- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.121
nişan illa kanlı olmuyormuş tutkal rengide ve kıvamında da olurmuş canım bence senın ki kesin nişanKızlar ya benim kafam çok karıştı. Yardımınıza ihtiyacım var. Bu nişan dediğimiz şey illa kanlı olmak zorunda mı? Dün baya sümüksü, sarı, yoğun bişey gördüm iç çamaşırım da. Bugün de beyaz yine aynı şekilde baya sümüksü. Yataktan kalktım birden aktı hissettim de. Bir arkadaş yazmıştı biraz önce google görseldekiyle aynı benden gelen nişan diye. Bende baktım sarı kansız olanda var dün kendinde gördüğüm. Şimdi nişanım geldi mi gelmedi mi. İyice kafam karıştı
ikimizin günü aynıydı değil mi ben de 40+2 deyim bugun40 hafta 2 gunluk
Darisi basima inşallah bebegin kanala girmişmiydi?
Herkese Merhaba,
Uzun süredir takip ediyordum ama ilk kez yazıyorum.
Benim 38. Haftamda dr um suyumun azaldığını ve doğumu gerçekleştirmemiz gerektiğini söyledi.Mevcut durumda açılma yoktu ve suni sancı büyük ihtimalle başarılı olmayacakti.2 gün sonrasi icin sezeryan planlandi.Ben o kadar normal dogurmak istiyordum ki acilma olsun diye sürekli hurmayedim ve sıcak duş aldım.Hastaneye gittigimde aç susuzdum ve hemen ameliyathaneye alinacaktim ki dr uma muayene etmesini rica ettim.Açilma varsa suni sancı istedigimi belirttim.Baktı,evet çok farkli 2 gün öncesine göre dedi.Kafası iyi basıyor ve acılma olmus dedi.Suni sancı aldim ama su bile içmedim sezeryana dönebilir diye.İlk saatler dayanilabilirdi ama sonrasında beni bayıltin dedigimi hatirliyorum.Yatarak sanciyi karsilamak cok zordu nst ye bagladiklarinda.Meger son dakikalarmis ne kadar sürdü bilmiyorum catala aldilar.İlk 2 ıkınma basarisiz oldu cok halsizlesmistim.3cude dr bastirdi ve dunyalar guzeli kizim dunyaya geldi.Ama eşi kalmisti icerde.ve cok yirtilmistim.narkoz verildi hatirlamiyorum ama eşini kazımışlar ve dikmişler 3 saat.Uyandigimda kizim kuvozdeydi.Akcigerde enfeksiyon var dediler.Dunyalar basima yikildi.Ya birsey olursa...!Ertesi gün ben taburcu oldum ama kizim kaldi.Git gide iyiye gidiyordu ama bn o kadar agliyordum ki....Karnimda yok,evde yok...Ufacik caniyla orda...Oksijene bağlı.Bir sonraki gün bana emzirmem için vereceklermiş ki cigerlerinden kanama gecirdi.Prof. omrumde boyle kanama görmedim çok riskli derken bn birsey olursa naparim diye bin bir türlü endiseyle bekliyordum.Neyse ki kanama durdu.Mucize dendi hala yaşıyor.Simdi karaciger ve böbregin tekrar calismasini bekliyoruz.O kadar büyük acı ki o doğum sancilarini 40 kere daha cekerim ii olsa...Daha kucağima alamadim.Durum riskli.Herkesten dua bekliyorum.Ufacık bir dua...
Aynı zamanda kardesimin omuriliginde kist tespit edildi yürüyemiyormuş.Göremedim bile onu da ameliyata alacaklar.
Allah hepinizin bebeklerini sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin kolayliklar versin.Tüm hastalara bol şifalar diliyorum.Ne olursa olsun şükredin...
benim daha ikisi düştü diğerleri duruyor
Kizlar bebek dogduktan sonra kulagina ezan okunmasiyla ilgili bildiginiz detaylari yazar misiniz
Dün gece ebe bakmisti açılma yoktu. Kanala da girmemisti. Düzensiz kasılmalar dışında hicbisi yoktu.
niye k vitamini yaptırmıyorsunuz kızlar ? anlayamadım internette hayatı öneme sahıp dıyor ayrıca zararı ne ki ?Canım ben de dilekçe hazırladım anne baba olarak imza attık hastanenin başhekimliğine vereceğiz ve dilekçe nosu alacağız o telaşta aşı vs yapmasınlar diye. K vitamini de aşıya girmiyor ama biz hiçbir müdahaleyi tarafımıza bilgi verilmeden yapılmasına karşıyız gibi şeyler yazdık. K vitamini de yaptırtmayı düşünmüyorum. Topuk kanı için ne diosun ?
@Melan-kolik5 canm gözün aydn :) kac dogmamş bebişimz kaldi acaba ?
keşke listemiz olsa bununla ilgili karıştı çünkü@Melan-kolik5 canm gözün aydn :) kac dogmamş bebişimz kaldi acaba ?
40+0 di bugün yarın kontrole gitcem ama bi gelisme yok aynisen de 40+2 desin bugun değil mi son durumun ne canım ?
Canım bılemıyorumkı bugun arada akıntımdan yesılımsı bısıler geldı bıde aksam bı catı agrısı basladı ama vajınal muayene sonrası nısan kıvamında bısy gelmesı de normalmıs. Bebısler vakıtlıce gelır ınsallahAyy hadi heyecanlandim gozun aydin dogum yakin o zaman
Canım catı agrım var bugun bayagı alt kısma agrı gırıp duruyor bakalım bugece takıp edıcemZeynep5654 canım dün lekelenmem vardı bugün nasılsın?kasılmaların başladı mı?
