- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.041
canım hastanedeki dgörevliler ğil ama anne sütü aldıktan sonra sağlık ocağından alınan topuk kanı çok önemli. tiroid ve fenilketonüri testleri için çok önemli. mutlaka yapılmalı
Gözünaydın canım..Allah analı babalı büyütsünHepinize çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız. İnşallah bebeğini bekleyen annelerimizde biran önce hayırlısıyla ve sağlıkla alsınlar bebeklerini kucaklarina. A angel5angel canım bende dün yani 13 Eylül'de sezeryanla doğum yaptım listeye eklersen sevinirim :))
Canım bu mecburı bısey sana bunu sormuyolar. Prosedur galıba. Ama yınese sen sorarsnNasıl canım ya ?bunu bilmiyordum. Ben aşı yaptırmayacağım ve bunun için kağıt imzalayacağım. K vitamini de aşıya girmiyor mu?
Mrb kızlar...Bende de hiç belirti yok.. gününü bekleyecek benimde sıpam galiba..Yarın dr.kontrolümüz var bakalım dr.umuz ne diyecek.. Doğurmayan çok az kaldı gibi artık..oğum yaptığınız hastane alıyor zatenNiye topuk kanı için sağlık ocağına gidiyorsunuz ki kızlar? doğum yaptığınız hastane alıyor ki zaten
Bugün beni sağlık ocağından aradılar. Bayaa konuştuk birsürü şey sordu. Doğumdan sonra topuk kanı için sizi arayacağım dedi hemşire. Hastanede yapılıyor zaten dedim. O başka ,bizim de yapmamız lazım dedi.Hastanedeki yapilmasa bile saglik.ocagindaki yapilmali yani..dogru mu anladim canim
nasıl gümüş kapaktan memnunmusun? doğumdan hemen sonra mı kullanmaya başladın?@Deromm cnm ben gumus kapak aldim. Ozon yagi sarilantoron ve zeytinyagi krem falan suruyorum sma bebegim bazen sık emmek istiyor ostediginde veriyorum. Uykuya memede geciyor. Emzige alismadi hala. Kremi cikar tekrar sur cok eziyetli. Bugun ucuncu gun. Nispeten daha iyi. İlk sefer bir aci oluyor sadece. Kabuk baglamisti yaralar. İlerleyen gunlerde yazarim ise yarayip yaramadigini.
Evet 1 hafta içinde getirin diyorlarBugün beni sağlık ocağından aradılar. Bayaa konuştuk birsürü şey sordu. Doğumdan sonra topuk kanı için sizi arayacağım dedi hemşire. Hastanede yapılıyor zaten dedim. O başka ,bizim de yapmamız lazım dedi.
Canım hadi hayırlısı olsun normal yada sezeryan hiç önemli değil onu kucağına aldığında herşeye değiyor :)Kompostmu yaptım temizliğimi bitirdim ütüm kaldı yapılıcak gece annemi alıcaz son kez kuaföre gidicem. Sabahta ver elini hastane doktor bi süpriz yapar ve açıklık dlduğunu söyler inşallah demezsede normal yada Sezeryan sağlıkla evladımı kucağıma alırım inşallah dualarınızı bekliyorum. Allah'a emanetsiniz hepiniz yavrularınızı saglıkla kucağa alın inşallah
Topuk kanını hastanede sağlık ocağıda istiyor.devlet istiyomuş.
1 aya kadar sonucu geliyomuş.eğer sorun çıkarsa telefonla seni bilgilendiriyolarmış.
sorun çıkmazsa aramıyolarmış.
Biz yaptırdık.ücretsiz yapılıyor
Topuk kanını hastanede sağlık ocağıda istiyor.devlet istiyomuş.
1 aya kadar sonucu geliyomuş.eğer sorun çıkarsa telefon
Canım ben şimdi doğum yapacağım hastaneden geldim. Topuk kanını iki hğn somraki komtrolde alıyorlarmış.doğumun heöen ardından değil. Böylesi benim için daha iyi oldu
Evet canım bende ebeye sordum. Doğar doğmaz almıyorlarmış. Beni o kısmı biraz sarsıyordu. 2 gğn sonra çocuk doktpru kontrol ediyormuş o zaman alıyorlarmış. Bütün hastalıklara bakıyorlarmış herhangi bir problem filan var mı diye. Bu iyi bir şey3 4 tane kalitsal hastalik var ona bakiyorlar hastanede 2. Ise aile hekiminde akcigerde patoloji var mi diye bakiyorlarmis..sen konus olmadi sana dilekce ornegi atayım
Evet canım bende ebeye sordum. Doğar doğmaz almıyorlarmış. Beni o kısmı biraz sarsıyordu. 2 gğn sonra çocuk doktpru kontrol ediyormuş o zaman alıyorlarmış. Bütün hastalıklara bakıyorlarmış herhangi bir problem filan var mı diye. Bu iyi bir şey.3 4 tane kalitsal hastalik var ona bakiyorlar hastanede 2. Ise aile hekiminde akcigerde patoloji var mi diye bakiyorlarmis..sen konus olmadi sana dilekce ornegi atayım
Canım mecburi değilmiş hastaneden geliyorum şimdi. Eğer istemezsen K vitaminini kağıt imzalıyormuşsun. O kadar. Ama oral yolla olacağı ve vitamin olduğu için kabul ettşm. YaptıracağımCanım bu mecburı bısey sana bunu sormuyolar. Prosedur galıba. Ama yınese sen sorarsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?