- 3 Aralık 2015
- 18
- 17
- 88
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.081
K vitamini aslında öyle aşırı mühim değil bebeğin göbeğinin kananma ihtimaline karşı yapılıyor. Yapılmasa da olur.
Ben almanyadayım sende buradadaydın sanırsam. İyiki sormussun,bencedw yaptır bı zararı yok.Canım mecburi değilmiş hastaneden geliyorum şimdi. Eğer istemezsen K vitaminini kağıt imzalıyormuşsun. O kadar. Ama oral yolla olacağı ve vitamin olduğu için kabul ettşm. Yaptıracağım
Canım benim ne denir seni rahatlatır bilmiyorum ama canı gönülden dualarım seninle. Rabbim bir an önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini. Kardeşine de şifalar diliyorum inşallah. Her gecenin sabahı mutlaka vardır.Herkese Merhaba,
Uzun süredir takip ediyordum ama ilk kez yazıyorum.
Benim 38. Haftamda dr um suyumun azaldığını ve doğumu gerçekleştirmemiz gerektiğini söyledi.Mevcut durumda açılma yoktu ve suni sancı büyük ihtimalle başarılı olmayacakti.2 gün sonrasi icin sezeryan planlandi.Ben o kadar normal dogurmak istiyordum ki acilma olsun diye sürekli hurmayedim ve sıcak duş aldım.Hastaneye gittigimde aç susuzdum ve hemen ameliyathaneye alinacaktim ki dr uma muayene etmesini rica ettim.Açilma varsa suni sancı istedigimi belirttim.Baktı,evet çok farkli 2 gün öncesine göre dedi.Kafası iyi basıyor ve acılma olmus dedi.Suni sancı aldim ama su bile içmedim sezeryana dönebilir diye.İlk saatler dayanilabilirdi ama sonrasında beni bayıltin dedigimi hatirliyorum.Yatarak sanciyi karsilamak cok zordu nst ye bagladiklarinda.Meger son dakikalarmis ne kadar sürdü bilmiyorum catala aldilar.İlk 2 ıkınma basarisiz oldu cok halsizlesmistim.3cude dr bastirdi ve dunyalar guzeli kizim dunyaya geldi.Ama eşi kalmisti icerde.ve cok yirtilmistim.narkoz verildi hatirlamiyorum ama eşini kazımışlar ve dikmişler 3 saat.Uyandigimda kizim kuvozdeydi.Akcigerde enfeksiyon var dediler.Dunyalar basima yikildi.Ya birsey olursa...!Ertesi gün ben taburcu oldum ama kizim kaldi.Git gide iyiye gidiyordu ama bn o kadar agliyordum ki....Karnimda yok,evde yok...Ufacik caniyla orda...Oksijene bağlı.Bir sonraki gün bana emzirmem için vereceklermiş ki cigerlerinden kanama gecirdi.Prof. omrumde boyle kanama görmedim çok riskli derken bn birsey olursa naparim diye bin bir türlü endiseyle bekliyordum.Neyse ki kanama durdu.Mucize dendi hala yaşıyor.Simdi karaciger ve böbregin tekrar calismasini bekliyoruz.O kadar büyük acı ki o doğum sancilarini 40 kere daha cekerim ii olsa...Daha kucağima alamadim.Durum riskli.Herkesten dua bekliyorum.Ufacık bir dua...
Aynı zamanda kardesimin omuriliginde kist tespit edildi yürüyemiyormuş.Göremedim bile onu da ameliyata alacaklar.
Allah hepinizin bebeklerini sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin kolayliklar versin.Tüm hastalara bol şifalar diliyorum.Ne olursa olsun şükredin...
Herkese Merhaba,
Benim 38. Haftamda dr um suyumun azaldığını ve doğumu gerçekleştirmemiz gerektiğini söyledi.Mevcut durumda açılma yoktu ve suni sancı büyük ihtimalle başarılı olmayacakti.2 gün sonrasi icin sezeryan planlandi.Ben o kadar normal dogurmak istiyordum ki acilma olsun diye sürekli hurmayedim ve sıcak duş aldım.Hastaneye gittigimde aç susuzdum ve hemen ameliyathaneye alinacaktim ki dr uma muayene etmesini rica ettim.Açilma varsa suni sancı istedigimi belirttim.Baktı,evet çok farkli 2 gün öncesine göre dedi.Kafası iyi basıyor ve acılma olmus dedi.Suni sancı aldim ama su bile içmedim sezeryana dönebilir diye.İlk saatler dayanilabilirdi ama sonrasında beni bayıltin dedigimi hatirliyorum.Yatarak sanciyi karsilamak cok zordu nst ye bagladiklarinda.Meger son dakikalarmis ne kadar sürdü bilmiyorum catala aldilar.İlk 2 ıkınma basarisiz oldu cok halsizlesmistim.3cude dr bastirdi ve dunyalar guzeli kizim dunyaya geldi.Ama eşi kalmisti icerde.ve cok yirtilmistim.narkoz verildi hatirlamiyorum ama eşini kazımışlar ve dikmişler 3 saat.Uyandigimda kizim kuvozdeydi.Akcigerde enfeksiyon var dediler.Dunyalar basima yikildi.Ya birsey olursa...!Ertesi gün ben taburcu oldum ama kizim kaldi.Git gide iyiye gidiyordu ama bn o kadar agliyordum ki....Karnimda yok,evde yok...Ufacik caniyla orda...Oksijene bağlı.Bir sonraki gün bana emzirmem için vereceklermiş ki cigerlerinden kanama gecirdi.Prof. omrumde boyle kanama görmedim çok riskli derken bn birsey olursa naparim diye bin bir türlü endiseyle bekliyordum.Neyse ki kanama durdu.Mucize dendi hala yaşıyor.Simdi karaciger ve böbregin tekrar calismasini bekliyoruz.O kadar büyük acı ki o doğum sancilarini 40 kere daha cekerim ii olsa...Daha kucağima alamadim.Durum riskli.Herkesten dua bekliyorum.Ufacık bir dua...
