2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
K vitamini aslında öyle aşırı mühim değil bebeğin göbeğinin kananma ihtimaline karşı yapılıyor. Yapılmasa da olur.

Merhabalar eylül-ekim annesi olacağım ben de inşallah sizleri takip ediyorum.bir sağlık profesyoneli olarak söylüyorum k vitamini çok önemli bir şey.yenidoğanın hemorajik hatalığı denen,bebeğin sadece gçbekten değil(sizin gördüğünüz sadece) beynine de kanama yapabilen bir hastalıktan koruyan,çok ufak bir müdahale ile ömür boyu çekebileceği bir sakatlıktan koruyan bir şeydir
Hayırlı doğumlar dilerim

Canım mecburi değilmiş hastaneden geliyorum şimdi. Eğer istemezsen K vitaminini kağıt imzalıyormuşsun. O kadar. Ama oral yolla olacağı ve vitamin olduğu için kabul ettşm. Yaptıracağım
Ben almanyadayım sende buradadaydın sanırsam. İyiki sormussun,bencedw yaptır bı zararı yok.

Canım benim ne denir seni rahatlatır bilmiyorum ama canı gönülden dualarım seninle. Rabbim bir an önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini. Kardeşine de şifalar diliyorum inşallah. Her gecenin sabahı mutlaka vardır.

Canim gecmis olsun rabbim tez zamanda sifa versin insallah. Ama güçlü ol saglam dur ki sütun etkilenmesin bebegine destek ol canim. Onun da sana cok ihtiyaci var. Uzaktan soylememiz kolay geliyor gibi gelebilir sana ama ben de pazartesi dogum yapicam ve yavrumu yogun bakimda birakip eve gelicem. Benim kuzum da acik kalp ameliyati olacak ama biz ne kadar guclu olursak onlar da o kadar guclu olur. Dualarim seninle ve bebeginle. Allah yardimciniz olsun. Bizi de habersiz birakma.

C cuals canım rabbim bebisine güç kuvvet şifa versin inşallah sağ sağlim kucağına alırsın rabbim dilerse herşey olur Allah evladını sana bağışlasın

Canım benim doğumuna çok az kalmış..insallahh ameliyatı çok guzel geçer..sen güçlü bi annesin.kaanimizda güçlüdür..insallahh herşey güzel geçer canım..dualarimiz seninle.

Allah razı olsun.Allah size de şifalar versin.
Herkese dua ediyorum ben de.

Allah razı olsun.Allah size de şifalar versin.
Canım benim çok geçmiş olsun..insallah en kısa zamanda herşey yoluna girer..rabbim. buyuktur..dualarimiz seninle canım.
Allah razı olsun.

Amin çok tesekkur ederim.inş güzel sabahlar görürüz.

Çok gecmis olsun. Bebegine ve kardeşine acil şifalar dilerim. Allah en kısa bebegini kucagina almayı nasip etsin. İnsallah dualarimiz kabul olur. Allah bebegine guc kuvvet sana da dayanma gucu versin.

Canım benim doğumuna çok az kalmış..insallahh ameliyatı çok guzel geçer..sen güçlü bi annesin.kaanimizda güçlüdür..insallahh herşey güzel geçer canım..dualarimiz seninle.

Saol canim pazartesi kavuşuyoruz insallah. Seninki nasil oldu herşey yolunda mi?

Kızlar benim kızım sıcaktan isilik olmus..burasi çok sıcak..kizimi çok giydirmeme rağmen isilik olmus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…