2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
2 muayeneden sonrada kanamam oldu canım. Bebeğin kafası kanala yakın mı benimde günüm geçti kafa kanala uzaksa suni sancı işe yaramaz dedı doktorum. Dabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

benım 40+1 bugun benımde geçti. rahımde açılma yok sadece yumuşama var biraz dedi hiç belli olmaz baktın 2 güne çok şey değişir dedi bekleyecekmişiz. bebegin kafası aşşagıda ama kemiklere daha dayamamış başı yukarda kanaldada degıl kanala dayamamışta.

bence haftasonuna doğurmuş olursun dedi yınede pazartesine randevu verdi

canım neden 40 haftayı beklemıyor doktor ?

Çok üzüldüm gerçekten Allah şifa versin inşallah en yakın zamanda sağlıcakla bebeğini kucaklarsın. Allah kardeşine de şifa versin

Kizlar bebek dogduktan sonra kulagina ezan okunmasiyla ilgili bildiginiz detaylari yazar misiniz
Ezan ve isim okunma kısmıyla alakalı detay bilmiyorum bende canım ama ekstra okunan ismi Şerif'lerden bahsedilmiş bu kitapta. Nasıl yapıldığını öğrenip ilave etmek istersen yazayım dedim.

Eklentiler

• IMG_0322.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_0323.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 29
Amın cnaım ınsallah benım 37 haftam bıttı ,calıısyorum yarın ızne ayrılıyorum ınsallah ,umarım umarım bebısım benı cok bekletmez ,doktorum gelmeye nıyetı yok gıbı gorunuyor dedı.
37. haftada bunu nasıl anlamış ki zaten bebek 37 de gelmeyecek daha dolmamış ki zamanı niye belli olsun yani anlamadım

Dün gece su sızıntısı suphesiyle gittim ama kesildi sonra bugün de nstye baglandim yine düzensiz ağrılar çıktı başka da bişi yok. Sezeryan istemeye başladım onu da eşim istemiyor. 40+2 olduk of yaa

ben de 40+1 oldum ama bekleyecegiz bebeği mecburiyet olmadıkça sezeryana gitmeyeceğiz. denemek gerekiyor normal doğumu bu fırsat her zaman gecmez elimize

Bugün kontrolümüz vardı. Bebeğim tekrar makat geliş pozisyonu almış. Dr um normal doğumcu, benim sezaryene yatkınlığıma rağmen bunu bile belki tekrar döner diyerek tarih vermedi.

çok sagol canımm allah razı olsun

gümüş kapak ne canım ?

pahalıymış bu gümüş kapaklar

Çok geçmiş olsun hem kardeşine hem kızına

çokkk güzel güle güle büyüt kuzunudemek sancılar zorlayınca kakasını yapıyorlar

kac haftalık kac gunluktu canım?

canım sancıları tarif eder misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…