2017 Ekim Ayında tüpbebek yaptırıcaklar buraya!!!

İnşallah canımmm. Yok transfer olmadı. Doktorum 2. adetin gel transfer için rahimin biraz dinlemesi gerekli dedi. Kasımın 19u gibi 2.adetimi olucam öyle gidicem. Senin kaç yumurtan toplandı ?
Hadi hayirlis olsun cnm ins..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..benim 19 yumurta toplandi cnm senin kaçti

Hakkimizda hayirlisi olsun ins sabah arayip bilgi alcam bi aksilik olmazsa ya ctesi ya ptesi transfer olcak bakalim
Senin taze transfer olacak demekki canım hadi hayırlısı olsun pozitif sonuçlarını görürüz inşallahhh

Senin taze transfer olacak demekki canım hadi hayırlısı olsun pozitif sonuçlarını görürüz inşallahhh
Aynen cnm..amiiiinnn herkese hayirli zamanda hayirli evlat..duaya cok ihtiyacım var..16 kasım dogum günüm en guzel hediyem melegim olur ins

Aynen cnm..amiiiinnn herkese hayirli zamanda hayirli evlat..duaya cok ihtiyacım var..16 kasım dogum günüm en guzel hediyem melegim olur ins
İnan benimm dualarımda hep varsınız. Ben ve benim gibi evlat bekleyen herkes için hep dua ediyorum. İnşallah güzel haberi alırsın en güzel en özel doğum günün olmuş olur canım benimm

İnan benimm dualarımda hep varsınız. Ben ve benim gibi evlat bekleyen herkes için hep dua ediyorum. İnşallah güzel haberi alırsın en güzel en özel doğum günün olmuş olur canım benimm
Allah razi olsun cnm aynen ben de cok dua ediyorum valla biz gibi evlat hasretiyle yananlara..ins hayatim boyunca unutmayacağım bi dogum günüm olur..sen nerde tadavi oluyosun cnm benim

Allah razi olsun cnm aynen ben de cok dua ediyorum valla biz gibi evlat hasretiyle yananlara..ins hayatim boyunca unutmayacağım bi dogum günüm olur..sen nerde tadavi oluyosun cnm benim
İnşallah canımmmm. Ben istanbulda şişli kolan international hastanesinde tedavi görüyorum sen canım?

Tüp bebeği nerede yaptırdın acaba?

smy06 canım yarın transferin var benim de kan tahlilim var rabbim inşallah hayırlı sonuçlar verir bu arada idrar testinde çift cizgiyi gördüm şükürler olsun

Merhaba kızlar,
benim de 26 ekimde transferim oldu, bugün 3. günüm bitti. inşallah güzel sonuçlar da yazmak nasip olur buraya.
transfer olan arkadaşlar, bugün aşırı bir akıntı başladı bende. benzeri bir durumla karşılaşan oldu mu acaba?

Merhaba kizlar, benim de yarin yumurtalarim toplanacak bu 3. Denemem oluyor. Insallah bu defa mutlu son olur hepimizin istedigi olur
Benim sorum e2 progesteron degerleriniz kaç ve kaç olmali bilgisi olan var mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…