- 27 Şubat 2013
- 87
- 29
- 98
- 37
- Konu Sahibi cocukoloji
-
düşük ama yinede geç tutunma olmuş olabilir ikiye katlanması olumlu bir durum inşallah güzel haberler alırsın
geç tutunmada kahverengi lekeyi duymuştum inşallah güzel haberler alırsınCanım inşallah teşekkürler dün peçeteye kahverengi leke geldi inşallah dediğin gibidir geç tutunmuştur
Katlanır inşallah Allahin izniyleKızlar 11. gün test sonucum 18
13. gün test sonucum 57 inşallah katlanır hala korkuyorum tam olarak sevinemiyorum
3tane cnm senin kac taneydi?merhaba bende kasımda başlayacağım kaç yumurtanız göründü.
Hayırlı olsun canım amin inşallah hepimizin bebeği olucakBende bu ay ilk tedavime başladım. Geçen hafta pazartesi günü yumurtalarım toplandı. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkartmasın.
İnşallahhh canım inşallaahhhhHayırlı olsun canım amin inşallah hepimizin bebeği olucak
Ben kasım adetiyle başlayacağım daha önceki tedavilerim de hep 5 görünüyordu3tane cnm senin kac taneydi?
Kaçıncı tedavin cnm bu?Ben kasım adetiyle başlayacağım daha önceki tedavilerim de hep 5 görünüyordu
Kuzum neyaptin toplandımı yumurtalarMerhaba kızlar Bnde bu ay başladım salı yada Çarşamba yumurtlar toplanacak insallah
7 diye düşünüyordum ama 6. İmiş 6. Tedavim olacak bu sefer Antalya tüp bebek merkezinde Kemal beyi denemeye karar verdim oda önce koruma hapı kullandırıyormuş adetin 2. Gününde karar verecek Doğum kontrol mu kullandıracak yoksa iğnelere başlayacağız inşallah en az 5 yumurtam olurKaçıncı tedavin cnm bu?
Anladım profilinizde kızım bnm yazıo közünüzün var? Yumurtalık rezervimi az bundan dolayımı olmuyor sorun neydi? Bizimki varikosel eşimden dolayı kaynaklı7 diye düşünüyordum ama 6. İmiş 6. Tedavim olacak bu sefer Antalya tüp bebek merkezinde Kemal beyi denemeye karar verdim oda önce koruma hapı kullandırıyormuş adetin 2. Gününde karar verecek Doğum kontrol mu kullandıracak yoksa iğnelere başlayacağız inşallah en az 5 yumurtam olur
Kızınız mı var? Közünüz olmuş yanlış yazmışım7 diye düşünüyordum ama 6. İmiş 6. Tedavim olacak bu sefer Antalya tüp bebek merkezinde Kemal beyi denemeye karar verdim oda önce koruma hapı kullandırıyormuş adetin 2. Gününde karar verecek Doğum kontrol mu kullandıracak yoksa iğnelere başlayacağız inşallah en az 5 yumurtam olur
2. Tedavimden bir kızım var sorunumuz fsh yüksekliği yumurta sayısı azlığı eşimden yana sıkıntı Yok yaş 29 ama 45 yaşındaki birinin yumurtalarına sahibimKızınız mı var? Közünüz olmuş yanlış yazmışım
Hayırlısı olsun adımıza rabbimmm hepimizin kucağını Bebişlerle doldursun...2. Tedavimden bir kızım var sorunumuz fsh yüksekliği yumurta sayısı azlığı eşimden yana sıkıntı Yok yaş 29 ama 45 yaşındaki birinin yumurtalarına sahibim
Tedavin hayırlı olsun canım. benim yumurtalar toplanalı 2 hafta olacak hala hafif hafif ağrılarım var.Selam kizlar herkes nasil tedaviler nasil gidiyo..dun benim yumoslar toplandı yarin sabah arayıp bilgi alacam ins hersey yolunda gider..dua edelim birbirimize..karnim ve kasiklarimdaki yanma ve gaz hissi hala gecmis degil
Allah razi olsun cnmm..meleklerimizi kucaginmmiza aldigimiz vakit tum bu zorlu asamalar da geçecek unutcaz hepsini insTedavin hayırlı olsun canım. benim yumurtalar toplanalı 2 hafta olacak hala hafif hafif ağrılarım var.
İnşallah canımmm. Yok transfer olmadı. Doktorum 2. adetin gel transfer için rahimin biraz dinlemesi gerekli dedi. Kasımın 19u gibi 2.adetimi olucam öyle gidicem. Senin kaç yumurtan toplandı ?Allah razi olsun cnmm..meleklerimizi kucaginmmiza aldigimiz vakit tum bu zorlu asamalar da geçecek unutcaz hepsini ins
Transfer olmus muydu senin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?