- 29 Ağustos 2016
- 230
- 338
- 103
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.381
Hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza :). Gittiğinde açıklığın kaç cm ti ve sancıların nasıldı :)Dün aksama dogru suyum gelmişti kızlar yatış yaptık ve kendi sancilarimi bekledik sabaha doğru doğdu oğlum.
Düzensiz sancilar vardi hafif başladı açıklık da 2 cm di. Suyum bittikce sancilar arttı uykusuzluk açlık yordu ama degdi şuan. Darısı siradakilere insallahHayırlı olsun canım darısı bizim başımıza :). Gittiğinde açıklığın kaç cm ti ve sancıların nasıldı :)
Dün aksama dogru suyum gelmişti kızlar yatış yaptık ve kendi sancilarimi bekledik sabaha doğru doğdu oğlum.
Benim bebeğiminde aylardır kafa çapı büyük. 36+2 deki kontrolde 9.43mmGünaydın arkadaşlar, kontrolden geldim yalancı sancılarla nst de 50leri gördüm. Kafa çapı 9.34 şu an doktor 9.6 yı gecerse sezeryan, gününü geçerse suni sancı veremeyiz sana ( sırt üstü yattığımda bebeğin kan akışı bozuluyor) sezeryan, 10 gun içinde kendi başlamazsa sezeryan deyip durduYa nasıl başlatacam ben doğumu, vardır elbet bir zamanı diyorum ama şu anın doktorları öyle demiyor. 40+0 dan sonra suni sancıyı deniyorlar demek ki
Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasipnetsin isallahDün aksama dogru suyum gelmişti kızlar yatış yaptık ve kendi sancilarimi bekledik sabaha doğru doğdu oğlum.
Gozunuzaydin,allah anali babali buyutmeyi nasip etsinKızlar günaydın ben 7 eylülde Doğum yaptım. Nişanım bir gün öncesi gelmişti peşine sancılar başlamıştı düzensizdi ilk başta daha sonra üç dk da bire düştü nst de hiç sancı çıkmıyordu en fazla 60 olmuştu doktorum suni verelim sesi aldım ama fayda etmedi açılma bir parmaktı hala ve kızım aşağıya inmiyordu. Sezeryana döndük. 7 eylül saat 14.30 da kızım geldi dünyaya. 2760 ve 49 cm doğdu. Sarılık az bişey çıktı geri düştü. Şu bir haftada diğer annelerin dediği gibi bi memeden diğerine geçip duruyoruz sadece alışmaya çalışıyoruz arada bi lohusalık depresyonuna gidecek gibi oluyorum toparlıyorum kendimi hem uykusuzluk hem sıcakdan sebep buluyorum.
Doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun Doğum yapanlara da göz aydın olsun
Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün.Dün aksama dogru suyum gelmişti kızlar yatış yaptık ve kendi sancilarimi bekledik sabaha doğru doğdu oğlum.
Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsünKızlar günaydın ben 7 eylülde Doğum yaptım. Nişanım bir gün öncesi gelmişti peşine sancılar başlamıştı düzensizdi ilk başta daha sonra üç dk da bire düştü nst de hiç sancı çıkmıyordu en fazla 60 olmuştu doktorum suni verelim sesi aldım ama fayda etmedi açılma bir parmaktı hala ve kızım aşağıya inmiyordu. Sezeryana döndük. 7 eylül saat 14.30 da kızım geldi dünyaya. 2760 ve 49 cm doğdu. Sarılık az bişey çıktı geri düştü. Şu bir haftada diğer annelerin dediği gibi bi memeden diğerine geçip duruyoruz sadece alışmaya çalışıyoruz arada bi lohusalık depresyonuna gidecek gibi oluyorum toparlıyorum kendimi hem uykusuzluk hem sıcakdan sebep buluyorum.
Doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun Doğum yapanlara da göz aydın olsun
Ben 41. Haftadayim bebek hala yukarda 4 kilo ben bile sezeryani dusunmuyorum doktorda oyle bisi demedi cok erken bence kendini kasmaKizlar lutfen bana akil verin
Bu sabah kontrolum vardi ve hic beklemedigim seyler duydum. Normalde gecenlerdeki kontrolumde bebegin bir tık daha asagi inmesi gerektigini soylemisti doktor. Catimin da normal doguma cok uygun oldugunu.