Aynı zamanda kardesimin omuriliginde kist tespit edildi yürüyemiyormuş.Göremedim bile onu da ameliyata alacaklar.
Allah hepinizin bebeklerini sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin kolayliklar versin.Tüm hastalara bol şifalar diliyorum.Ne olursa olsun şükredin...
Canım benim doğumuna çok az kalmış..insallahh ameliyatı çok guzel geçer..sen güçlü bi annesin.kaanimizda güçlüdür..insallahh herşey güzel geçer canım..dualarimiz seninle.Canim gecmis olsun rabbim tez zamanda sifa versin insallah. Ama güçlü ol saglam dur ki sütun etkilenmesin bebegine destek ol canim. Onun da sana cok ihtiyaci var. Uzaktan soylememiz kolay geliyor gibi gelebilir sana ama ben de pazartesi dogum yapicam ve yavrumu yogun bakimda birakip eve gelicem. Benim kuzum da acik kalp ameliyati olacak ama biz ne kadar guclu olursak onlar da o kadar guclu olur. Dualarim seninle ve bebeginle. Allah yardimciniz olsun. Bizi de habersiz birakma.
Allah razı olsun.Allah size de şifalar versin.Canim gecmis olsun rabbim tez zamanda sifa versin insallah. Ama güçlü ol saglam dur ki sütun etkilenmesin bebegine destek ol canim. Onun da sana cok ihtiyaci var. Uzaktan soylememiz kolay geliyor gibi gelebilir sana ama ben de pazartesi dogum yapicam ve yavrumu yogun bakimda birakip eve gelicem. Benim kuzum da acik kalp ameliyati olacak ama biz ne kadar guclu olursak onlar da o kadar guclu olur. Dualarim seninle ve bebeginle. Allah yardimciniz olsun. Bizi de habersiz birakma.
Allah razı olsun.Allah size de şifalar versin.Canim gecmis olsun rabbim tez zamanda sifa versin insallah. Ama güçlü ol saglam dur ki sütun etkilenmesin bebegine destek ol canim. Onun da sana cok ihtiyaci var. Uzaktan soylememiz kolay geliyor gibi gelebilir sana ama ben de pazartesi dogum yapicam ve yavrumu yogun bakimda birakip eve gelicem. Benim kuzum da acik kalp ameliyati olacak ama biz ne kadar guclu olursak onlar da o kadar guclu olur. Dualarim seninle ve bebeginle. Allah yardimciniz olsun. Bizi de habersiz birakma.
Allah razı olsun.Canım benim çok geçmiş olsun..insallah en kısa zamanda herşey yoluna girer..rabbim. buyuktur..dualarimiz seninle canım.
Amin çok tesekkur ederim.inş güzel sabahlar görürüz.Canım benim ne denir seni rahatlatır bilmiyorum ama canı gönülden dualarım seninle. Rabbim bir an önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini. Kardeşine de şifalar diliyorum inşallah. Her gecenin sabahı mutlaka vardır.
Ahh amin inş.
Çok gecmis olsun. Bebegine ve kardeşine acil şifalar dilerim. Allah en kısa bebegini kucagina almayı nasip etsin. İnsallah dualarimiz kabul olur. Allah bebegine guc kuvvet sana da dayanma gucu versin.Herkese Merhaba,
Canım benim doğumuna çok az kalmış..insallahh ameliyatı çok guzel geçer..sen güçlü bi annesin.kaanimizda güçlüdür..insallahh herşey güzel geçer canım..dualarimiz seninle.
Sağol canım çok şükür kızım iyidir..iki çocukla ilgilenmek biraz yorucu oluyor...kizim 11 gunluk oldu..Saol canim pazartesi kavuşuyoruz insallah. Seninki nasil oldu herşey yolunda mi?
Canım sen sezaryan mi olacaksin.sezeryan olan teçrübeli anneler still tea emziren anne içeçeğinide alıyım mı yanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?