2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
B BenanAsiye canım hani dedin ya ben olabildiği kadar geç gideceğim hastaneye diye peki suyun gelirse ne yapacaksın ?
doktorum suyun gelirse kesinlikle banyo yapma , panik olma ama 2 saati geçirmeden hastaneye gel dedi
nişanda aceleye gerek yok dedi sadece
ağrıda da dayanamadığında gel dedi

ama su gelmesini üstüne basa basa söyledi

Düşünemedimm kusura bakmayın.Yaşadıklarimi paylaşmak istemistim bi nebze de olsa raatlamak için.Post u şikayet edin admin kaldirabiliyorsa kaldirır belki.Herkese kolay doğumlar diliyorum.Allah tümm bebeklere sağlık versin.

Reactions: iiz
Gunesulas canm sanki benim bebgimi anlatmssn iki memeyide iyice veriyorm sonra gazi cikardktan sonra uyur diyom ama yok aglama basliyo meme verdgmde agzina aliyo duruyo uyuyo cikardgm gibi yine agliyo ve bunu geceleri yapinca cok kotu oluyom

Canlar Merhaba. 00.13 te bebegimi normal doguma kucagima aldim. Hamdolsun. Müsait zamanda daha ayrintili yazacagim. O bir kizmis :) 2640, 50 cm. Görüsmek üzere. Selamlar
Aaa canim supriz bebegimiz geldimi? Cok sevindim. Allah anali babali buyutsun. Kiz demek. Boyu kilosu da iyi. Gule gule buyut canim

Kizlar yorgunum Ama yazacam. Belki faydasi Dokunur.
Suyunuz Ya da nisaniniz gelmemisse esinizle birlikte olun. Mümkünse gögüs ucu uyarimi Hatta Orgazm olmaya calisin.
Bol bol Huema yiyip cömelin
Plates Topunda ziplayin
Suyunuz gelmemisse Perine masaji yapin
Yürüyüs yapin
Hareketli olun
Bebegim wie bakmaliyim Müsait olunc yazacam ins
Hayirli doguma diliyorum. Ilk Maddeyi es gecmeyin

Canlar Merhaba. 00.13 te bebegimi normal doguma kucagima aldim. Hamdolsun. Müsait zamanda daha ayrintili yazacagim. O bir kizmis :) 2640, 50 cm. Görüsmek üzere. Selamlar
Canım benim gözün aydın..supriz bebeğimizi merak ediyorduk..prensesimiz. hoş gelmiş...allah anali babali büyütsün

Darısı diğer kızların başına.

Canım ayırt edemıyoruz malesef. Benden de carsamba gunu catı muayenemden bırgun sonra gelmıstı ogunden berı bırdaha olmadı ve olagandısı bır durum da yok. Vucudunu dınleyıp bakıcaksın her an hazırlıklıyız artık zaten tetıkte olucaz hep. Dktor dogum baslamıs olabılır acıklıgı kontrol etmemız lazım demıstı ama baska bıcbır belırtı olmadıgı ıcın ben kosa kosa doktora gıtmedım sonucta bıdaha acılma varmı dıye baktıgınde yıne aynı lekenın gelme ıhtımalı var.

Yaaa yerim o minnak prensesii Hosgeldi sefa geldi bebegın hayırlı olsun canım saglıklı gunlerde buyut insallah. Isım ne olucak sımdı? :) dogum hıkayenı cok merak edıyorum buaradaa

benım 85 lerde cıkan sancım gayet normal basıt ağrı demek ki dayanma ile ilgili hayret beım ağrı eşiğimde çok düşüktür ama.... sana 70 ler baya ağrı gibi gelmiş
Gecen hafta nst yapılırken ebe geldi onunla konustum da gercek dogum sancıları bızım ıcın 100lerden fln baslar kı acılmaya sebep olsun dedı. Bırkac kere nstde 80 lerı gordum ben ama hıc bır sıkayetım yoktu buna da normal dedı bız 100den sonrayı cıddıye alıyoruz demeye getırdı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…