- 30 Kasım 2016
- 197
- 162
- 53
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Bir de az önce öğrendim prolaktinim yüksek çıkmış 65 ???Merhaba kizlar, benim de yarin yumurtalarim toplanacak bu 3. Denemem oluyor. Insallah bu defa mutlu son olur hepimizin istedigi olur
Benim sorum e2 progesteron degerleriniz kaç ve kaç olmali bilgisi olan var mi acaba?
Canımmm gözün aydınn rabbim kucağına almayıda nasip etsin darısı başımıza inşallah :))Kizlar ben hamileyim :) 12 ekimde 5 gun dondurulmus embriyo transfer edildi. 4 gun sonra idrar testi yaptim hafif silik cikti. 7 gune kadar idrar testi yaptim hep silik cikiyordu. 7 gun kan tahlili yaptirdim degerim 90 cikti, 11 gun 315.3 cikti. Doktorum degerler iyi dedi. 2 hafta sonra gel keseye bakicagiz dedi. Simdi 1 hafta kaldi keseyi gormemize.Insallah sag salim kazasiz belasiz goruruz keseyi. Ilk denememdi. Benim de 4 gun kasik agrilarim oldu, hatta 6-7 gunller siddetli agrilarim oldu ama 5 dakika surdu. Simdilik hafif bel agrilarim var, arada kasiklarda batma oluyor. Crinone jel, Estrofem,Elevit ve Aspirin kullaniyorum. Rabbim yuzumuzu guldursun. Amin.
Canimmm çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah benim değerler biraz düşük ilerliyor doktorum ona bile iyi diyor çarşamba tekrsrliycam rabbim yuzumuzu güldürsun hepimizin canlarrKizlar ben hamileyim :) 12 ekimde 5 gun dondurulmus embriyo transfer edildi. 4 gun sonra idrar testi yaptim hafif silik cikti. 7 gune kadar idrar testi yaptim hep silik cikiyordu. 7 gun kan tahlili yaptirdim degerim 90 cikti, 11 gun 315.3 cikti. Doktorum degerler iyi dedi. 2 hafta sonra gel keseye bakicagiz dedi. Simdi 1 hafta kaldi keseyi gormemize.Insallah sag salim kazasiz belasiz goruruz keseyi. Ilk denememdi. Benim de 4 gun kasik agrilarim oldu, hatta 6-7 gunller siddetli agrilarim oldu ama 5 dakika surdu. Simdilik hafif bel agrilarim var, arada kasiklarda batma oluyor. Crinone jel, Estrofem,Elevit ve Aspirin kullaniyorum. Rabbim yuzumuzu guldursun. Amin.
Teşekkür ederim. Çok sevindim senin adına. Lütfen stres yapma. Rabbim yüzümüzü güldürür İnşallah. Kalp atışlarını duymamızı nadıp etsin güzel Allahım.Canimmm çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah benim değerler biraz düşük ilerliyor doktorum ona bile iyi diyor çarşamba tekrsrliycam rabbim yuzumuzu güldürsun hepimizin canlarr
Teşekkür ederim. Darısı tüm isteyenlerin başına. Sabır en güzel ilaçtır. Hiç stres yapmayın. Zamanında gelecek herşey.Canımmm gözün aydınn rabbim kucağına almayıda nasip etsin darısı başımıza inşallah :))
Merhaba kızlar,
benim de 26 ekimde transferim oldu, bugün 3. günüm bitti. inşallah güzel sonuçlar da yazmak nasip olur buraya.
transfer olan arkadaşlar, bugün aşırı bir akıntı başladı bende. benzeri bir durumla karşılaşan oldu mu acaba?
inşallah canım, nasıl geçiyor bekleyiş?Aynı gün transfer olmuşuzhayırlı haberlerimizide alırız inşallah
Gözün aydın olsun canım, sağlıkla gelsin inşallah. Darısı başımızaKizlar ben hamileyim :) 12 ekimde 5 gun dondurulmus embriyo transfer edildi. 4 gun sonra idrar testi yaptim hafif silik cikti. 7 gune kadar idrar testi yaptim hep silik cikiyordu. 7 gun kan tahlili yaptirdim degerim 90 cikti, 11 gun 315.3 cikti. Doktorum degerler iyi dedi. 2 hafta sonra gel keseye bakicagiz dedi. Simdi 1 hafta kaldi keseyi gormemize.Insallah sag salim kazasiz belasiz goruruz keseyi. Ilk denememdi. Benim de 4 gun kasik agrilarim oldu, hatta 6-7 gunller siddetli agrilarim oldu ama 5 dakika surdu. Simdilik hafif bel agrilarim var, arada kasiklarda batma oluyor. Crinone jel, Estrofem,Elevit ve Aspirin kullaniyorum. Rabbim yuzumuzu guldursun. Amin.
inşallah canım, nasıl geçiyor bekleyiş?
var mı değişiklik hissettiğin?
İnşallah canım. Allah yüzümüzü güldürsünGözün aydın olsun canım, sağlıkla gelsin inşallah. Darısı başımıza
Mrb rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin ins..transferden sonra özellikle embriyonun tutunmasi icin yaptığınız seyler oldu muİnşallah canım. Allah yüzümüzü güldürsün
ben de neredeyse hiç bir değişiklik hissetmiyorum. biraz arayınca buluyor insan ama şu çok var diyemiyorum, Rabbim hayırlısıyla güzel eylesin sonunu. test pazartesi. senin canım?Öyle belirgin bir şey yok canım ya sadece çok uyuyorum o da ilaçlardan muhtemelen. Sende var mı bir şeyler? Test günün ne zaman?
ben de neredeyse hiç bir değişiklik hissetmiyorum. biraz arayınca buluyor insan ama şu çok var diyemiyorum, Rabbim hayırlısıyla güzel eylesin sonunu. test pazartesi. senin canım?
Teşekkür ediyorum ama henüz sevinemedim. Kanamam devam ediyor malesef. Rabbim sizin de bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.gözünaydın olsun allah hepimize bu mutluluğu yaşatsın benimde transfer olalı 7.günüm test yapmamaya karar verdim korkuyorum çünkü
Korkma lütfen iyi düşün iyi olsunTeşekkür ediyorum ama henüz sevinemedim. Kanamam devam ediyor malesef. Rabbim sizin de bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?