- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.021
Dün gece ebe bakmisti açılma yoktu. Kanala da girmemisti. Düzensiz kasılmalar dışında hicbisi yoktu.Darisi basima inşallah bebegin kanala girmişmiydi?
Nasıl canım ya ?bunu bilmiyordum. Ben aşı yaptırmayacağım ve bunun için kağıt imzalayacağım. K vitamini de aşıya girmiyor mu?
Gozun aydin canim. Allah anali babali büyütsünBende akşam 20:20 de oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. Akşam 8 e kadar sancı çektim normal doğum için ama son anda sıpa pisliğini yapmis doktor apar topar sezeryana aldı. Spinal anestezi ile oldu doğum. 3.550 Gr. 52 cm. Doğdu ultrasonla çok fark yoktu kızlar. Emmede de çok büyük sıkıntı yaşamadık şimdilik güzel kavrıyor. Bizden böyle haberler :))
Sende durumlar ne canim. Nisan gelmisti.Allaahhh :)
Hadi bakalim ne zaman gelicek nazli bebislerDün gece ebe bakmisti açılma yoktu. Kanala da girmemisti. Düzensiz kasılmalar dışında hicbisi yoktu.
Canım bugün hastaneye giddceğim konuşmak için ayrıntıları ancak öyle öğrenebilirim. Topuk kanın ben unutöuşum ya araştırmadım bileCanım ben de dilekçe hazırladım anne baba olarak imza attık hastanenin başhekimliğine vereceğiz ve dilekçe nosu alacağız o telaşta aşı vs yapmasınlar diye. K vitamini de aşıya girmiyor ama biz hiçbir müdahaleyi tarafımıza bilgi verilmeden yapılmasına karşıyız gibi şeyler yazdık. K vitamini de yaptırtmayı düşünmüyorum. Topuk kanı için ne diosun ?
Çok sağol canım. Bu çatı ağrısı açılma demek olabilir mi acaba. Var mı bilginCanm gecmıs olsun benımde oyleydı kalsıyum oranını bol bol arttır,yı gelır .bıde dınlenmen lazım cok gecmıs olsun .
Canım bugün hastaneye giddceğim konuşmak için ayrıntıları ancak öyle öğrenebilirim. Topuk kanın ben unutöuşum ya araştırmadım bileneden alıyorlardı?
3 4 tane kalitsal hastalik var ona bakiyorlar hastanede 2. Ise aile hekiminde akcigerde patoloji var mi diye bakiyorlarmis..sen konus olmadi sana dilekce ornegi atayımCanım bugün hastaneye giddceğim konuşmak için ayrıntıları ancak öyle öğrenebilirim. Topuk kanın ben unutöuşum ya araştırmadım bileneden alıyorlardı?
Yok canim benim 2 aydir var agrim hatta yuruyemiyorum bazen ama hic acilma olmamis ama catim iyiymis belki catim genislemistirÇok sağol canım. Bu çatı ağrısı açılma demek olabilir mi acaba. Var mı bilgin
Benım catı muayenesınden sonra dun nısanım geldı ama dogum sancılarım henuz baslamadı canım belkı de muayene tetıklemıstır. Saglıklı guzel rahat bır dogum ve sonrası dılıyorum senın ıcın ınsallah bebegıne hayırlısıyla kavusursun
canım hastanedeki dgörevliler ğil ama anne sütü aldıktan sonra sağlık ocağından alınan topuk kanı çok önemli. tiroid ve fenilketonüri testleri için çok önemli. mutlaka yapılmalıCanım ben de dilekçe hazırladım anne baba olarak imza attık hastanenin başhekimliğine vereceğiz ve dilekçe nosu alacağız o telaşta aşı vs yapmasınlar diye. K vitamini de aşıya girmiyor ama biz hiçbir müdahaleyi tarafımıza bilgi verilmeden yapılmasına karşıyız gibi şeyler yazdık. K vitamini de yaptırtmayı düşünmüyorum. Topuk kanı için ne diosun ?
Bende akşam 20:20 de oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. Akşam 8 e kadar sancı çektim normal doğum için ama son anda sıpa pisliğini yapmis doktor apar topar sezeryana aldı. Spinal anestezi ile oldu doğum. 3.550 Gr. 52 cm. Doğdu ultrasonla çok fark yoktu kızlar. Emmede de çok büyük sıkıntı yaşamadık şimdilik güzel kavrıyor. Bizden böyle haberler :))
canım bizim de 25 eylül e kadar vaktimiz var gelmezse yatış yaparız dedi doktorumuz artık sunni sancı mı olur yoksa sezeryan mı o zaman karar vericez. Bu arada bizim de her ölçü ayrı haftada çıkıyo sanırım artık çok da doğru sonuçlar vermiyo ultrasonBugün kontrolümüz vardı,kafası biraz aşağı inmiş ama tam İnmemiş.aşağı inince hissedersin penguen gibi yürürsün dedi.
Boy ve karın çevresi on gün önde.kafası büyük derken kafası on gün geride.ultrason da şaşırdı iyice, her yerine ayrı hafta gösteriyor
Salı günü tekrar kontrolüm var.dr son on gün dedi.on gün içinde gelmezse suni sancıyı deneyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?