2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım gözün aydın..allah analı babalı büyütsün ..hosgeldi mina bebek.

Herkese huzurlu geceler arkadaşlar, habersiz bıraktım kusura bakmayın özellikle etiketleyen canlar

Salı günü kan kültürü sonucumuz negatif çıktı ve leblebimizi teslim aldık

Hayatımız çok değişti, şükürler olsun Rabbime.. Nasıl sabah oluyor, nasıl gece oluyor anlamıyorum :) 30saniye popomu yere koyamıyorum..

Emzirme çalışmaları, süt sağmalar, alt değiştir, hoopp malzemeleri temizle, bi türlü uyanmayan leblebiyi uyandır, hop bidaha emzirme çalışmaları, süt sağmalar.......... Hep aynı şeyler dönüp dönüp tekrarlanıyor ve nasıl vakit geçiyor anlamak imkansız dikişlerim acıyor artık wcye gidememekten :)

Büyük kız bi taraftan iyice bunalımlarda, aman Allah'ımm.. Makul sınırlar içinde eşite yakın şartlarda ilgi alaka gösterme çabalarım var, "psikolojim bozoldooo" diyip duruyor zira kendisi :)

İnanılmaz yorgun, inanılmaz uykusuz, inanılmaz açım leblebi geldiğinden beri..
Ve hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum, hiç olmadığım kadar güçlüyüm düz duvara tırmanabilirim şuan, aaaa ama bi dakka emzirme saati geliyo gene dimi? Sahi uyumak diye bişey de vardı dimi :)

Anlayacağınız benim balatalar yandı, çipim kaydı canım arkadaşlarım.. Kızımın yoğun bakımdaki günleri geldikçe aklıma, gram şikayetçi değilim bu halimden.. Rabbim evlatlarımızla sınamasın hiç birimizi

Ve dualarım sizinle, laf olsun diye demiyorum, gerçekten ediyorum..

Doğum yapanların tekrar gözü aydın, hala bekleyen arkadaşlar, sağlıkla kavuşun yavrularınıza innnnnşaAllaaahhh

Sevgiyle kucaklıyorum hepinizi

Allah bagislasin..allah anali babali,saglikla buyutmeyi nasip etsin issallah

Canım gözün aydın..allah analı babalı büyütsün ..hosgeldi mina bebek.

minikhikayem hosgelmis minik kuzun, gozunaydin canim.. saglikli uzun omru olsun insallah

minikhikayem T Taube canımlar kavuşmuşsunuz yavrunuza

şükürler olsun, ömrü bahtı şansı güzel olsun hepsinin, inanılmaz sevindim

sağolun kızlar, yelifyelifyelif geçmiş olsın cnm

missdincer cnm sonlara dğru patlatıyo ztn sancıların yanında o hiçbişey geldş bana hatta çok baskı yapıyodu rahatlattı

Gozunaydin cnm allah anali babali buyutsun bol sutlu gunlerin olsn

10 cm e kac saatte ulastım canım nekadarlıkken gittin hastaneye? Sanırım o acılmanın 10 cm e yaklasana kadarkı süre bizim için zorlu olucak
Canim nasilsin anca yazabildim, bi snda evet keskin bi sanci ve giderek artan bi sanci aynen sanki ishal sin de karninda batmalar var gibi sertlesiyor o sira zaten

Zeynepcim canim saat 11 gibi yavas yavas gelfi agrilar ama uyudum kalktim iki ye kadar ikide artik sıkılasti 5 dk da bir gelmeye basladi 3 gibi hastanedsydik 7 cm aciklik vardi
Dogum sancılarını duzenlı hale gelmesını ayırt etmek kolay oluyormu yanı oncekı yalancı kasıkmalardan farklı oldugunu artık dogumun geldıgını hıssedıyor musun? Bı de sancı geldıgınde ne yapmak rahatlattı, dus alın sıcak suya oturun gıbı seyler soylenıyor onları yapmak ıstedın mı? Muhtemelen ıcgudusel davranacagız hıcbırsey planlayamıyorum suanda ne guzel kı sen bu kısmı atlattın bebegın yanında hersey yolunda cok sukur kocaman bi masallah

Canım senin kızının maşallahı var zaten bayılıyorum ona:))

Günaydın herkese,dün evde temizlik vardı.ablaların peşinde dolaşırken yorulmuşum valla.(temizliğini kendi yapan arkadaşlar Allah size güç kuvvet versin) halılarımı da yıkamaya verdim haftaya onlar gelecek.bugün de kişisel temizliğimi halledersem tamamdır,Doğuma hazırım:)
Haftaya eşim çalışmaya başlayacak evde yalnız kalmayım diye sağolsun pazar günü kv gelecek.
ne kadar kalacak belli değil,belki bi hafta o kalır bi hafta annem kalır. Biz Doğuma mecbur en az üç kişi gideceğiz. Ya kendi annem olacak ya kv olacak.bakalım talihli kişi kim olacak:)
nedense ben de evde yalnız kalmaktan korkuyorum,duşa bile evde biri varken giriyorum.

Canım benim gözün aydın..bebesinin iyi olmasına çok sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…