2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hem kendi annem hem kv bebeği emzirir emzirmez kucağımdan alma derdindeler emerken dı oyun yapıyor diyip alıyorlar en son hemşire tekrar her arandığında ağladığında meme ver bi daha şekeri düşük çıkarsa mama vermek zorundayım dedı

Şekeri istenilen değerde olmadığı için hemşire mama takviyesi için yanımdan aldı. Doğumdan önceki gece 2 saat uyuşabildim şimdide hiç uyuyamadım uykusuzluk fena yaptı

tabi evet, bazen aç olmasalar da bir çok sebeple emmek yada sadece memede olmak isterler. Bu konuda ketum olamıyorum..

ben de 3. Günde çıkmıstım cnm smdi de 2 3 gü de bir çıkıyorum
Bende panik oldum niye çıkamadım diye çokta anormal değilmiş o zaman bu durum sağol canım içim rahatladı biraz da olsa :)

sanki nefes alamıyorum kendimi kötü hissediyorum. bayılacakmış gibi neden anlamadım çok yorgunum ama uyuyacagımı sanmıyorum . ne yapsam bilemedim üstümde çok sıkıntı var
Canım nasıl oldun? Iyısındır umarım. Bazen bana da senın gıbı gelıyor sonra bı bakıyorum gaZım varmıs :) yuruyup hareket ettıkce rahatlıyorum sonra ancak uyuyorum

çok ziyaretçi stressten başka bir ey değil kendimiz rahatsz olmazsak bile doktorlar ve çalışanları rahatsız ediyormuş kalabalık bence insnalara müsade eetmek rahat çalışmalarını engelmememk lazım. en en yakın gelmedikten sonra akraba bence ilk gün için çok iyi fikir değil.

Canım nasıl oldun? Iyısındır umarım. Bazen bana da senın gıbı gelıyor sonra bı bakıyorum gaZım varmıs :) yuruyup hareket ettıkce rahatlıyorum sonra ancak uyuyorum
duşa girdim sıcak soguk yaparak kan dolaşsın diye en son da da ılıktan soguk su da bekledim biraz rahatladım uyumuşum şimdi kaktım

Kızlar galiba doğum sancıları dedikleri şeyi yaşıyorum şuan. Karnım top gibi oluyo, kasıklarıma ve belime aynı anda ağrı giriyor. Sürekli olan bi ağrı değil, 30-40 saniye sürüyo sanırım sonra geçiyo sonra bidaha geliyo. Ama aralıklarını heyecandan tutamıyorum napsam ne zaman hastaneye gitsem bi panik oldum ben ve dünden beri ishalım. Gece boyu kaç kere gittim tuvalete bilmiyorum resmen içim boşaldı

Kizlar ya benm bebegm sabaha karsi 3 yada 4 gibi uyanir bida da uyumaz emer yataga birakirim 5 dkka kalmz yine aglar sabah saat 8 e 9 a kadar boyle devam eder hergn hergn boyle oluyo ne yapabilkrm bazen cok zorlanym annem yanimda olmasina ragmen ya sonra tek basima üstesindn gelebilir miym ki

canm bu sanci dogum sancisi bende oyle olmuştum sen saate bak 10 dk altinda oluyosa araliklari kesin dogum sancindr evde bu sanciyi cekmek daha iyi diolar ama sen yinede dr ara canm allah yar ve yardmcn olsn guzel haberler aliriz insallh sendn

Gelirsin canım,daha yeni dogdu oda buraya ayak uydurmaya calısıyo. Hersey yoluna gırıcek.

Sımdı nasıl hala devam edıyosa,g

Kızlar bişey soracağım. Benim beneğim doğum kanalına girmiş ama alnı girmiş yani kafasının tepesi girmesi lazımmış doğum için. Doktorum sancılarla o kendini düzeltip kafasını sokar diyor ama böyle birşey yaşayan oldumu

Canım youtube da kolik bebekler için sesler var. Saç kurutma makinası sesi falan. Onları denedin mi hiç? Benim annem de haftaya gidecek. Gör bak yalnız kalınca daha iyi bakıcaz. Bu konuda kaygılanma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…