- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.181
Şikayete gerek yok tatlım bence. Arkadaş da başka açıdan bakmış sadece. Sende üzülmüşsün belli ama annesin ve çok hassassın şu an. Hepimiz hem miniğine hem kardeşine duacıyız. Bu arada bebişinden var mı güzel haberler. Gelişmeleri yazarsan sevinirim canım.Düşünemedimm kusura bakmayın.Yaşadıklarimi paylaşmak istemistim bi nebze de olsa raatlamak için.Post u şikayet edin admin kaldirabiliyorsa kaldirır belki.Herkese kolay doğumlar diliyorum.Allah tümm bebeklere sağlık versin.
Cok tesekkurler canimEzan ve isim okunma kısmıyla alakalı detay bilmiyorum bende canım ama ekstra okunan ismi Şerif'lerden bahsedilmiş bu kitapta. Nasıl yapıldığını öğrenip ilave etmek istersen yazayım dedim.
Allah şifa versin, size de güç versin inşallah ..
kaç dikiş vardı ki? Benm 5 dikiş bide estetik dikişleri var. Bitanesi var fenaa
Kulağına ezan okunup senin adın şudur deniyor 3 kez
Canim gozunuz aydin, hayirli olsun yavrunCanlar Merhaba. 00.13 te bebegimi normal doguma kucagima aldim. Hamdolsun. Müsait zamanda daha ayrintili yazacagim. O bir kizmis :) 2640, 50 cm. Görüsmek üzere. Selamlar
Canim gazini aldiktan sonra sling ise yaramiyor mu ? Hani orda sakinlesiyor ya belki uykuya gecisini hizlandirir diye dusundum.Yardım lütfen benim fena halde kafam karıştı. Her iki memeyi emiyor kızım. Kendisi bırakıyor. Gazını aldıktan sonra uyumadıysa bidaha emip memede uyumak istiyor. Ben bidaha emziriyorum. Eşim de verme bidaha refleksten aranıyor Dr. da söyledi reflü olur kusar tıkanır(tıkanma problemi yaşıyoruz) diyor. Ama mümkünü yok ağlıyor ve uyumuyor. Napıcam şaşırdım.
Ben artık doğmasını istiyorum. Bi de geceki veya haftasonu nöbetçi doktora kalmak istemiyorum. Çok yavas ilerliyor şuan doğum. 45 dkda bir hafif adet sancisi giriyor sanırımbiraz daha beklemeyecek misin senin fikrin ne ?
6 dikişim var canım. ağrı sızı bişey kalmadı ama düşmedi diğerleri 1 aya düşer demişti doktor bekliyorumAllah şifa versin, size de güç versin inşallah ..
kaç dikiş vardı ki? Benm 5 dikiş bide estetik dikişleri var. Bitanesi var fenaa
Kulağına ezan okunup senin adın şudur deniyor 3 kez
Gozunuz aydin..allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin isallahCanlar Merhaba. 00.13 te bebegimi normal doguma kucagima aldim. Hamdolsun. Müsait zamanda daha ayrintili yazacagim. O bir kizmis :) 2640, 50 cm. Görüsmek üzere. Selamlar
canım benim ilkinde suyun gelmesi ilk oldu 1 saat sonra nişan geldi nişan gelir gelmez 1 saat içinde doğum oldu. yani bence her şekilde riske atmayın ne olur ne olmazB BenanAsiye canım hani dedin ya ben olabildiği kadar geç gideceğim hastaneye diye peki suyun gelirse ne yapacaksın ?
doktorum suyun gelirse kesinlikle banyo yapma , panik olma ama 2 saati geçirmeden hastaneye gel dedi
nişanda aceleye gerek yok dedi sadece
ağrıda da dayanamadığında gel dedi
ama su gelmesini üstüne basa basa söyledi
Okuyanın hoca veya yaşça tecrübeli olması şart değil canım. Ben mesela eşimin okumasını istiyorum. Ama yapılması kesinlikle şart. Kıyamet günü okunduğu isimlerle çağırılacak.Cok tesekkurler canim
etrafimda hic yakinimiz yok yapacak. Ziyarete gelenden de istenmez. Yapilmasi kesinlikle sart mi? Evetse dogduktan ne kadar sure sonra okunmus olmali? Hangi kulagina? Bir de normalde koyacagimiz ismi mi okuyacaklar? Kimisi koyulacak isin Kuran'da gecmiyor ise gecen bir ismin okunmasi gerektigini soylemis. Cok fazla kirli bilgi var nette kafam cok karisti
Maşallah size Allah analı babalı büyütsün ne büyük sürpriz oldu. Prenses sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallahCanlar Merhaba. 00.13 te bebegimi normal doguma kucagima aldim. Hamdolsun. Müsait zamanda daha ayrintili yazacagim. O bir kizmis :) 2640, 50 cm. Görüsmek üzere. Selamlar
Kizlar yorgunum Ama yazacam. Belki faydasi Dokunur.
Suyunuz Ya da nisaniniz gelmemisse esinizle birlikte olun. Mümkünse gögüs ucu uyarimi Hatta Orgazm olmaya calisin.
Bol bol Huema yiyip cömelin
Plates Topunda ziplayin
Suyunuz gelmemisse Perine masaji yapin
Yürüyüs yapin
Hareketli olun
Bebegim wie bakmaliyim Müsait olunc yazacam ins
Hayirli doguma diliyorum. Ilk Maddeyi es gecmeyin
Evet ben burdayim...
6 dikişim var canım. ağrı sızı bişey kalmadı ama düşmedi diğerleri 1 aya düşer demişti doktor bekliyorum
Ben okunmasi gerekli diye biliyorum. Hatipoglununvideosunu izlemistu kardesim ona gore okudu. Her isim kuranda gecmiyorki. Arapca isim koymayanilirsin. Ama annem istedigi icin birde dini isim okundu isminin yanina gobek adi oldu. Kimlikte yok ama.Cok tesekkurler canim
etrafimda hic yakinimiz yok yapacak. Ziyarete gelenden de istenmez. Yapilmasi kesinlikle sart mi? Evetse dogduktan ne kadar sure sonra okunmus olmali? Hangi kulagina? Bir de normalde koyacagimiz ismi mi okuyacaklar? Kimisi koyulacak isin Kuran'da gecmiyor ise gecen bir ismin okunmasi gerektigini soylemis. Cok fazla kirli bilgi var nette kafam cok karisti
Canım beni ekledin mi bilmiyorumkızlar tabloya bi bakın lütfen kaçırdığım varsa ekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?