebelikle alakalimi bu agri.bide magnezyum kullanan varmi
Evet 6. 7. Aydan sonra yerinden kalkamıyordum kalça ve belime bıçak saplantısından. Hiç geçmicek sanırdım.. Doğuma kadar devam etti.. Ama seninki çok erken o yüzden nedendir bilemeyeceğim
Günaydın kizlar..bende bikaç gündür kalcama bicak saplanir gibi batma oluyordu dun akşam baya şiddetli oldu ayagima kadar indi agri..lavaboya gece zor basarak gittim. Hala gecmedi agrim. Biraz arastirdim genelde 6.aydan sonra oluyomus magnezyum takviyesi yapiliyomus. Kilomda normal nerden cikti bu agri bilemedim .sizde böyle bi agrisi olan oldumu..gebelikle alakalimi bu agri.bide magnezyum kullanan varmi
Bende ilk gebeligimin ilk aylarında yaşadım. Benimki siyatik sinir sıkışması ilerleyen yıllarda bel fitigifitigina döndü. İnşallah yoktur bişey .kalbini ferah tut.tütu devam ederse mutlaka doktora danışın.
Selam kızlar.cok şükür ben de hamileyim.muhtemel dogum ekim ayı görünüyo.sürekli burayı takip edemem ama arada ugrarm.umarm hepimiz sağlıkla bebislerimizi kucagimza alrz.
Kızlar günaydın gece idrara kalktığımda kan geldi doktora gittim iğne ve serum verdi yolladı eve geldim idrara çıktım kıpkırmızı kan geldi doktor yatış verdi geldi kontrol etti bebekler iyi ama kan da göremedi rahimde felan bugün yatacağın hastenede dua edin kızlar
Kızlar günaydın gece idrara kalktığımda kan geldi doktora gittim iğne ve serum verdi yolladı eve geldim idrara çıktım kıpkırmızı kan geldi doktor yatış verdi geldi kontrol etti bebekler iyi ama kan da göremedi rahimde felan bugün yatacağın hastenede dua edin kızlar
Canım bende balık kokusunu sewmiyorum doktorumdan balık yagı takviyesi istedim ama bana aynı etkıyı yaratmayacagını soyledi. Oyuzden haftada ıkı gun mutlkaa balık verdi. O da kızartmalarda besin değerinduatugu için fırında istedi. Balıkcından somon balıgı alıp fırına at canım hem kokusu az hem eti tavuk eti gibi oyuzden kolay yeniyor. Ben annem ve kayınvalidemin balık gunlerinde onlara kaynak olarak pişirmediğim için kokusundan kurtuldum. Dırekt sofra hazırlama evresine katılıyorum ve onume balık geldiğinde cok kokmuyor
Sanırım kendim pisirsem asla yiyemem . Bnada eşim yapar artk deneyeym somon balığı yemedm hc daha önce hoş hc birini bilmemde mecbr yiyecez brde su yoğurda çözüm bulamıyorum süt migdemi bulandırıyo yoğurtta yiyemiyorum..
Çok geçmiş olsun Allah sana bağışlasın kuzuları cnm.yalnız sen de hemoroid vardı sanırım kanamanın ordan olması ihtimali var mıdır ki? Sen kontrol etmşsindr gerçi ama aklıma o geldi.
Sanırım kendim pisirsem asla yiyemem . Bnada eşim yapar artk deneyeym somon balığı yemedm hc daha önce hoş hc birini bilmemde mecbr yiyecez brde su yoğurda çözüm bulamıyorum süt migdemi bulandırıyo yoğurtta yiyemiyorum..
canım büyük balıklar civa depoladığı için gebelikde büyük balık yemeyin dediler bana. bebeğe zararlıymış. küçük balıkları tercih et. istersen internetten bir araştır.
Kızlar. Bn hc balık yiyemiyorum açıkçası normldede yemem hc arada br hamsi yiyebiliyorum sadece . Çok faydalı brsey oysaki yiyebilsrm keşke hamilelktede olsa.
Neyse sorum bnm gbi balık yiyemeyen arkadaşlar br takviye alıyormusunuz ve bunu doktorunuza sordunuzmu ne dedi ??
doktor bana regenesis max verdi vitamin içinde omega da var bugün yemeyi balık planlıyorum gerçi :) bn her hafta yiyodum balık hamilelikten beri tiksindim nedense
Mustelanin iyi oldugunu duydum bende canim. Ekledigin gunes koruyucusunu ben de duymadim ama dr hangisi dediyse onu almak daha mantikli icerisinde kimyasal olmamali. 3 yil once ilk hamileligimde dr asagidakini onermisti bunu almistim. Eki Görüntüle 1976088
bnm kuyruk sokumum ve hafif belim ağrıo doktora ortopediye gitsem mi dedim gebelikte normal kaslar kemikler esniyo dedi bide fıtık bile olmuş olsan ne yapbilirsin ilaç kullanmadan dedi :) arkadaşıma ortopedi simit vermiş otururken basınç azaltsın diye
Çok geçmiş olsun Allah sana bağışlasın kuzuları cnm.yalnız sen de hemoroid vardı sanırım kanamanın ordan olması ihtimali var mıdır ki? Sen kontrol etmşsindr gerçi ama aklıma o geldi.