- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.101
Allahim sanki zaman su gibi geciyor masallah büyümüş bile. Bizimkiler de yolda daha gelecek.Sağol canım çok şükür kızım iyidir..iki çocukla ilgilenmek biraz yorucu oluyor...kizim 11 gunluk oldu..
%90 canım bebeğimin kafası yukarıda sıpa kanala gelmiyor eğer kafayı kanala yaklaştırdıysa suni denencek yoksa sezeryanCanım sen sezaryan mi olacaksin.
2 muayeneden sonrada kanamam oldu canım. Bebeğin kafası kanala yakın mı benimde günüm geçti kafa kanala uzaksa suni sancı işe yaramaz dedı doktorum. Dabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım neden 40 haftayı beklemıyor doktor ?Canim benim cok sagol guzel dileklerin icin.. hadi seninde guzel haberlerini alalim insallah, cati muayenesinde ne kadar rahat olursan o kadar cabuk ve kolay oluyor..
Ahh canim hepimiz icin insallah.. bende senin guzel haberlerini bekliyorum.. kanama gitgide azaldi.. sanirim muayeneden oldu
Canim ben amerikadayim. Doktora sordum rahim uygunmu dogum icin dedim.. uygun dedi. Suni sanci verilecek cuma gunu.. ters bisey olsa soylerdi heralde canim.. sen bi daha ne zman gideceksin doktora?
Çok üzüldüm gerçekten Allah şifa versin inşallah en yakın zamanda sağlıcakla bebeğini kucaklarsın. Allah kardeşine de şifa versinHerkese Merhaba,
Uzun süredir takip ediyordum ama ilk kez yazıyorum.
Benim 38. Haftamda dr um suyumun azaldığını ve doğumu gerçekleştirmemiz gerektiğini söyledi.Mevcut durumda açılma yoktu ve suni sancı büyük ihtimalle başarılı olmayacakti.2 gün sonrasi icin sezeryan planlandi.Ben o kadar normal dogurmak istiyordum ki acilma olsun diye sürekli hurmayedim ve sıcak duş aldım.Hastaneye gittigimde aç susuzdum ve hemen ameliyathaneye alinacaktim ki dr uma muayene etmesini rica ettim.Açilma varsa suni sancı istedigimi belirttim.Baktı,evet çok farkli 2 gün öncesine göre dedi.Kafası iyi basıyor ve acılma olmus dedi.Suni sancı aldim ama su bile içmedim sezeryana dönebilir diye.İlk saatler dayanilabilirdi ama sonrasında beni bayıltin dedigimi hatirliyorum.Yatarak sanciyi karsilamak cok zordu nst ye bagladiklarinda.Meger son dakikalarmis ne kadar sürdü bilmiyorum catala aldilar.İlk 2 ıkınma basarisiz oldu cok halsizlesmistim.3cude dr bastirdi ve dunyalar guzeli kizim dunyaya geldi.Ama eşi kalmisti icerde.ve cok yirtilmistim.narkoz verildi hatirlamiyorum ama eşini kazımışlar ve dikmişler 3 saat.Uyandigimda kizim kuvozdeydi.Akcigerde enfeksiyon var dediler.Dunyalar basima yikildi.Ya birsey olursa...!Ertesi gün ben taburcu oldum ama kizim kaldi.Git gide iyiye gidiyordu ama bn o kadar agliyordum ki....Karnimda yok,evde yok...Ufacik caniyla orda...Oksijene bağlı.Bir sonraki gün bana emzirmem için vereceklermiş ki cigerlerinden kanama gecirdi.Prof. omrumde boyle kanama görmedim çok riskli derken bn birsey olursa naparim diye bin bir türlü endiseyle bekliyordum.Neyse ki kanama durdu.Mucize dendi hala yaşıyor.Simdi karaciger ve böbregin tekrar calismasini bekliyoruz.O kadar büyük acı ki o doğum sancilarini 40 kere daha cekerim ii olsa...Daha kucağima alamadim.Durum riskli.Herkesten dua bekliyorum.Ufacık bir dua...
