- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.341
canım ne oldu suyun mu geldi ? nasıl gelişti dün bir şey yok diyordun değil mi ?Arkadaşlar hepinizden Allah Rez'i olsun iyi Dilek'lerinizi okumaya çalıştım. Kalp atışları bi anda 150 den 50 yı 60 düşünce çık korktum nasip böyleymiş cok şükür sağlıkla kucagımıza aldık silikon uçla emzirmeye çalışıyorum. Darısı bekleyenlerin olsun
Canım tekrar hayırlı olsun beklenen gun bugünmüş demekki :) simdi normal mi oldu sezeryan mı tam anlayamadım ben epidural aldın mı oZelıkle tavsiye edebilecegın bişi varsa beklerizArkadaşlar hepinizden Allah Rez'i olsun iyi Dilek'lerinizi okumaya çalıştım. Kalp atışları bi anda 150 den 50 yı 60 düşünce çık korktum nasip böyleymiş cok şükür sağlıkla kucagımıza aldık silikon uçla emzirmeye çalışıyorum. Darısı bekleyenlerin olsun
Canım ben Doğumdan sonra çayı içmeye başladım. Eşim paravanın arkasından uzanıp bakmış o yüzden bayılmış.Cnimmm gozun aydın. Darisi basimiza insallah. Humanayı nezaman icmeye baslamaliyiz? Ve en cok merak ettigim eşin neden bayıldı ameliyat esnasını goruluyomu cunku bnim esimide kan tutuyo ama paravanın arkasinda kalcak diye girsin istitorum doguma
Hahaah bende aynı tepkıyı verdim allah oralara dusurmesın bizi bence bi süre daha kanka olarak kalmalıyız :)Yürüdüm ama surekli yalanci sanci girdi top gibi gerildim. Yarin sabah kontrolum var acilma yoksa bu kadar yormayacam kendimi dus almak iyiymis ona devam ederim. Cinsel iliskiymis bi de su an düşüneceğim en son sey o.Uzak olsun
Özel olarak değiştirdikleri uygulamalar oldu canım. Ameliyathanenin ısıtılması, aşıların yapılmaması, hemen orada emzirme aklıma gelenler bunlar.Gözün aydın canım tebrik ederim :) saglıklı olmanız cok guzel. Benim merak ettiğim sey senın dogum planında yazdıklarını hastane zaten uygulamıyormu? Yanı senın ıstegıne oZel olarak degıstırdıklerı bir uygulama varmı?
Canım gece annem pijamasıyla koridora çıkmak istemedi bir de sebilden bardak bardak su taşımaktansa odada su kaynatmak çok daha kolay oldu. Mesela benim için sıcak su torbası yapmamız gerekti tek seferde hallettik. SICAK su çok lazım oldu.Kızlar kettle tam olarak ne için işe yarıyor? Hastanenin sebillerinden sıcak su gelecek zaten tam anlayamadım ben
Kızlar sezeryan olanlara bir sorum olacak. Çok afedersiniz ama büyük tuvaletinize doğumdan ne kadar zaman sonra cikabildiniz acaba
Bende gazımi çıkardım ama daha tuvalete çıkamadım 2 gün oldu acayip sancı yapiyo belime de vuruyor3 gun sonra cnm ama hic ekmek yemiyerek kati birsey yemiyerek hep corba ictim sivi tukettim o sekilde
2 gün oldu bende hala tık yok çok sancı yapıyor o dacanm ben sezeryan oldgm gunn gecesi bana hemsireler suya karistirilan bi toz verdiler sonra sabaha karşi cikabildm
Ahh şu yaramazlar. Bende hep diyorum çocuğum 1 di 2 olcak diye :)) neyse komik bi anı olmus sizede artık ne diyelim :) sütün geldimi hemenCanım ben Doğumdan sonra çayı içmeye başladım. Eşim paravanın arkasından uzanıp bakmış o yüzden bayılmış.
canm sana o tozu vermediler mi hemşire cok ilgiliydi o konuda yürumem icn hep gelip uyariyodu sik sik yememi ve hep yurumemi soyluyodu komposto iciyodm devamli benm bir gun bile olmdn hemn sabahina oldu2 gün oldu bende hala tık yok çok sancı yapıyor o da
Yürüyüş, komposto, yemek falan o konuda çok ilgililerdi canım ama toz vermedi artık kendi imkanlarimla çıkmaya calisicam 2 gün içinde cikamazsam ararım doktorumu artık canımcanm sana o tozu vermediler mi hemşire cok ilgiliydi o konuda yürumem icn hep gelip uyariyodu sik sik yememi ve hep yurumemi soyluyodu komposto iciyodm devamli benm bir gun bile olmdn hemn sabahina oldu
Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün.Bizde 12.09.2017 saat 18.21 itibarıyla döndük Allaha şükürler olsun darısı bekleyenlerin basina
Her emmek istediğinde emziriyorsun değil mi?
Bende gazımi çıkardım ama daha tuvalete çıkamadım 2 gün oldu acayip sancı yapiyo belime de vuruyor
Sütüm geldi çok şükür hemen emzirebildimAhh şu yaramazlar. Bende hep diyorum çocuğum 1 di 2 olcak diye :)) neyse komik bi anı olmus sizede artık ne diyelim :) sütün geldimi hemen
Masallah subanallah cnim bnimde en buyuk korkum glmemesi hayirlisi artikSütüm geldi çok şükür hemen emzirebildim
Yok canım cumaya olmazsa yatış demiyti dr 2 cm açıklık olunca bi normali zorlayalım dedi üma oğluş müsade etmedicanım ne oldu suyun mu geldi ? nasıl gelişti dün bir şey yok diyordun değil mi ?
Suni verilmesiyle iptal olması bir oldu canım spinal Sezeryan oldum. Benim göğüs ucum oldugu halde emzirmek zor oldu hemşire hemen silikon uç aldırttı silikon uç mihakkak alın yanınıza ve mümkünse kimseyi duyurmayın insan ziyaretçiden uyuyamıyorCanım tekrar hayırlı olsun beklenen gun bugünmüş demekki :) simdi normal mi oldu sezeryan mı tam anlayamadım ben epidural aldın mı oZelıkle tavsiye edebilecegın bişi varsa bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?