2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canım bunu bende sordum ama bunun koruyuculuğu çok azmış. faydasını görmezsin dedi.

16. Haftaya kadar badem yağı sürün aonra lierac a gecün diuorlar bn öle yapıyorum şu an atastr istersen bi
canım lierac iyi değilmiş. dün doktora eczacı arkadaşıma sordum. mustela iyiymiş çatlama kremi olarak. annem her akşam yatmadan önce badem yağı sürüp bir türbent örttüm karnıma dedi. hiç yırtılma çatlama yok

Evet 6. 7. Aydan sonra yerinden kalkamıyordum kalça ve belime bıçak saplantısından. Hiç geçmicek sanırdım.. Doğuma kadar devam etti.. Ama seninki çok erken o yüzden nedendir bilemeyeceğim

Bende ilk gebeligimin ilk aylarında yaşadım. Benimki siyatik sinir sıkışması ilerleyen yıllarda bel fitigifitigina döndü. İnşallah yoktur bişey .kalbini ferah tut.tütu devam ederse mutlaka doktora danışın.

Kramplar icin cok erken gercekten.kramp girince hemen bi bardak süt iç.sürekli kalsiyum almaya çalış bir de günde 1 tane muz öneririm

Kızlar günaydın gece idrara kalktığımda kan geldi doktora gittim iğne ve serum verdi yolladı eve geldim idrara çıktım kıpkırmızı kan geldi doktor yatış verdi geldi kontrol etti bebekler iyi ama kan da göremedi rahimde felan bugün yatacağın hastenede dua edin kızlar

Göğüs ve bacağın en üst kısımları da çatlıyo maalesef. Benim karın bölgemde hiç olmadı. Az bacaklarda var.
Benm kalçadan Zaten var brde dizde var oralarda sureym bari. Daha beter olmasn . Kiloyu genelde basenden faln alırım geride vere vere catladi oralar

Gecms olsun canm çok şükür bebeklerin iyimis . İnslh bir sorun çıkmaz ya içini ferah tut her ihtimale karşı tedbr alinms zaten Allah kolaylık versn

Sanırım kendim pisirsem asla yiyemem . Bnada eşim yapar artk deneyeym somon balığı yemedm hc daha önce hoş hc birini bilmemde mecbr yiyecez brde su yoğurda çözüm bulamıyorum süt migdemi bulandırıyo yoğurtta yiyemiyorum..

Canım çok geçmiş olsun, hayırlı haberlerle gel inşAlllah..

Çok geçmiş olsun Allah sana bağışlasın kuzuları cnm.yalnız sen de hemoroid vardı sanırım kanamanın ordan olması ihtimali var mıdır ki? Sen kontrol etmşsindr gerçi ama aklıma o geldi.

geçmiş olsun canım,şükürler olsun bebek iyiymiş hayırlı haberlerle gel inşallah

canım büyük balıklar civa depoladığı için gebelikde büyük balık yemeyin dediler bana. bebeğe zararlıymış. küçük balıkları tercih et. istersen internetten bir araştır.

doktor bana regenesis max verdi vitamin içinde omega da var bugün yemeyi balık planlıyorum gerçi :) bn her hafta yiyodum balık hamilelikten beri tiksindim nedense

bnm doktor kullansan iyi olur dedi ama isim önermemişti bnde netten baktm biraz hep solante çıkıyo ama fiyatıda varmış baya

bnm kuyruk sokumum ve hafif belim ağrıo doktora ortopediye gitsem mi dedim gebelikte normal kaslar kemikler esniyo dedi bide fıtık bile olmuş olsan ne yapbilirsin ilaç kullanmadan dedi :) arkadaşıma ortopedi simit vermiş otururken basınç azaltsın diye

Çok geçmiş olsun Allah sana bağışlasın kuzuları cnm.yalnız sen de hemoroid vardı sanırım kanamanın ordan olması ihtimali var mıdır ki? Sen kontrol etmşsindr gerçi ama aklıma o geldi.
Doktorda aynısını sordu canım baya kan geldi Yok maalesef vajinadan geldi şuan pembe nokta nokta geliyor keşke öyle olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…