Aynı zamanda kardesimin omuriliginde kist tespit edildi yürüyemiyormuş.Göremedim bile onu da ameliyata alacaklar.
Allah hepinizin bebeklerini sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin kolayliklar versin.Tüm hastalara bol şifalar diliyorum.Ne olursa olsun şükredin...
Ezan ve isim okunma kısmıyla alakalı detay bilmiyorum bende canım ama ekstra okunan ismi Şerif'lerden bahsedilmiş bu kitapta. Nasıl yapıldığını öğrenip ilave etmek istersen yazayım dedim.Kizlar bebek dogduktan sonra kulagina ezan okunmasiyla ilgili bildiginiz detaylari yazar misiniz
37. haftada bunu nasıl anlamış ki zaten bebek 37 de gelmeyecek daha dolmamış ki zamanı niye belli olsun yani anlamadımAmın cnaım ınsallah benım 37 haftam bıttı ,calıısyorum yarın ızne ayrılıyorum ınsallah ,umarım umarım bebısım benı cok bekletmez ,doktorum gelmeye nıyetı yok gıbı gorunuyor dedı.
Dün gece su sızıntısı suphesiyle gittim ama kesildi sonra bugün de nstye baglandim yine düzensiz ağrılar çıktı başka da bişi yok. Sezeryan istemeye başladım onu da eşim istemiyor. 40+2 olduk of yaa
çok sagol canımm allah razı olsunDemire devam ediyorum. Onu doğumdan somrada kullnanşlirmişiz. Ben birde d vitaminine devam ediyorum bağışıklığıma şyş geliyot.
Canım dişle alakalı gönderimi bende bulamadım. Halbuki eminim yazmıştım. Tekrar yazayım. Biliyorsun 4.ayda bendd baya diş ağrısı çekmiştim.
1)Tuzlu su ile her aklına geldikçe gargara
2)karanfili dişin üzerine koyma
3)sirkeli su ile garagara.
4)ağrı çok şiddetli olursa bir parça pamuğa karamfik yapı damlatıyprsun bir iki damla dişin üzerine koyuyorsun tam bir uyuşturucu. Miktara dikkat etmek lazım.
5)eğer apse çok derinse sadece buzlu torba işe yarıyor. Buz torbasını dışarıdan dişimin tam olduğu yere çenemden tğlbentle bağlayıp öyle uyuyabilitordum ancak.
6) sarımsak ezip dişin üstüne koyanlar var.ben direk yiyordum sarımsağı
Nasıl canım ya ?bunu bilmiyordum. Ben aşı yaptırmayacağım ve bunun için kağıt imzalayacağım. K vitamini de aşıya girmiyor mu?
ne aşısını yaptırmak istemiyorsun canım ?Nasıl canım ya ?bunu bilmiyordum. Ben aşı yaptırmayacağım ve bunun için kağıt imzalayacağım. K vitamini de aşıya girmiyor mu?
gümüş kapak ne canım ?@Deromm cnm ben gumus kapak aldim. Ozon yagi sarilantoron ve zeytinyagi krem falan suruyorum sma bebegim bazen sık emmek istiyor ostediginde veriyorum. Uykuya memede geciyor. Emzige alismadi hala. Kremi cikar tekrar sur cok eziyetli. Bugun ucuncu gun. Nispeten daha iyi. İlk sefer bir aci oluyor sadece. Kabuk baglamisti yaralar. İlerleyen gunlerde yazarim ise yarayip yaramadigini.
@Deromm cnm ben gumus kapak aldim. Ozon yagi sarilantoron ve zeytinyagi krem falan suruyorum sma bebegim bazen sık emmek istiyor ostediginde veriyorum. Uykuya memede geciyor. Emzige alismadi hala. Kremi cikar tekrar sur cok eziyetli. Bugun ucuncu gun. Nispeten daha iyi. İlk sefer bir aci oluyor sadece. Kabuk baglamisti yaralar. İlerleyen gunlerde yazarim ise yarayip yaramadigini.
iyi hadi gözün aydın canımNişan geldi az önce lilililili
Çok geçmiş olsun hem kardeşine hem kızınaHerkese Merhaba,
Uzun süredir takip ediyordum ama ilk kez yazıyorum.
