2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
nişan illa kanlı olmuyormuş tutkal rengide ve kıvamında da olurmuş canım bence senın ki kesin nişan

Allah şifa versin, size de güç versin inşallah ..
benim daha ikisi düştü diğerleri duruyor

kaç dikiş vardı ki? Benm 5 dikiş bide estetik dikişleri var. Bitanesi var fenaa
Kizlar bebek dogduktan sonra kulagina ezan okunmasiyla ilgili bildiginiz detaylari yazar misiniz

Kulağına ezan okunup senin adın şudur deniyor 3 kez

Yardım lütfen benim fena halde kafam karıştı. Her iki memeyi emiyor kızım. Kendisi bırakıyor. Gazını aldıktan sonra uyumadıysa bidaha emip memede uyumak istiyor. Ben bidaha emziriyorum. Eşim de verme bidaha refleksten aranıyor Dr. da söyledi reflü olur kusar tıkanır(tıkanma problemi yaşıyoruz) diyor. Ama mümkünü yok ağlıyor ve uyumuyor. Napıcam şaşırdım.

niye k vitamini yaptırmıyorsunuz kızlar ? anlayamadım internette hayatı öneme sahıp dıyor ayrıca zararı ne ki ?

Ayy hadi heyecanlandim gozun aydin dogum yakin o zaman
Canım bılemıyorumkı bugun arada akıntımdan yesılımsı bısıler geldı bıde aksam bı catı agrısı basladı ama vajınal muayene sonrası nısan kıvamında bısy gelmesı de normalmıs. Bebısler vakıtlıce gelır ınsallah

Canım oncelıkle cok gecmıs olsun allahtan acıl sıfalar dılıyorum. Guclu durmaya calıs kı sutun olsun bebısıne en ıyı gelecek sey sutun olmalı suan. Bebegının dogduktan sonra yasadıgı bu sorunların sebebı normal dogum muymus, sezeryan olsa bunlar olmayabılır mıymıs yanı bu kısmı cok anlayamadım ge hafta olarak da masallah cok ıyı bı haftada gelmıs bebegın canım

Emzik almıyormu canım

benım 85 lerde cıkan sancım gayet normal basıt ağrı demek ki dayanma ile ilgili hayret beım ağrı eşiğimde çok düşüktür ama.... sana 70 ler baya ağrı gibi gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…