2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Allah yardımcın olsun. doğuma haızırlanan çok kişi var burada keşke doğumlar bitmeden bu sayfa da anlatmasaydın başka sayfalara yazsaydın hepimizin psikolojisi çok hassas ve hiç korkmayan bile tedirgin kaygılı ... yine de çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun

belki de öyle olmayacak belki de kaan seninle eve gelecek doğum mucizesi olacak . inşallah inşallah

Sancilarda bir artma yok ama baski yapıyo bebis. Son kontrolde de doktor bişi demedi bebek başını dayamis veya rahimde yumusama falan bilgi vermedi.
ben de açılmayı kolaylaştırsın diye plates topunda zıplamaya başladım belki faydası olur dıye kasılmalar oldugu için çok hareket edılmıyor ama en azından bacaklarımı acarak oturuyorum ki açılmaya faydası olsun dıye ama artık full gun calısacagım bu topla

benım 85 lerde cıkan sancım gayet normal basıt ağrı demek ki dayanma ile ilgili hayret beım ağrı eşiğimde çok düşüktür ama.... sana 70 ler baya ağrı gibi gelmiş
Yok cnm 70 i yuksek hissetmedim bende. Dayanilmayacak bir agri degildi. Sabaha kadar sancim vardi. Uyutmadida.

kızlar,

şimdi baktım çamaşırımda çok az kahverengi akıntı olmuş . bugün alttan açıklığım var mı diye baktı doktor .acaba alttan muayeneden mi oldu yoksa nişan mı gelmeye başlayacak ya da başladı

nasıl ayırt edeceğiz ki ?

Canim karin bolgesi geri oldugu icin sanirim.. artik riskte buyuk olcude azaldigi icin disarda beslemek daha mantikli anladigim kadariyla.. zaten 39 da dogum yapinca erken olmus sayilmiyormus..
yok tabi 37 den sonra erken doğum sayılmıyor ama kendiliğinden gelmesini beklemek daha ıyı oldugu için söyledim

Çok sevindim canım pazartesiye kalmaz sağlıkla kuçagına alırsın inşallap

yok tabi 37 den sonra erken doğum sayılmıyor ama kendiliğinden gelmesini beklemek daha ıyı oldugu için söyledim
Sanirim benim durumun icin risk gordu dr cnm.. yoksa tabiki kendiliginden olmasi daha iyi olurdu, hayirlisi cnm..

Bu arada benim de iki gundur kahverengi akintim var, cati muayenesinden snra oldu.. ama suan iyice azalmis.. cati muayenesinden sonra normal diyor herkes.. doktorumda uyarmisti zaten beni kanama olur endise etme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…