- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.881
Canım gözün aydın..allah analı babalı büyütsün ..hosgeldi mina bebek.Hepinize tek tek teşekkür ederim. 2.650 gr ve 45 cm doğdu. Minikiz biraz. Dün kontrole geldiğimde 3.160, 49 cm demsti doktor. Çok yorgun emmek dışında uyuyor sadece. Doğumu hiç anlatmayayım çünkü çok zordu. Kendi sancılarımla doğurdum sadece ıkınırken suni verdiler. Bel iğnesi yaptırmadım. Suyum gelmedi doktor patlattı.
Allah bagislasin..allah anali babali,saglikla buyutmeyi nasip etsin issallahHepinize tek tek teşekkür ederim. 2.650 gr ve 45 cm doğdu. Minikiz biraz. Dün kontrole geldiğimde 3.160, 49 cm demsti doktor. Çok yorgun emmek dışında uyuyor sadece. Doğumu hiç anlatmayayım çünkü çok zordu. Kendi sancılarımla doğurdum sadece ıkınırken suni verdiler. Bel iğnesi yaptırmadım. Suyum gelmedi doktor patlattı.
Ölçümler ne kadar yanıltıcı olabiliyor. Yen'i Doğanlar emip uyumaktan başka bir şey yapmıyor ki zaten :)
Allah bağışlasın, hayırlı ömürler versin minik kuzuya.
Doktor keseyi patlattıktan sonra sancılarında Herhangi bir değişiklik oldu mu? Ben kesenin patlatılmasından çok korkuyorum, sanki Doğum birden hızlanacak sancılar çoğalacakmış gibi geliyor.
Canım gözün aydın..allah analı babalı büyütsün ..hosgeldi mina bebek.
minikhikayem T Taube canımlar kavuşmuşsunuz yavrunuza
şükürler olsun, ömrü bahtı şansı güzel olsun hepsinin, inanılmaz sevindim
Kızlar tek tek okuyamadım, alıntılayamadım. 16.30da doğm yaptım. Çok sancı çektim ama suniye gerek kalmadı. İnşalah sizin doğumlarınız kolay olsun. Kızımı 2 oldu emzirdim çok zor uyandırdım hiç ağlamıyor korktm. Kv korktgum gibi olmadı, ben sancı çektikçe o ağladı . Hala inanamıyorum minik yavrum yanımda..
sagol cnm amin..Allah bagislasin..allah anali babali,saglikla buyutmeyi nasip etsin issallah
cok sagol cnm emzirmenşn sihrini hepşmşz yasayalım insallahGozunaydin cnm allah anali babali buyutsun bol sutlu gunlerin olsn
10 cm e kac saatte ulastım canım nekadarlıkken gittin hastaneye? Sanırım o acılmanın 10 cm e yaklasana kadarkı süre bizim için zorlu olucak
Canim nasilsin anca yazabildim, bi snda evet keskin bi sanci ve giderek artan bi sanci aynen sanki ishal sin de karninda batmalar var gibi sertlesiyor o sira zatencanım kasılma dıısnda ki sancı nasıl ? böyle ahhh dedirtecek kadar keskın mı ?
benı sımdı sancılar yokladı 4-5 kere üst üste aaahh dıye bagırttı . kalın bir şey sokuyorlar gıbı batma gıbı ne bıleyım ama cok keskın
canım kasılma dıısnda ki sancı nasıl ? böyle ahhh dedirtecek kadar keskın mı ?
benı sımdı sancılar yokladı 4-5 kere üst üste aaahh dıye bagırttı . kalın bir şey sokuyorlar gıbı batma gıbı ne bıleyım ama cok keskın
Dogum sancılarını duzenlı hale gelmesını ayırt etmek kolay oluyormu yanı oncekı yalancı kasıkmalardan farklı oldugunu artık dogumun geldıgını hıssedıyor musun? Bı de sancı geldıgınde ne yapmak rahatlattı, dus alın sıcak suya oturun gıbı seyler soylenıyor onları yapmak ıstedın mı? Muhtemelen ıcgudusel davranacagız hıcbırsey planlayamıyorum suandaZeynepcim canim saat 11 gibi yavas yavas gelfi agrilar ama uyudum kalktim iki ye kadar ikide artik sıkılasti 5 dk da bir gelmeye basladi 3 gibi hastanedsydik 7 cm aciklik vardi
Canım senin kızının maşallahı var zaten bayılıyorum ona:))Buna
Tabi kii buna karşı gelirim ya biraz kısmet nasip mi bilmiyorum Allah görgüsüz cahil insanlardan uzak tutsun biz bile kıyıp elimize alamıyoruz kücücük yavruyu eşim sigara içiyor ondan sakınırım yavrumu nefesinde kalır kokusu diş fırçalasada geçmiyor illet şey. . Kızıma öğrettim öksürürken hapşururken şimdi karnıma dönükken diyor ki oraya dogru dönmeyeyim anne dio 3 .5 yasında akıllı yavrum kadar olamıyorlar mı :)
Sağol canım benim.
Canım benim gözün aydın..bebesinin iyi olmasına çok sevindim..Herkese huzurlu geceler arkadaşlar, habersiz bıraktım kusura bakmayın özellikle etiketleyen canlar
Salı günü kan kültürü sonucumuz negatif çıktı ve leblebimizi teslim aldık
Hayatımız çok değişti, şükürler olsun Rabbime.. Nasıl sabah oluyor, nasıl gece oluyor anlamıyorum :) 30saniye popomu yere koyamıyorum..
Emzirme çalışmaları, süt sağmalar, alt değiştir, hoopp malzemeleri temizle, bi türlü uyanmayan leblebiyi uyandır, hop bidaha emzirme çalışmaları, süt sağmalar.......... Hep aynı şeyler dönüp dönüp tekrarlanıyor ve nasıl vakit geçiyor anlamak imkansızdikişlerim acıyor artık wcye gidememekten :)
Büyük kız bi taraftan iyice bunalımlarda, aman Allah'ımm.. Makul sınırlar içinde eşite yakın şartlarda ilgi alaka gösterme çabalarım var, "psikolojim bozoldooo" diyip duruyor zira kendisi :)
İnanılmaz yorgun, inanılmaz uykusuz, inanılmaz açım leblebi geldiğinden beri..
Ve hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum, hiç olmadığım kadar güçlüyümdüz duvara tırmanabilirim şuan, aaaa ama bi dakka emzirme saati geliyo gene dimi? Sahi uyumak diye bişey de vardı dimi :)
Anlayacağınız benim balatalar yandı, çipim kaydı canım arkadaşlarım.. Kızımın yoğun bakımdaki günleri geldikçe aklıma, gram şikayetçi değilim bu halimden.. Rabbim evlatlarımızla sınamasın hiç birimizi
Ve dualarım sizinle, laf olsun diye demiyorum, gerçekten ediyorum..
Doğum yapanların tekrar gözü aydın, hala bekleyen arkadaşlar, sağlıkla kavuşun yavrularınıza innnnnşaAllaaahhh
Sevgiyle kucaklıyorum hepinizi
Tskler canım..amin cümlemizin.minikhikayem T Taube canımlar kavuşmuşsunuz yavrunuza
şükürler olsun, ömrü bahtı şansı güzel olsun hepsinin, inanılmaz sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?