- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.141
Allah yardımcın olsun. doğuma haızırlanan çok kişi var burada keşke doğumlar bitmeden bu sayfa da anlatmasaydın başka sayfalara yazsaydın hepimizin psikolojisi çok hassas ve hiç korkmayan bile tedirgin kaygılı ... yine de çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsunHerkese Merhaba,
Uzun süredir takip ediyordum ama ilk kez yazıyorum.
Benim 38. Haftamda dr um suyumun azaldığını ve doğumu gerçekleştirmemiz gerektiğini söyledi.Mevcut durumda açılma yoktu ve suni sancı büyük ihtimalle başarılı olmayacakti.2 gün sonrasi icin sezeryan planlandi.Ben o kadar normal dogurmak istiyordum ki acilma olsun diye sürekli hurmayedim ve sıcak duş aldım.Hastaneye gittigimde aç susuzdum ve hemen ameliyathaneye alinacaktim ki dr uma muayene etmesini rica ettim.Açilma varsa suni sancı istedigimi belirttim.Baktı,evet çok farkli 2 gün öncesine göre dedi.Kafası iyi basıyor ve acılma olmus dedi.Suni sancı aldim ama su bile içmedim sezeryana dönebilir diye.İlk saatler dayanilabilirdi ama sonrasında beni bayıltin dedigimi hatirliyorum.Yatarak sanciyi karsilamak cok zordu nst ye bagladiklarinda.Meger son dakikalarmis ne kadar sürdü bilmiyorum catala aldilar.İlk 2 ıkınma basarisiz oldu cok halsizlesmistim.3cude dr bastirdi ve dunyalar guzeli kizim dunyaya geldi.Ama eşi kalmisti icerde.ve cok yirtilmistim.narkoz verildi hatirlamiyorum ama eşini kazımışlar ve dikmişler 3 saat.Uyandigimda kizim kuvozdeydi.Akcigerde enfeksiyon var dediler.Dunyalar basima yikildi.Ya birsey olursa...!Ertesi gün ben taburcu oldum ama kizim kaldi.Git gide iyiye gidiyordu ama bn o kadar agliyordum ki....Karnimda yok,evde yok...Ufacik caniyla orda...Oksijene bağlı.Bir sonraki gün bana emzirmem için vereceklermiş ki cigerlerinden kanama gecirdi.Prof. omrumde boyle kanama görmedim çok riskli derken bn birsey olursa naparim diye bin bir türlü endiseyle bekliyordum.Neyse ki kanama durdu.Mucize dendi hala yaşıyor.Simdi karaciger ve böbregin tekrar calismasini bekliyoruz.O kadar büyük acı ki o doğum sancilarini 40 kere daha cekerim ii olsa...Daha kucağima alamadim.Durum riskli.Herkesten dua bekliyorum.Ufacık bir dua...
Aynı zamanda kardesimin omuriliginde kist tespit edildi yürüyemiyormuş.Göremedim bile onu da ameliyata alacaklar.
Allah hepinizin bebeklerini sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin kolayliklar versin.Tüm hastalara bol şifalar diliyorum.Ne olursa olsun şükredin...
belki de öyle olmayacak belki de kaan seninle eve gelecek doğum mucizesi olacak . inşallah inşallahCanim gecmis olsun rabbim tez zamanda sifa versin insallah. Ama güçlü ol saglam dur ki sütun etkilenmesin bebegine destek ol canim. Onun da sana cok ihtiyaci var. Uzaktan soylememiz kolay geliyor gibi gelebilir sana ama ben de pazartesi dogum yapicam ve yavrumu yogun bakimda birakip eve gelicem. Benim kuzum da acik kalp ameliyati olacak ama biz ne kadar guclu olursak onlar da o kadar guclu olur. Dualarim seninle ve bebeginle. Allah yardimciniz olsun. Bizi de habersiz birakma.
