2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Okuduğum kitaplar makaleler,izlediğim Videolar hepsi aklımdan uçtu gitti.kendimi ne Doğuma ne de Bebek bakımına hazır hissetmiyorum gibi geliyor.hani bi sınava hazırlanırsın hazırlanırsın ama hala kendini hazır hissetmezsin ben de öyleyim şu anda
Belki de akışına bırakmamız lazım..

Ultrasonla gerçek arasında ne kadar fazla var.olsun canım sağlıklı sıhhatli kucağına aldın ya bundan sonra sütünle toparlar:))

hayırlı olsun cnm güle güle büyüt

Uzun zamandır yazamadım bi türlü yapmaya fırsat bulamadığım doğum hazırlıklarını yaptım evi temizledim, yatılı misafirlerim geldi gitti, bayram geldi geçti anca aranıza döndüm. Dün kontrolum vardı bebegim de belki hatırlarsınız karın çevresi geriligi vardı. Dün doktorum 37 oluyorsun yarın artık doğumu başlatalim daha fazla risk almayalim dedi. Alttan muayne etti 1 cm açıklığım varmış o yüzden normal doğum deneyelim önce dedi. Suni sancı verecekler bugün eğer olmazsa sezeryan olacak. Suan hastaneye gidiyorum hepinize dua edeceğim inşallah çok kolay dogumlariniz olur. Hepiniz sağlıcakla kalın. Dua edin bide kızlar nolur hersey güzel olsun inşallah

hayırlısı canım..dualarımız seninle..sağlıkla bebeğini kucağına alırsın işallah..güzel haberlerini bekliyoruz..

Canım allah yardımcın olsun insallah bi solukta dogurursun bebegını sag salim kollarına alırsın, sütün de gelir

Allah yardımcın olsun canım insallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Dün tamda memleketten kuzenlerim geldi yalnız kalmıyım diye tam sofrada dedemin cenaze haberi geldi onlar söylemeyeceklerken ban telefon çalar çalmaz kesin DEDEM vefat etti maalesef gidemiyorum da birer Fatiha okur musunuz
Basın sagolsun canım Allah sizlere hayırlı uzun ömürler versin

Allah bagislasin..allah anali babali,saglikla buyutmeyi nasip etsin issallah

sağol cnm hepimiz insallah

Uykusuz anneler hepinize günaydın GüZel bir gün olsun bugün

günaydın bi uykusuz anne de burada :)

Ultrasonla gerçek arasında ne kadar fazla var.olsun canım sağlıklı sıhhatli kucağına aldın ya bundan sonra sütünle toparlar:))

evet cnm iyi ama sağlığı sadece mekonyumlu dogdugu içşn bazı tahlilleri yapılıcak

Dün tamda memleketten kuzenlerim geldi yalnız kalmıyım diye tam sofrada dedemin cenaze haberi geldi onlar söylemeyeceklerken ban telefon çalar çalmaz kesin DEDEM vefat etti maalesef gidemiyorum da birer Fatiha okur musunuz
Canım başınız sağ olsun.mekani cennet eylesin.

Canım allah yardımcın olsun..sag salim bebeğini kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…