2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canım ne oldu suyun mu geldi ? nasıl gelişti dün bir şey yok diyordun değil mi ?

Canım tekrar hayırlı olsun beklenen gun bugünmüş demekki :) simdi normal mi oldu sezeryan mı tam anlayamadım ben epidural aldın mı oZelıkle tavsiye edebilecegın bişi varsa bekleriz

Canım ben Doğumdan sonra çayı içmeye başladım. Eşim paravanın arkasından uzanıp bakmış o yüzden bayılmış.

Yürüdüm ama surekli yalanci sanci girdi top gibi gerildim. Yarin sabah kontrolum var acilma yoksa bu kadar yormayacam kendimi dus almak iyiymis ona devam ederim. Cinsel iliskiymis bi de su an düşüneceğim en son sey o. Uzak olsun
Hahaah bende aynı tepkıyı verdim allah oralara dusurmesın bizi bence bi süre daha kanka olarak kalmalıyız :)

Özel olarak değiştirdikleri uygulamalar oldu canım. Ameliyathanenin ısıtılması, aşıların yapılmaması, hemen orada emzirme aklıma gelenler bunlar.

Kızlar kettle tam olarak ne için işe yarıyor? Hastanenin sebillerinden sıcak su gelecek zaten tam anlayamadım ben
Canım gece annem pijamasıyla koridora çıkmak istemedi bir de sebilden bardak bardak su taşımaktansa odada su kaynatmak çok daha kolay oldu. Mesela benim için sıcak su torbası yapmamız gerekti tek seferde hallettik. SICAK su çok lazım oldu.

Kızlar sezeryan olanlara bir sorum olacak. Çok afedersiniz ama büyük tuvaletinize doğumdan ne kadar zaman sonra cikabildiniz acaba

Benim 1,5 gün oldu hala çıkamadım.

sanki nefes alamıyorum kendimi kötü hissediyorum. bayılacakmış gibi neden anlamadım çok yorgunum ama uyuyacagımı sanmıyorum . ne yapsam bilemedim üstümde çok sıkıntı var

canm sana o tozu vermediler mi hemşire cok ilgiliydi o konuda yürumem icn hep gelip uyariyodu sik sik yememi ve hep yurumemi soyluyodu komposto iciyodm devamli benm bir gun bile olmdn hemn sabahina oldu
Yürüyüş, komposto, yemek falan o konuda çok ilgililerdi canım ama toz vermedi artık kendi imkanlarimla çıkmaya calisicam 2 gün içinde cikamazsam ararım doktorumu artık canım

Her emmek istediğinde emziriyorsun değil mi?

tabi evet, bazen aç olmasalar da bir çok sebeple emmek yada sadece memede olmak isterler. Bu konuda ketum olamıyorum..

Bende gazımi çıkardım ama daha tuvalete çıkamadım 2 gün oldu acayip sancı yapiyo belime de vuruyor

ben de 3. Günde çıkmıstım cnm smdi de 2 3 gü de bir çıkıyorum

Canım tekrar hayırlı olsun beklenen gun bugünmüş demekki :) simdi normal mi oldu sezeryan mı tam anlayamadım ben epidural aldın mı oZelıkle tavsiye edebilecegın bişi varsa bekleriz
Suni verilmesiyle iptal olması bir oldu canım spinal Sezeryan oldum. Benim göğüs ucum oldugu halde emzirmek zor oldu hemşire hemen silikon uç aldırttı silikon uç mihakkak alın yanınıza ve mümkünse kimseyi duyurmayın insan ziyaretçiden uyuyamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…