2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Şikayete gerek yok tatlım bence. Arkadaş da başka açıdan bakmış sadece. Sende üzülmüşsün belli ama annesin ve çok hassassın şu an. Hepimiz hem miniğine hem kardeşine duacıyız. Bu arada bebişinden var mı güzel haberler. Gelişmeleri yazarsan sevinirim canım.

Son düzenleme:
Ezan ve isim okunma kısmıyla alakalı detay bilmiyorum bende canım ama ekstra okunan ismi Şerif'lerden bahsedilmiş bu kitapta. Nasıl yapıldığını öğrenip ilave etmek istersen yazayım dedim.
Cok tesekkurler canim

Allah şifa versin, size de güç versin inşallah ..

kaç dikiş vardı ki? Benm 5 dikiş bide estetik dikişleri var. Bitanesi var fenaa

Kulağına ezan okunup senin adın şudur deniyor 3 kez

M Mry Mry cnm biz video izledik videoya gore yaptirdik

etrafimda hic yakinimiz yok yapacak. Ziyarete gelenden de istenmez. Yapilmasi kesinlikle sart mi? Evetse dogduktan ne kadar sure sonra okunmus olmali? Hangi kulagina? Bir de normalde koyacagimiz ismi mi okuyacaklar? Kimisi koyulacak isin Kuran'da gecmiyor ise gecen bir ismin okunmasi gerektigini soylemis. Cok fazla kirli bilgi var nette kafam cok karisti

Canim gazini aldiktan sonra sling ise yaramiyor mu ? Hani orda sakinlesiyor ya belki uykuya gecisini hizlandirir diye dusundum.

Allah şifa versin, size de güç versin inşallah ..

kaç dikiş vardı ki? Benm 5 dikiş bide estetik dikişleri var. Bitanesi var fenaa

Kulağına ezan okunup senin adın şudur deniyor 3 kez
6 dikişim var canım. ağrı sızı bişey kalmadı ama düşmedi diğerleri 1 aya düşer demişti doktor bekliyorum

canım benim ilkinde suyun gelmesi ilk oldu 1 saat sonra nişan geldi nişan gelir gelmez 1 saat içinde doğum oldu. yani bence her şekilde riske atmayın ne olur ne olmaz

Okuyanın hoca veya yaşça tecrübeli olması şart değil canım. Ben mesela eşimin okumasını istiyorum. Ama yapılması kesinlikle şart. Kıyamet günü okunduğu isimlerle çağırılacak.
7.günü okumak daha iyiymiş diye biliyorum, okunması gereken kulak da önemli diye biliyorum ama istersen hafız arkadaşlarım var onlardan detaylı öğrenip sana yazayım. Yada 190 nolu alo fetva hattını arayıp bilgi alabilirsin. Okuyacak kişi için de hiç kimseyi bulamazsanız cami hocasından rica edebilirsiniz

Canlar Merhaba. 00.13 te bebegimi normal doguma kucagima aldim. Hamdolsun. Müsait zamanda daha ayrintili yazacagim. O bir kizmis :) 2640, 50 cm. Görüsmek üzere. Selamlar
Maşallah size Allah analı babalı büyütsün ne büyük sürpriz oldu. Prenses sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah

cnm gözün aydın

Ben okunmasi gerekli diye biliyorum. Hatipoglununvideosunu izlemistu kardesim ona gore okudu. Her isim kuranda gecmiyorki. Arapca isim koymayanilirsin. Ama annem istedigi icin birde dini isim okundu isminin yanina gobek adi oldu. Kimlikte yok ama.

Kızlar selam :)
Ben miniğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür.
Epidural anestezi ile sezaryen Doğum dün gerçekleşti.
Bebeğimin dün sabahki nst si iyi çıkmadı, Doğumda da gördük ki içeride kakasını yapmış. Doktor tam zamanında müdahale etmişiz kakasını Yen'i yapmış dedi. Doğum planımda yazdığım çoğu şey uygulandı uygulanmayan maddeler de oldu ama kafama takmadım. En önemli maddeler uygulandı, kordonu geç kesildi, doğar doğmaz ameliyathanede emzirdim, ameliyathane ısıtıldı, yıkanmadı, hiç bir aşı müdahale yapılmadı.. eşim de benimle Doğuma girmişti ama 3. Dakikada bayıldı, sedyeye falan yatırdılar :) çok komikti. Bu arada bebeğim 2900 gr 47 cm doğdu, sapsarı bir kız :)
Bana gelecek olursak dikişlerim çok acıyor. Tuvalete bile yardımsız gidemiyorum. Normal Doğum yapmayı çok isterdim, şuan her şey bitmiş olurdu..
iiz sen sormadan söyleyeyim yanına kesin al dediğim şeyler depend (1 paketin tamamı), kettle, silikon göğüs ucu( tahmin ettiğim gibi Bebek hiç tutamadı benim göğüsümü) , kalkan, lansinoh krem, bitki çayı, bardak ve bazı şeyleri steril edebilmek için çukur bir kap. Annem kettle götürüyorum diye bana çok gülmüştü ama iyi ki almışız diyor şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…