- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.921
İlk cocugun kız olması avantajlı demişlerdi şimdi çok iyi anlıyorum daha sakin daha akıllı oluyorlar gerçekten canım senin prenses de öyle olur merak etme :)Canım senin kızının maşallahı var zaten bayılıyorum ona:))
canım allah yardımcın olsun, kolay bir doğum olsun, bol bol sütün olsunUzun zamandır yazamadım bi türlü yapmaya fırsat bulamadığım doğum hazırlıklarını yaptım evi temizledim, yatılı misafirlerim geldi gitti, bayram geldi geçti anca aranıza döndüm. Dün kontrolum vardı bebegim de belki hatırlarsınız karın çevresi geriligi vardı. Dün doktorum 37 oluyorsun yarın artık doğumu başlatalim daha fazla risk almayalim dedi. Alttan muayne etti 1 cm açıklığım varmış o yüzden normal doğum deneyelim önce dedi. Suni sancı verecekler bugün eğer olmazsa sezeryan olacak. Suan hastaneye gidiyorum hepinize dua edeceğim inşallah çok kolay dogumlariniz olur. Hepiniz sağlıcakla kalın. Dua edin bide kızlar nolur hersey güzel olsun inşallah
allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun.Dün tamda memleketten kuzenlerim geldi yalnız kalmıyım diye tam sofrada dedemin cenaze haberi geldi onlar söylemeyeceklerken ban telefon çalar çalmaz kesin DEDEM vefat etti maalesef gidemiyorum da birer Fatiha okur musunuz
Canım sağlıkla kucağına al inşallah bebeğiniUzun zamandır yazamadım bi türlü yapmaya fırsat bulamadığım doğum hazırlıklarını yaptım evi temizledim, yatılı misafirlerim geldi gitti, bayram geldi geçti anca aranıza döndüm. Dün kontrolum vardı bebegim de belki hatırlarsınız karın çevresi geriligi vardı. Dün doktorum 37 oluyorsun yarın artık doğumu başlatalim daha fazla risk almayalim dedi. Alttan muayne etti 1 cm açıklığım varmış o yüzden normal doğum deneyelim önce dedi. Suni sancı verecekler bugün eğer olmazsa sezeryan olacak. Suan hastaneye gidiyorum hepinize dua edeceğim inşallah çok kolay dogumlariniz olur. Hepiniz sağlıcakla kalın. Dua edin bide kızlar nolur hersey güzel olsun inşallah
Başın sağolsunDün tamda memleketten kuzenlerim geldi yalnız kalmıyım diye tam sofrada dedemin cenaze haberi geldi onlar söylemeyeceklerken ban telefon çalar çalmaz kesin DEDEM vefat etti maalesef gidemiyorum da birer Fatiha okur musunuz
Basiniz saolsun canim, Allah rahmet eylesinDün tamda memleketten kuzenlerim geldi yalnız kalmıyım diye tam sofrada dedemin cenaze haberi geldi onlar söylemeyeceklerken ban telefon çalar çalmaz kesin DEDEM vefat etti maalesef gidemiyorum da birer Fatiha okur musunuz
amin canım. Annem hala tam iyileşemedi toparlamaya çalışıyor inşallah miniğim anneannesine moral olur da daha çabuk toparlarCanım senin annen rahatsızdı diye hatırlıyorum,nasıl oldu? İnşallah bebişin annene moral olur ve onu en kısa sürede iyileştirir
inşallah canım:)İlk cocugun kız olması avantajlı demişlerdi şimdi çok iyi anlıyorum daha sakin daha akıllı oluyorlar gerçekten canım senin prenses de öyle olur merak etme :)
Insallah kolay dogumun olur canim. Tum endiseler biter kucagina alinca da. Haberdar et bizi de.Uzun zamandır yazamadım bi türlü yapmaya fırsat bulamadığım doğum hazırlıklarını yaptım evi temizledim, yatılı misafirlerim geldi gitti, bayram geldi geçti anca aranıza döndüm. Dün kontrolum vardı bebegim de belki hatırlarsınız karın çevresi geriligi vardı. Dün doktorum 37 oluyorsun yarın artık doğumu başlatalim daha fazla risk almayalim dedi. Alttan muayne etti 1 cm açıklığım varmış o yüzden normal doğum deneyelim önce dedi. Suni sancı verecekler bugün eğer olmazsa sezeryan olacak. Suan hastaneye gidiyorum hepinize dua edeceğim inşallah çok kolay dogumlariniz olur. Hepiniz sağlıcakla kalın. Dua edin bide kızlar nolur hersey güzel olsun inşallah
Basin saolsun canim. Allah sabir versin.Dün tamda memleketten kuzenlerim geldi yalnız kalmıyım diye tam sofrada dedemin cenaze haberi geldi onlar söylemeyeceklerken ban telefon çalar çalmaz kesin DEDEM vefat etti maalesef gidemiyorum da birer Fatiha okur musunuz
Insallah ilac gibi gelir canim.amin canım. Annem hala tam iyileşemedi toparlamaya çalışıyor inşallah miniğim anneannesine moral olur da daha çabuk toparlar
Canım gözünaydın..Hayırlı olsun bebişin..Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallahKızlar tek tek okuyamadım, alıntılayamadım. 16.30da doğm yaptım. Çok sancı çektim ama suniye gerek kalmadı. İnşalah sizin doğumlarınız kolay olsun. Kızımı 2 oldu emzirdim çok zor uyandırdım hiç ağlamıyor korktm. Kv korktgum gibi olmadı, ben sancı çektikçe o ağladı . Hala inanamıyorum minik yavrum yanımda..
Başın sağ olsun canım Allah sizlere uzun ömür versin mekanı cennet olsun inşallahDün tamda memleketten kuzenlerim geldi yalnız kalmıyım diye tam sofrada dedemin cenaze haberi geldi onlar söylemeyeceklerken ban telefon çalar çalmaz kesin DEDEM vefat etti maalesef gidemiyorum da birer Fatiha okur musunuz
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım..Uzun zamandır yazamadım bi türlü yapmaya fırsat bulamadığım doğum hazırlıklarını yaptım evi temizledim, yatılı misafirlerim geldi gitti, bayram geldi geçti anca aranıza döndüm. Dün kontrolum vardı bebegim de belki hatırlarsınız karın çevresi geriligi vardı. Dün doktorum 37 oluyorsun yarın artık doğumu başlatalim daha fazla risk almayalim dedi. Alttan muayne etti 1 cm açıklığım varmış o yüzden normal doğum deneyelim önce dedi. Suni sancı verecekler bugün eğer olmazsa sezeryan olacak. Suan hastaneye gidiyorum hepinize dua edeceğim inşallah çok kolay dogumlariniz olur. Hepiniz sağlıcakla kalın. Dua edin bide kızlar nolur hersey güzel olsun inşallah
Başın sağolsun..Allah kalanlara uzun ömür versinDün tamda memleketten kuzenlerim geldi yalnız kalmıyım diye tam sofrada dedemin cenaze haberi geldi onlar söylemeyeceklerken ban telefon çalar çalmaz kesin DEDEM vefat etti maalesef gidemiyorum da birer Fatiha okur musunuz
Canım gözünaydın..Sağlık sıhhatle büyüt bebişiniSağol canım benim.
Dün ayrıldım canım... :) sende ayrıldın galiba..eylul sena canım Doğum iznine ayrıldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?