- 22 Ekim 2017
- 74
- 94
- 8
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Hadi hayirlis olsun cnm ins..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..benim 19 yumurta toplandi cnm senin kaçtiİnşallah canımmm. Yok transfer olmadı. Doktorum 2. adetin gel transfer için rahimin biraz dinlemesi gerekli dedi. Kasımın 19u gibi 2.adetimi olucam öyle gidicem. Senin kaç yumurtan toplandı ?
Benimde 11 tane canımmmHadi hayirlis olsun cnm ins..rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..benim 19 yumurta toplandi cnm senin kaçti
Hakkimizda hayirlisi olsun ins sabah arayip bilgi alcam bi aksilik olmazsa ya ctesi ya ptesi transfer olcak bakalimBenimde 11 tane canımmm
Senin taze transfer olacak demekki canım hadi hayırlısı olsun pozitif sonuçlarını görürüz inşallahhhHakkimizda hayirlisi olsun ins sabah arayip bilgi alcam bi aksilik olmazsa ya ctesi ya ptesi transfer olcak bakalim
Aynen cnm..amiiiinnn herkese hayirli zamanda hayirli evlat..duaya cok ihtiyacım var..16 kasım dogum günüm en guzel hediyem melegim olur insSenin taze transfer olacak demekki canım hadi hayırlısı olsun pozitif sonuçlarını görürüz inşallahhh
İnan benimm dualarımda hep varsınız. Ben ve benim gibi evlat bekleyen herkes için hep dua ediyorum. İnşallah güzel haberi alırsın en güzel en özel doğum günün olmuş olur canım benimmAynen cnm..amiiiinnn herkese hayirli zamanda hayirli evlat..duaya cok ihtiyacım var..16 kasım dogum günüm en guzel hediyem melegim olur ins
Allah razi olsun cnm aynen ben de cok dua ediyorum valla biz gibi evlat hasretiyle yananlara..ins hayatim boyunca unutmayacağım bi dogum günüm olur..sen nerde tadavi oluyosun cnm benimİnan benimm dualarımda hep varsınız. Ben ve benim gibi evlat bekleyen herkes için hep dua ediyorum. İnşallah güzel haberi alırsın en güzel en özel doğum günün olmuş olur canım benimm
İnşallah canımmmm. Ben istanbulda şişli kolan international hastanesinde tedavi görüyorum sen canım?Allah razi olsun cnm aynen ben de cok dua ediyorum valla biz gibi evlat hasretiyle yananlara..ins hayatim boyunca unutmayacağım bi dogum günüm olur..sen nerde tadavi oluyosun cnm benim
Ben de Etiler fertijin seval tasdemir de cnmİnşallah canımmmm. Ben istanbulda şişli kolan international hastanesinde tedavi görüyorum sen canım?
Hayirli olsun cnm transferinde kacinci günün iki gunde bir katlanarak artarsa sikinti yok insKızlar kAn sonucum 16.48 nasıl sizce yükselme olur mu aceba
10.gün canım pazartesi tekrarliycam işteHayirli olsun cnm transferinde kacinci günün iki gunde bir katlanarak artarsa sikinti yok ins
Daha yukselecek cnm ins..stres yapma sakın..ptesi iyi haberlerle bekliyoruz seni ..benim de transferim ptesi olcak bi aksilik olmazsa ins10.gün canım pazartesi tekrarliycam işte
Tüp bebeği nerede yaptırdın acaba?Slm arkadaşlar..uzun süredir kadinlar kulübünü takip ediyordum..bugun itibariyle üye olmaya karar verdim..deneyimlerimizi paylasalim birbirimize destek olalım ins.. Rabbim bu zorlu süreçte hepimizin yar ve yardimcisi olsun insaallah..
ben de özet olarak anlatacak olursam 7 yillik evliyim..aciklanamayan infertiliteye bagli olarak bircok tedavi gördüm..
5 kez aşılama= negatif
2 kez tüp bebek denemesi= ilkinde 20 yumurta toplandi ve hepsi döllendi..fragmantasyon sebebiyle yumurtalar 5.güne yetismedi transfer gerceklesmedi..ikincisinde ; 16 yumurta toplandı 12 si döllendi en iyi kalitede olan 1 adet embriyo transfer edildi ancak kimyasal gebelikle sonuçlandı..
Şimdi ise 1 ekim de long protokol olarak baslayan 3.tüp bebek tedavime devam etmekteyim..yarin son kontrolüm var..yüksek ihtimalle carsamba günü opu islemim yapilacak dua eder dua beklerim..
Maşallahhhh darısı bize
Amin canım inşallah rabbim hayal ettiklerinizi gerceklestirir kucaginizi doldurur tek duam bu sizler icin rabbim evlat hasretiyle yananlara evlat nasip etsin insallahhhhMaşallahhhh darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?