- Konu Sahibi cocukoloji
-
Gözünaydın olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben test yapmıyorum benimde bugün 7. Günüm korkuyorum negatif çıkar die sağ kasığımda ağrı oluyor adet sancısı gibi hakkımda hayırlısıKizlar ben hamileyim :) 12 ekimde 5 gun dondurulmus embriyo transfer edildi. 4 gun sonra idrar testi yaptim hafif silik cikti. 7 gune kadar idrar testi yaptim hep silik cikiyordu. 7 gun kan tahlili yaptirdim degerim 90 cikti, 11 gun 315.3 cikti. Doktorum degerler iyi dedi. 2 hafta sonra gel keseye bakicagiz dedi. Simdi 1 hafta kaldi keseyi gormemize.Insallah sag salim kazasiz belasiz goruruz keseyi. Ilk denememdi. Benim de 4 gun kasik agrilarim oldu, hatta 6-7 gunller siddetli agrilarim oldu ama 5 dakika surdu. Simdilik hafif bel agrilarim var, arada kasiklarda batma oluyor. Crinone jel, Estrofem,Elevit ve Aspirin kullaniyorum. Rabbim yuzumuzu guldursun. Amin.
korkma insallah bebegin tutnmustur. o kasik agrilari bende de var. transferden sonra basladi,simdi biraz azalmis,ara ara battmalar oluyor bazen.Gözünaydın olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben test yapmıyorum benimde bugün 7. Günüm korkuyorum negatif çıkar die sağ kasığımda ağrı oluyor adet sancısı gibi hakkımda hayırlısı
O batmalar bende de oluyor ne umudumu kaybediyorum nede umutlanıyorum senin ne zaman transfer olmuştukorkma insallah bebegin tutnmustur. o kasik agrilari bende de var. transferden sonra basladi,simdi biraz azalmis,ara ara battmalar oluyor bazen.
Hic bir sey yapmadim. Ufak tefek ev islerimi yapiyordum, yemegimi kendim yapiyordum her gun.Ama kendimi de yormadim.Bol su ictim,dua ettim. Allaha biraktim her seyi.Mrb rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin ins..transferden sonra özellikle embriyonun tutunmasi icin yaptığınız seyler oldu mu
Ben 12 ekimde transfer oldum. 7-8 gun sancim oldu kahve akintilarin da oldu. crinone jel ya da progesteron kullaniyormusun?O batmalar bende de oluyor ne umudumu kaybediyorum nede umutlanıyorum senin ne zaman transfer olmuştu
Crionel jel kullanıyorum birde folikasit kaç gün sonra test yaptın acabaBen 12 ekimde transfer oldum. 7-8 gun sancim oldu kahve akintilarin da oldu. crinone jel ya da progesteron kullaniyormusun?
bende 5 gun dondurulmus embriyo oldugu icin ben 4-5 gunler idrar testi ve 7 gun kan testi yaptirdim.Crionel jel kullanıyorum birde folikasit kaç gün sonra test yaptın acaba
Anladım benim 3.gün embriyosuydu bugün 7.günüm 7 kasım test günüm uğurlu sayımda 7 umarım uğur getirir peki sen 5.günde iğne vuruldun mu ben ovitrella iğne vurdum bu arada sen nerde tedavi oldunbende 5 gun dondurulmus embriyo oldugu icin ben 4-5 gunler idrar testi ve 7 gun kan testi yaptirdim.
ovitrelle yumurta toplamadan once vurdum. agustos ayinda. transferin oldugu ay lucrin ignesini vurdum. kendi ginelerimi kendim yapiyordum. transferden sonra crinone jel,elevit,estrofem ve aspirin kullaniyorum.Anladım benim 3.gün embriyosuydu bugün 7.günüm 7 kasım test günüm uğurlu sayımda 7 umarım uğur getirir peki sen 5.günde iğne vuruldun mu ben ovitrella iğne vurdum bu arada sen nerde tedavi oldun
canim su asamada öyle iyi geliyor ki böyle mesajlar, Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin.Hic bir sey yapmadim. Ufak tefek ev islerimi yapiyordum, yemegimi kendim yapiyordum her gun.Ama kendimi de yormadim.Bol su ictim,dua ettim. Allaha biraktim her seyi.
Aaa arkadasım benimde test günüm 7 kasım. Ay inşallah güzel haberler alırızAnladım benim 3.gün embriyosuydu bugün 7.günüm 7 kasım test günüm uğurlu sayımda 7 umarım uğur getirir peki sen 5.günde iğne vuruldun mu ben ovitrella iğne vurdum bu arada sen nerde tedavi oldun
İnş cnm inş bu cuma mübarek günde allahım güzel haberler almamızı nasip eder sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım peki senin çok sancın ağrın var mıAaa arkadasım benimde test günüm 7 kasım. Ay inşallah güzel haberler alırız
Canım değerlerim yüksek ilerlemiyo 10.gün 16 13.gün 27 15.gün 38 çıktı doktorum ilaçlara devam et pazartesi bi kan daha ver dedi beklemedeyiz gebelik var diyor ama sağlıklı mı bilemedim sevinemiyirum arkadaşım kafam karışık anliycannBuaradaseymosss sende durumşar nedir arkadasım. İnşallah güzel haberler verirsin bize
Hayırlısı canım hala beklemedeyim kanama ağrı hiç bişey yok pazartesiyi bekliyorum kan vermek içinhakkında hayırlı olan neyse mevlamda gönlüne hayırlı eylesin inşallah. Durumunu sonra paylasırmısın senın içinde dua edeceğim inşallah. Benimde bugün hafıf kanamam oldu ya ne güzel kanama yok diye seviniyodum basından beri. Lekeyi görünce vay anası dedim
Kanama mı, leke mi canım? Birde renk önemli imiş. Dün bende çok kötüydüm, bugün kesildi.benimde dünden beri kanamam var yaa off gıcık oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?