- 5 Temmuz 2018
- 57
- 106
- 13
- 35

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzik yüzünden reddediyor olabilir aynen. Bırakınca inşallah düzelir. Arkadaşımın bebeği de aynı bu şekildeydi. Emziği bırakınca anne memesine geri döndü:)Ay hiç aklıma gelmemişti biberon değil de emziği nerdeyse hiç birakmiyor
Teşekkürler biraz unutturayim bakalım inşallah ise yarar
Kışın atmıştım aslında bu aylar yediriyorum:)Bal kabağı buzlukta özelliğini kaybetmiyor mu çorbalar için sakliyorsaniz bilemem hiç atmam ben ama kışın da bulunan bir sebze değil mi
Beşik lere takılabilen bi aparat yok mu acaba, boyu iyice yükseltici falan :?İyi akşamlar kızlar. Ben de kızımı yatağında yatıramıyorum. büyüyen beşiğin yanları göğüs hizasına geliyor, beşik koruyucuya basıp aşağı atalamaya çalışıyor. Park yatağı hiç sevmezdim, başta almadım da ama en güvenlisi oymuş gerçekten. kocaman büyüyen beşik odada boşuna duruyor.
FF herkes kilo verme derdinde bense alamıyorum ağzım hiç boş kalmıyor bebek biskuvileirni bile ben bitiriyorum sofrada bi tabak fazla yemekten utanıyorum bıraksalar bi ekmeği tek başıma yerim makarna pilav dolaşıyor kanimdaKızlar bu arada bi kaç gündür karatay diyetine başladım. Sütüm etkilenmedi. Kendimi daha hafif hissediyorum 2 kilo vermiş gözüküyorum hatta. Bakalım ne olacak s0nuç:))
Fiyatı çok uygunmus. Adac testi yok sanirim
İnan ben de senin gibiydim doymak bilmiyordum bi türlü. Dur dedim kendime bu böyle nereye gidecek. İştahım eski haline geldi. Ama bu kendime dur demem baya bi sürdü :) eninde sonunda senin de geçecek bu, bi gün tamam diyeceksin.FF herkes kilo verme derdinde bense alamıyorum ağzım hiç boş kalmıyor bebek biskuvileirni bile ben bitiriyorum sofrada bi tabak fazla yemekten utanıyorum bıraksalar bi ekmeği tek başıma yerim makarna pilav dolaşıyor kanimda![]()
bnde 68 le hamile kalmıştm doğum sonra 70.5 tum şimdi 67 ye düştüm karbonhidratları mümkün mertebe bıraktım ekmek pilav makarna tatlı kola gibi aşırı şekerli içecekler diğer herşeyi yiyorum ama diyet değil de bir nevi sağlıklı beslenme gibi ama gelgelelim ki en sevdiğim beain grubu karbonhidratlar :)Kızlar bu arada bi kaç gündür karatay diyetine başladım. Sütüm etkilenmedi. Kendimi daha hafif hissediyorum 2 kilo vermiş gözüküyorum hatta. Bakalım ne olacak s0nuç:))
kaç kilosun ki ben sana göndereyim kilolardan :) birlikte doğum yaptığımız bir arkafaşım var o da diyetisyene gitti kilo almak için listesini gönderdi bana bn okdr yesem 100 kilo olurum her öğün de ekmek pilav makarna var gece 10 da sütlü tatlı var fşnFF herkes kilo verme derdinde bense alamıyorum ağzım hiç boş kalmıyor bebek biskuvileirni bile ben bitiriyorum sofrada bi tabak fazla yemekten utanıyorum bıraksalar bi ekmeği tek başıma yerim makarna pilav dolaşıyor kanimda![]()
ya bnmki de aynı böyle bi de yalaması var ki sorma gitsin her yeri yalıyoBebişlerimiz bu aylarda 2 yaş sendromuna benzer özellikler sergilemeye başlarmış. Bu değişik huysuzlukları ondan demekki:)))
Ay ben yanlış anlamışım, siz kilo alamıyomuşsunuz. Hayatımda böyle bi olay hiç başıma gelmediği için bilmiyorum :))FF herkes kilo verme derdinde bense alamıyorum ağzım hiç boş kalmıyor bebek biskuvileirni bile ben bitiriyorum sofrada bi tabak fazla yemekten utanıyorum bıraksalar bi ekmeği tek başıma yerim makarna pilav dolaşıyor kanimda![]()
Ben de 64 le hamile kalmıştım doğumu 73 le tamamladım. Tam kilolar gitmeye başlamıştı ki aşırı yedim tatlı karbonhidrat vs. 72 de kaldım. BoyuM da 1.60 düşün:)) şu an 68-69 kiloyum. aynen dediğin gibi diyet değil de sağlıklı beslenmeye başladım ben de. Kendimi çok daha iyi ve enerjik hissediyorum. Amacım 55 olmakbnde 68 le hamile kalmıştm doğum sonra 70.5 tum şimdi 67 ye düştüm karbonhidratları mümkün mertebe bıraktım ekmek pilav makarna tatlı kola gibi aşırı şekerli içecekler diğer herşeyi yiyorum ama diyet değil de bir nevi sağlıklı beslenme gibi ama gelgelelim ki en sevdiğim beain grubu karbonhidratlar :)
Bizimkinde hareket olmadığı için oturduğu yerden isteklerde bulunuyo, olmayınca kıyameti koparıyı:))ya bnmki de aynı böyle bi de yalaması var ki sorma gitsin her yeri yalıyo
gidiyo kapıyı yalıo gidip alınca kıyameti kopartıo aldm ordan die 5 dk sonra bakıosun yine orda kapıyı yalıo ne istediğini net atlatabilio bazılarının taklitini yapıo süpürgeye fln vuuuvvv dio mesela bazı şeyleri parmağıyla gösterio ama hep zararlı gereksiz şeyler
nasıl tırmanmış alt katta yatmıyomu
Kızlar daha önce park yataktan düştüğünü söylemiştim yaa şimdi yine tırmanıyor nasıl önlem alabiliriz omuz hizasında kalıyor yatağa biraktigimizda parmak ucuna kalktığı zaman .. yer yatağı yaptım yastiklarla cevreledim etrafını koridora kadar karanlıkta gitmiş ertesi gün kapıyı kapattım bizim yatağa tırmanıyor duvara tırmanıyor tutunamayincada pat düşüyor Allah korusunda ciddi bişey olmasından çok korkuyorum bugün tekrar yatağına bıraktım orası birazdaha iyi diye simdi de park yatağın kenarındaki fileye basmaya çalışıyor uykudan uyanip ayakta bekliyor bizi etrafında dikkatini çeken ne varsa oraya uzanmaya çalışıyor önerilerinizi bekliyorum
Kızlar bu arada bi kaç gündür karatay diyetine başladım. Sütüm etkilenmedi. Kendimi daha hafif hissediyorum 2 kilo vermiş gözüküyorum hatta. Bakalım ne olacak s0nuç:))
55 im suan boyum 1.58 ama açlıktan ölmüş gibi bi görüntüm var iki doğumdan kalan iki kilo o da göbeğim heralde.kaç kilosun ki ben sana göndereyim kilolardan :) birlikte doğum yaptığımız bir arkafaşım var o da diyetisyene gitti kilo almak için listesini gönderdi bana bn okdr yesem 100 kilo olurum her öğün de ekmek pilav makarna var gece 10 da sütlü tatlı var fşn