Benim 38. Haftamda dr um suyumun azaldığını ve doğumu gerçekleştirmemiz gerektiğini söyledi.Mevcut durumda açılma yoktu ve suni sancı büyük ihtimalle başarılı olmayacakti.2 gün sonrasi icin sezeryan planlandi.Ben o kadar normal dogurmak istiyordum ki acilma olsun diye sürekli hurmayedim ve sıcak duş aldım.Hastaneye gittigimde aç susuzdum ve hemen ameliyathaneye alinacaktim ki dr uma muayene etmesini rica ettim.Açilma varsa suni sancı istedigimi belirttim.Baktı,evet çok farkli 2 gün öncesine göre dedi.Kafası iyi basıyor ve acılma olmus dedi.Suni sancı aldim ama su bile içmedim sezeryana dönebilir diye.İlk saatler dayanilabilirdi ama sonrasında beni bayıltin dedigimi hatirliyorum.Yatarak sanciyi karsilamak cok zordu nst ye bagladiklarinda.Meger son dakikalarmis ne kadar sürdü bilmiyorum catala aldilar.İlk 2 ıkınma basarisiz oldu cok halsizlesmistim.3cude dr bastirdi ve dunyalar guzeli kizim dunyaya geldi.Ama eşi kalmisti icerde.ve cok yirtilmistim.narkoz verildi hatirlamiyorum ama eşini kazımışlar ve dikmişler 3 saat.Uyandigimda kizim kuvozdeydi.Akcigerde enfeksiyon var dediler.Dunyalar basima yikildi.Ya birsey olursa...!Ertesi gün ben taburcu oldum ama kizim kaldi.Git gide iyiye gidiyordu ama bn o kadar agliyordum ki....Karnimda yok,evde yok...Ufacik caniyla orda...Oksijene bağlı.Bir sonraki gün bana emzirmem için vereceklermiş ki cigerlerinden kanama gecirdi.Prof. omrumde boyle kanama görmedim çok riskli derken bn birsey olursa naparim diye bin bir türlü endiseyle bekliyordum.Neyse ki kanama durdu.Mucize dendi hala yaşıyor.Simdi karaciger ve böbregin tekrar calismasini bekliyoruz.O kadar büyük acı ki o doğum sancilarini 40 kere daha cekerim ii olsa...Daha kucağima alamadim.Durum riskli.Herkesten dua bekliyorum.Ufacık bir dua...
Aynı zamanda kardesimin omuriliginde kist tespit edildi yürüyemiyormuş.Göremedim bile onu da ameliyata alacaklar.
Allah hepinizin bebeklerini sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin kolayliklar versin.Tüm hastalara bol şifalar diliyorum.Ne olursa olsun şükredin...
darısı başımıza adım adım gelişmeeri yaz canım sancıları takıbe başlaSağol canım inşallah. Sumuksu bişi hafif kanlı. Googleda görsellerdekinin aynısı canim
çokkk güzel güle güle büyüt kuzunuBende akşam 20:20 de oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. Akşam 8 e kadar sancı çektim normal doğum için ama son anda sıpa pisliğini yapmis doktor apar topar sezeryana aldı. Spinal anestezi ile oldu doğum. 3.550 Gr. 52 cm. Doğdu ultrasonla çok fark yoktu kızlar. Emmede de çok büyük sıkıntı yaşamadık şimdilik güzel kavrıyor. Bizden böyle haberler :))
Mutlaka al canım. Doğumdan sonra bol bol iç çok faydasını görüyorsunsezeryan olan teçrübeli anneler still tea emziren anne içeçeğinide alıyım mı yanıma
canım sancıları tarif eder misin ?Bende akşam 20:20 de oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. Akşam 8 e kadar sancı çektim normal doğum için ama son anda sıpa pisliğini yapmis doktor apar topar sezeryana aldı. Spinal anestezi ile oldu doğum. 3.550 Gr. 52 cm. Doğdu ultrasonla çok fark yoktu kızlar. Emmede de çok büyük sıkıntı yaşamadık şimdilik güzel kavrıyor. Bizden böyle haberler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?