ben attım çantaya vallasezeryan olan teçrübeli anneler still tea emziren anne içeçeğinide alıyım mı yanıma
iyi bir doktormuş ben olsam güvenirdimBugün kontrolümüz vardı. Bebeğim tekrar makat geliş pozisyonu almış. Dr um normal doğumcu, benim sezaryene yatkınlığıma rağmen bunu bile belki tekrar döner diyerek tarih vermedi.
benim muayenem pazartesi 40+4 olmuş oluyorum40+0 di bugün yarın kontrole gitcem ama bi gelisme yok ayni
Doktorumla mesajlastim yarın gel muayene edelim açıklık varsa geceye kalmasın dedi. Galiba suni vericek.benim muayenem pazartesi 40+4 olmuş oluyorum
ben de açılmayı kolaylaştırsın diye plates topunda zıplamaya başladım belki faydası olur dıye kasılmalar oldugu için çok hareket edılmıyor ama en azından bacaklarımı acarak oturuyorum ki açılmaya faydası olsun dıye ama artık full gun calısacagım bu toplaSancilarda bir artma yok ama baski yapıyo bebis. Son kontrolde de doktor bişi demedi bebek başını dayamis veya rahimde yumusama falan bilgi vermedi.
Meme basina koyuluyor. Yaralar icin.gümüş kapak ne canım ?
Yok cnm 70 i yuksek hissetmedim bende. Dayanilmayacak bir agri degildi. Sabaha kadar sancim vardi. Uyutmadida.benım 85 lerde cıkan sancım gayet normal basıt ağrı demek ki dayanma ile ilgili hayret beım ağrı eşiğimde çok düşüktür ama.... sana 70 ler baya ağrı gibi gelmiş
Canim karin bolgesi geri oldugu icin sanirim.. artik riskte buyuk olcude azaldigi icin disarda beslemek daha mantikli anladigim kadariyla.. zaten 39 da dogum yapinca erken olmus sayilmiyormus..canım neden 40 haftayı beklemıyor doktor ?
Emzik çok nadiren alıyor. Hele böyle emmek isteyip arandığında kesinlikle almıyorEmzik almıyormu canım
yok tabi 37 den sonra erken doğum sayılmıyor ama kendiliğinden gelmesini beklemek daha ıyı oldugu için söyledimCanim karin bolgesi geri oldugu icin sanirim.. artik riskte buyuk olcude azaldigi icin disarda beslemek daha mantikli anladigim kadariyla.. zaten 39 da dogum yapinca erken olmus sayilmiyormus..
biraz daha beklemeyecek misin senin fikrin ne ?Doktorumla mesajlastim yarın gel muayene edelim açıklık varsa geceye kalmasın dedi. Galiba suni vericek.
Doktorumla mesajlastim yarın gel muayene edelim açıklık varsa geceye kalmasın dedi. Galiba suni vericek.
Çok sevindim canım pazartesiye kalmaz sağlıkla kuçagına alırsın inşallapbenım 40+1 bugun benımde geçti. rahımde açılma yok sadece yumuşama var biraz dedi hiç belli olmaz baktın 2 güne çok şey değişir dedi bekleyecekmişiz. bebegin kafası aşşagıda ama kemiklere daha dayamamış başı yukarda kanaldada degıl kanala dayamamışta.
bence haftasonuna doğurmuş olursun dedi yınede pazartesine randevu verdi
Sanirim benim durumun icin risk gordu dr cnm.. yoksa tabiki kendiliginden olmasi daha iyi olurdu, hayirlisi cnm..yok tabi 37 den sonra erken doğum sayılmıyor ama kendiliğinden gelmesini beklemek daha ıyı oldugu için söyledim
Bence mutlaka al canım sezeyandan sonra hemen sütün gelmeyebiliyor. Ben almıştım baya faydasını gördümsezeryan olan teçrübeli anneler still tea emziren anne içeçeğinide alıyım mı yanıma
canım kaygılıyım çok az rahımde yumuşama dışında doğumu işaret eden bir şey yok ki bugün 40+3 oldum bileÇok sevindim canım pazartesiye kalmaz sağlıkla kuçagına alırsın inşallap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?