2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün.

Ya ben de yuruyus her gun sicaga yakin dus bazi egzersizler yapiyorum. Bisi yok gibi sadece geceleri inanilmaz bi cati agrisi

Henüz Doğum yapamayan hamişler. Hacdan umreden gelen bir tanıdığınız yok mu belki kendisinde Fatma ana eli otu vardır. Sancı başlayınca onu suya koyup süreç içerisinde yudum yudum içiyorsunuz. Ot dediğim yumru şeklinde dal gibi. O açıldıkça sizin de Açılma hızla oluyormuş.

Canlar Merhaba. 00.13 te bebegimi normal doguma kucagima aldim. Hamdolsun. Müsait zamanda daha ayrintili yazacagim. O bir kizmis :) 2640, 50 cm. Görüsmek üzere. Selamlar
Ayy hayırlı olsn bebeğin güle güle büyüt geri dönüp yazmıştn ya eşim Merk etti doktr söylemedi diye içimden o an kız geçmişti evlatlar candır kız bi başka arkadaş :)))

Masallah size canim, gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun minigii

Canım Allah analı babalı büyütsün en önemli maddelerimiz aynıymış inş biz de bu süreci böyle atlatırız. Depend 1 paket koymustum. Pompa biberonda koymustum ben, göğüs ucu koymadım iyi oldu hatırlattığın, Ben çantama havlu da koymamıstım arkdaslar hatırlattı o da çok lazımmıs sanırım. Eşlerimiz de aynı düşününce titremeye başlıyor benim ki yanımda olamaz kesin bayılır, kaldıramaz. Hadi bakalım darısı başımıza

Ben okunmasi gerekli diye biliyorum. Hatipoglununvideosunu izlemistu kardesim ona gore okudu. Her isim kuranda gecmiyorki. Arapca isim koymayanilirsin. Ama annem istedigi icin birde dini isim okundu isminin yanina gobek adi oldu. Kimlikte yok ama.

Kizlar cok sagolun

Ay canım çok güzel anlatmışsın eşinin bayılması falan neyse sana komik anılar bırakmış kavuşmuşsun sarı kızına:) Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah 3 gün den snra baya rahat edersin Merk etme canım geçmiş olsn tekrr

Canim gozunuz aydin,allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin isallah..uzun saglikli bir omru olsun..benim esimde korkuyor baya,ben de korktum bak bayilir mi diye:))ben de depend 5 tane koymustum cantaya,bir peket gidiyorsa hemen guncelleyeyim:)

içini ferah tutmaya çalış bebegine güven allah yardımcın olsun. kardeşine de çok çok geçmiş olsun

Canlar Merhaba. 00.13 te bebegimi normal doguma kucagima aldim. Hamdolsun. Müsait zamanda daha ayrintili yazacagim. O bir kizmis :) 2640, 50 cm. Görüsmek üzere. Selamlar
oooooy oyy maşallah canım ya
sen de bize sürpriz yaptın. sancın mı geldi suyun mu geldi hiç belirtin yoktu

güle güle büyüt kuzunu canım.

Ayyy gözün aydın canım benim :) ömrü güzel olsun inşaAllaahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…