Canım oncelıkle cok gecmıs olsun allahtan acıl sıfalar dılıyorum. Guclu durmaya calıs kı sutun olsun bebısıne en ıyı gelecek sey sutun olmalı suan. Bebegının dogduktan sonra yasadıgı bu sorunların sebebı normal dogum muymus, sezeryan olsa bunlar olmayabılır mıymıs yanı bu kısmı cok anlayamadım ge hafta olarak da masallah cok ıyı bı haftada gelmıs bebegın canımHerkese Merhaba,
Uzun süredir takip ediyordum ama ilk kez yazıyorum.
Benim 38. Haftamda dr um suyumun azaldığını ve doğumu gerçekleştirmemiz gerektiğini söyledi.Mevcut durumda açılma yoktu ve suni sancı büyük ihtimalle başarılı olmayacakti.2 gün sonrasi icin sezeryan planlandi.Ben o kadar normal dogurmak istiyordum ki acilma olsun diye sürekli hurmayedim ve sıcak duş aldım.Hastaneye gittigimde aç susuzdum ve hemen ameliyathaneye alinacaktim ki dr uma muayene etmesini rica ettim.Açilma varsa suni sancı istedigimi belirttim.Baktı,evet çok farkli 2 gün öncesine göre dedi.Kafası iyi basıyor ve acılma olmus dedi.Suni sancı aldim ama su bile içmedim sezeryana dönebilir diye.İlk saatler dayanilabilirdi ama sonrasında beni bayıltin dedigimi hatirliyorum.Yatarak sanciyi karsilamak cok zordu nst ye bagladiklarinda.Meger son dakikalarmis ne kadar sürdü bilmiyorum catala aldilar.İlk 2 ıkınma basarisiz oldu cok halsizlesmistim.3cude dr bastirdi ve dunyalar guzeli kizim dunyaya geldi.Ama eşi kalmisti icerde.ve cok yirtilmistim.narkoz verildi hatirlamiyorum ama eşini kazımışlar ve dikmişler 3 saat.Uyandigimda kizim kuvozdeydi.Akcigerde enfeksiyon var dediler.Dunyalar basima yikildi.Ya birsey olursa...!Ertesi gün ben taburcu oldum ama kizim kaldi.Git gide iyiye gidiyordu ama bn o kadar agliyordum ki....Karnimda yok,evde yok...Ufacik caniyla orda...Oksijene bağlı.Bir sonraki gün bana emzirmem için vereceklermiş ki cigerlerinden kanama gecirdi.Prof. omrumde boyle kanama görmedim çok riskli derken bn birsey olursa naparim diye bin bir türlü endiseyle bekliyordum.Neyse ki kanama durdu.Mucize dendi hala yaşıyor.Simdi karaciger ve böbregin tekrar calismasini bekliyoruz.O kadar büyük acı ki o doğum sancilarini 40 kere daha cekerim ii olsa...Daha kucağima alamadim.Durum riskli.Herkesten dua bekliyorum.Ufacık bir dua...
Aynı zamanda kardesimin omuriliginde kist tespit edildi yürüyemiyormuş.Göremedim bile onu da ameliyata alacaklar.
Allah hepinizin bebeklerini sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin kolayliklar versin.Tüm hastalara bol şifalar diliyorum.Ne olursa olsun şükredin...
Emzik almıyormu canımYardım lütfen benim fena halde kafam karıştı. Her iki memeyi emiyor kızım. Kendisi bırakıyor. Gazını aldıktan sonra uyumadıysa bidaha emip memede uyumak istiyor. Ben bidaha emziriyorum. Eşim de verme bidaha refleksten aranıyor Dr. da söyledi reflü olur kusar tıkanır(tıkanma problemi yaşıyoruz) diyor. Ama mümkünü yok ağlıyor ve uyumuyor. Napıcam şaşırdım.
Sancilarda bir artma yok ama baski yapıyo bebis. Son kontrolde de doktor bişi demedi bebek başını dayamis veya rahimde yumusama falan bilgi vermedi.darısı başımıza adım adım gelişmeeri yaz canım sancıları takıbe başla
Anladım canim...hayirlisi neyse o olsun canim..insallah oğlunu sağ salim kucağına alırsın.%90 canım bebeğimin kafası yukarıda sıpa kanala gelmiyor eğer kafayı kanala yaklaştırdıysa suni denencek yoksa sezeryan
missdincer canim kavustun mu kizina? Nasilsiniz?
doktor dayanamıyorum dersin zaten dedi bana işte o dogum sancısıBu doğum sancılarını dayanılmaz olunca mı anlıcaz ya. Bugun sanki adet olucakmışım gibi tüm gün ağrım oldu belim karnım ağrıdı. Yarın kontrolüm var doktora gidicem bakalım
benım 85 lerde cıkan sancım gayet normal basıt ağrı demek ki dayanma ile ilgili hayret beım ağrı eşiğimde çok düşüktür ama.... sana 70 ler baya ağrı gibi gelmişBenim dayanilmayacak kadar degildi. Nst de 15 dk bir 70 lerdeydi. Bana sorsan 70 demem. Agri esigiyle alakali. Dus aldim gecmedi. Gece uyutmadi dinlenmektede gecmedi. Sabaha kadar surdu uyutmadi. Hafif oluyor arada siddetleniyor. Adet sancisi gibi. Cok az tamsmdn gidiyordu. Ertesi sabah acile gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?