2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canım hastanedeki dgörevliler ğil ama anne sütü aldıktan sonra sağlık ocağından alınan topuk kanı çok önemli. tiroid ve fenilketonüri testleri için çok önemli. mutlaka yapılmalı

Hastanedeki yapilmasa bile saglik.ocagindaki yapilmali yani..dogru mu anladim canim

Kuru kayısı mor erik kaynatıyorum incirde atsam mı içine yoksa inciri normal yesem olur mu yarın hastaneyi götürmek için

Normal doğum yapan arkadaşlar (dikişi olanlar) düştü mü dikişler ne zaman iyileşti ? Bir de hemoroid oldunız mu onlar ne durumda.. Benim dikişlerim bir bir arada düşüyo ama acıtan bitanesi varki o dşmedi bi türlü. 5 dikiş vardı, bide estetik operasyon vsrdı onun dikişleri de düşüyor. Hemoroidleri nası iyileştiricem bilmiyorum, kabız olmak yasak

Gözünaydın canım..Allah analı babalı büyütsün

Hastanedeki yapilmasa bile saglik.ocagindaki yapilmali yani..dogru mu anladim canim
Bugün beni sağlık ocağından aradılar. Bayaa konuştuk birsürü şey sordu. Doğumdan sonra topuk kanı için sizi arayacağım dedi hemşire. Hastanede yapılıyor zaten dedim. O başka ,bizim de yapmamız lazım dedi.

Melankolik gozun aydin canim. Saglicakla buyut bebegini. Saglik ocagindan benide aradilar. Gerek yok dedi. Hastanede alinmis zaten dedi. İlk oglumdada hastanede alindi.saglik ocagi tekrar almadi Sonuclar saglik ocagina gidiyor.

nasıl gümüş kapaktan memnunmusun? doğumdan hemen sonra mı kullanmaya başladın?
ben de baya kararsız kaldım ama sonra dayanamadım aldım her ihtimale karşı.

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın o kadar üzüldüm ki şuan burada olup destek olamadım sizlere hikayelerinizi çok merak ediyorum sayfalarda arayıp bulacağım :) inşallah herkesin bebeği sağlıklı bi şekilde doğmuştur. Ben kötü bişeye rastlamadım yoktur da inşallah aklım sizdeydi hep.

Bu arada ben 6 kilo almıştım kilolu hamile kaldım. Dün tartildim 11 kilo vermisim hastalıktan hastanede kalmaktan sanırım hiç bişey yiyemiyordum. 2. Defa hamile kalsam demek ki 60 lar düşerim :) şaka bi tarafa Rabbim olmayanlara nasip etsin bana da efe mi sağlıklı büyütmeyi nasip etsin allah.

Kompostmu yaptım temizliğimi bitirdim ütüm kaldı yapılıcak gece annemi alıcaz son kez kuaföre gidicem. Sabahta ver elini hastane doktor bi süpriz yapar ve açıklık dlduğunu söyler inşallah demezsede normal yada Sezeryan sağlıkla evladımı kucağıma alırım inşallah dualarınızı bekliyorum. Allah'a emanetsiniz hepiniz yavrularınızı saglıkla kucağa alın inşallah

Canım hadi hayırlısı olsun normal yada sezeryan hiç önemli değil onu kucağına aldığında herşeye değiyor :)

3 4 tane kalitsal hastalik var ona bakiyorlar hastanede 2. Ise aile hekiminde akcigerde patoloji var mi diye bakiyorlarmis..sen konus olmadi sana dilekce ornegi atayım
Evet canım bende ebeye sordum. Doğar doğmaz almıyorlarmış. Beni o kısmı biraz sarsıyordu. 2 gğn sonra çocuk doktpru kontrol ediyormuş o zaman alıyorlarmış. Bütün hastalıklara bakıyorlarmış herhangi bir problem filan var mı diye. Bu iyi bir şey

3 4 tane kalitsal hastalik var ona bakiyorlar hastanede 2. Ise aile hekiminde akcigerde patoloji var mi diye bakiyorlarmis..sen konus olmadi sana dilekce ornegi atayım
Evet canım bende ebeye sordum. Doğar doğmaz almıyorlarmış. Beni o kısmı biraz sarsıyordu. 2 gğn sonra çocuk doktpru kontrol ediyormuş o zaman alıyorlarmış. Bütün hastalıklara bakıyorlarmış herhangi bir problem filan var mı diye. Bu iyi bir şey.

Ayrıca aşı konusunda da aşılar 6 ay sonra başlıyormuş. Çocuk doktorunla karar veriyormuşsun. Ben zaten aşı karşıtı bir doktora gideceğim problem olmayacak. K vitamininide oral veriyorlarmış. Onu kabul ettim.

Canım bu mecburı bısey sana bunu sormuyolar. Prosedur galıba. Ama yınese sen sorarsn
Canım mecburi değilmiş hastaneden geliyorum şimdi. Eğer istemezsen K vitaminini kağıt imzalıyormuşsun. O kadar. Ama oral yolla olacağı ve vitamin olduğu için kabul ettşm. Yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…