2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Nasıl canım ya ?bunu bilmiyordum. Ben aşı yaptırmayacağım ve bunun için kağıt imzalayacağım. K vitamini de aşıya girmiyor mu?

Canım ben de dilekçe hazırladım anne baba olarak imza attık hastanenin başhekimliğine vereceğiz ve dilekçe nosu alacağız o telaşta aşı vs yapmasınlar diye. K vitamini de aşıya girmiyor ama biz hiçbir müdahaleyi tarafımıza bilgi verilmeden yapılmasına karşıyız gibi şeyler yazdık. K vitamini de yaptırtmayı düşünmüyorum. Topuk kanı için ne diosun ?

Gozun aydin canim. Allah anali babali büyütsün

Sende durumlar ne canim. Nisan gelmisti.

Dün gece ebe bakmisti açılma yoktu. Kanala da girmemisti. Düzensiz kasılmalar dışında hicbisi yoktu.
Hadi bakalim ne zaman gelicek nazli bebisler

Canım bugün hastaneye giddceğim konuşmak için ayrıntıları ancak öyle öğrenebilirim. Topuk kanın ben unutöuşum ya araştırmadım bile neden alıyorlardı?

Canım bugün hastaneye giddceğim konuşmak için ayrıntıları ancak öyle öğrenebilirim. Topuk kanın ben unutöuşum ya araştırmadım bile neden alıyorlardı?

Topuk kanını hastanede sağlık ocağıda istiyor.devlet istiyomuş.
1 aya kadar sonucu geliyomuş.eğer sorun çıkarsa telefonla seni bilgilendiriyolarmış.
sorun çıkmazsa aramıyolarmış.
Biz yaptırdık.ücretsiz yapılıyor

3 4 tane kalitsal hastalik var ona bakiyorlar hastanede 2. Ise aile hekiminde akcigerde patoloji var mi diye bakiyorlarmis..sen konus olmadi sana dilekce ornegi atayım

Bugün kontrolümüz vardı,kafası biraz aşağı inmiş ama tam İnmemiş.aşağı inince hissedersin penguen gibi yürürsün dedi.
Boy ve karın çevresi on gün önde.kafası büyük derken kafası on gün geride.ultrason da şaşırdı iyice, her yerine ayrı hafta gösteriyor
Salı günü tekrar kontrolüm var.dr son on gün dedi.on gün içinde gelmezse suni sancıyı deneyeceğiz.

Ayy hadi heyecanlandim gozun aydin dogum yakin o zaman

canım hastanedeki dgörevliler ğil ama anne sütü aldıktan sonra sağlık ocağından alınan topuk kanı çok önemli. tiroid ve fenilketonüri testleri için çok önemli. mutlaka yapılmalı

Gozunaydin cnm masallah bebegine sutun bol olsun insallah musmutlu hayat sana bebeginle

canım bizim de 25 eylül e kadar vaktimiz var gelmezse yatış yaparız dedi doktorumuz artık sunni sancı mı olur yoksa sezeryan mı o zaman karar vericez. Bu arada bizim de her ölçü ayrı haftada çıkıyo sanırım artık çok da doğru sonuçlar vermiyo ultrason

Kizlar selam, 3_4 gundur cok hastayim.
Faranjit olmusum halsizlik bas agrisi burun tikankligi burun akintisi damaklarimda sizlama artik bugun dayanamadim doktora gittim. Bitkisel bi kac bisey verdi umarim biraz toparlarim. Sizler de dikkat edin havalar bi tuhaf

Mrb kızlar...Bende de hiç belirti yok.. gününü bekleyecek benimde sıpam galiba..Yarın dr.kontrolümüz var bakalım dr.umuz ne diyecek.. Doğurmayan çok az kaldı gibi artık..oğum yaptığınız hastane alıyor zatenNiye topuk kanı için sağlık ocağına gidiyorsunuz ki kızlar? doğum yaptığınız hastane alıyor ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…