- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.161
39+3 teydik canım doğduğunda sancılar zorlayinca mı kakasını yaptı bilmiyorum aklıma gelmedi onu sormakçokkk güzel güle güle büyüt kuzunudemek sancılar zorlayınca kakasını yapıyorlar
kac haftalık kac gunluktu canım?
Evet canım veriyorlar. Benim sancilarim düzene girsin diye suni de verdiler bana dayanamayacak noktaya gelince söyle epidural yapalım dedi doktorum yaptirmistim bendesuni sancı verdiklerinde de epidural veriyorlar mı ?
39+3 teydik canım doğduğunda sancılar zorlayinca mı kakasını yaptı bilmiyorum aklıma gelmedi onu sormak
Düşünemedimm kusura bakmayın.Yaşadıklarimi paylaşmak istemistim bi nebze de olsa raatlamak için.Post u şikayet edin admin kaldirabiliyorsa kaldirır belki.Herkese kolay doğumlar diliyorum.Allah tümm bebeklere sağlık versin.Allah yardımcın olsun. doğuma haızırlanan çok kişi var burada keşke doğumlar bitmeden bu sayfa da anlatmasaydın başka sayfalara yazsaydın hepimizin psikolojisi çok hassas ve hiç korkmayan bile tedirgin kaygılı ... yine de çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun
Aaa canim supriz bebegimiz geldimi? Cok sevindim. Allah anali babali buyutsun. Kiz demek. Boyu kilosu da iyi. Gule gule buyut canimCanlar Merhaba. 00.13 te bebegimi normal doguma kucagima aldim. Hamdolsun. Müsait zamanda daha ayrintili yazacagim. O bir kizmis :) 2640, 50 cm. Görüsmek üzere. Selamlar
Evet Sükürler olsun Canim sürpriz Bebek kizmis . HamdolsunAaa canim supriz bebegimiz geldimi? Cok sevindim. Allah anali babali buyutsun. Kiz demek. Boyu kilosu da iyi. Gule gule buyut canim
Tebrik ederim darısı benim gibi bekleyenlerin başınaEvet Sükürler olsun Canim sürpriz Bebek kizmis . Hamdolsun
Canım benim gözün aydın..supriz bebeğimizi merak ediyorduk..prensesimiz. hoş gelmiş...allah anali babali büyütsünCanlar Merhaba. 00.13 te bebegimi normal doguma kucagima aldim. Hamdolsun. Müsait zamanda daha ayrintili yazacagim. O bir kizmis :) 2640, 50 cm. Görüsmek üzere. Selamlar
Evet ben burdayim...Busaatte uyanık bebesini besleyen anneler burda mı :) yada gobisinden uyuyaman hamisler :)
Canım ayırt edemıyoruz malesef. Benden de carsamba gunu catı muayenemden bırgun sonra gelmıstı ogunden berı bırdaha olmadı ve olagandısı bır durum da yok. Vucudunu dınleyıp bakıcaksın her an hazırlıklıyız artık zaten tetıkte olucaz hep. Dktor dogum baslamıs olabılır acıklıgı kontrol etmemız lazım demıstı ama baska bıcbır belırtı olmadıgı ıcın ben kosa kosa doktora gıtmedım sonucta bıdaha acılma varmı dıye baktıgınde yıne aynı lekenın gelme ıhtımalı var.kızlar,
şimdi baktım çamaşırımda çok az kahverengi akıntı olmuş . bugün alttan açıklığım var mı diye baktı doktor .acaba alttan muayeneden mi oldu yoksa nişan mı gelmeye başlayacak ya da başladı
nasıl ayırt edeceğiz ki ?
Yaaa yerim o minnak prensesiiCanlar Merhaba. 00.13 te bebegimi normal doguma kucagima aldim. Hamdolsun. Müsait zamanda daha ayrintili yazacagim. O bir kizmis :) 2640, 50 cm. Görüsmek üzere. Selamlar
Gecen hafta nst yapılırken ebe geldi onunla konustum da gercek dogum sancıları bızım ıcın 100lerden fln baslar kı acılmaya sebep olsun dedı. Bırkac kere nstde 80 lerı gordum ben ama hıc bır sıkayetım yoktu buna da normal dedı bız 100den sonrayı cıddıye alıyoruz demeye getırdı canımbenım 85 lerde cıkan sancım gayet normal basıt ağrı demek ki dayanma ile ilgili hayret beım ağrı eşiğimde çok düşüktür ama.... sana 70 ler baya ağrı gibi gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?