Bugun tekrar cati muayenesi yapti ve bebek bir tik daha asagi inecek yerde daha da yukari cikmiskilosu da suan 3500. Bu durumda normal dogumu beklemek mantikli olmaz dedi. Normali beklersek 4000 uzeri olacak ve suan 1 cm bile aciklik yok dedi. Haftaya persembe sezaryan yazalim dedi ben sok oldum. Kabul etmedim ctsi tekrar kontrole gelicem bu ama suandan sonra inmesi cok zor o gun sezaryene evet dersen de gunler dolmus olabilir 25ine yazalim inmis olursa iptal ederiz dedi.
Kafam inanilmaz karisik ve cok mutsuzum suan. Bu gune kadar normal doguma endekslenmistik simdi bir anda çat diye haftaya sezaryen olmam fikrine inanamiyorum
Allahhh:) hepsi dogum belirtilerinden canım saglıkla gelsın bebegın insallah. Gittin mi hastaneyeKızlar galiba doğum sancıları dedikleri şeyi yaşıyorum şuan. Karnım top gibi oluyo, kasıklarıma ve belime aynı anda ağrı giriyor. Sürekli olan bi ağrı değil, 30-40 saniye sürüyo sanırım sonra geçiyo sonra bidaha geliyo. Ama aralıklarını heyecandan tutamıyorumnapsam ne zaman hastaneye gitsem bi panik oldum ben ve dünden beri ishalım. Gece boyu kaç kere gittim tuvalete bilmiyorum resmen içim boşaldı
Canım gecen hafta kılosu kactı? Benım doktorum bu kılo 200 gram kadar oynayabılır net degıl bunlar dedı. Bu durumda belkıde suan bebegının kılosu 3300 fn olabılır kı normal dogum ıcın de suan uygun bır kılo degılmı? Bebegın ılla 40 haftada gelmeyebılır her an gelebılır neden demedı anlamiyamadım. Acıkcası benım karnım bır gunde asagı ındı ama doktor catı muayenesınde bebegın yukarıda oldugun akarar verdıyse bılemıyorum. Senın yerınde olsam seseryan ıcın yıne gun alırım ama normalı son ana kadar beklerım canım sonucta bı anda acıklık baslayabılır ve bebegın gelmek ısteyebılır olabıldıgınce beklemeye deger bence. Bır de bebek kılolu ıse normal dogum sancılı olur dıyor doktorun sanırım, bı durumda epıdural normal bı secenek olmazmı? Genelde senınle aynı gıdıyoruz ben de endıselendım suanKizlar lutfen bana akil verin
Bu sabah kontrolum vardi ve hic beklemedigim seyler duydum. Normalde gecenlerdeki kontrolumde bebegin bir tık daha asagi inmesi gerektigini soylemisti doktor. Catimin da normal doguma cok uygun oldugunu.
Bugun tekrar cati muayenesi yapti ve bebek bir tik daha asagi inecek yerde daha da yukari cikmiskilosu da suan 3500. Bu durumda normal dogumu beklemek mantikli olmaz dedi. Normali beklersek 4000 uzeri olacak ve suan 1 cm bile aciklik yok dedi. Haftaya persembe sezaryan yazalim dedi ben sok oldum. Kabul etmedim ctsi tekrar kontrole gelicem bu ama suandan sonra inmesi cok zor o gun sezaryene evet dersen de gunler dolmus olabilir 25ine yazalim inmis olursa iptal ederiz dedi.
Kafam inanilmaz karisik ve cok mutsuzum suan. Bu gune kadar normal doguma endekslenmistik simdi bir anda çat diye haftaya sezaryen olmam fikrine inanamiyorum
Canım kasılmalara baktınmı düzenlışet kc dakıkada bir geliyorHala devam ediyo. Sıcak suyla duş alıyım dedim rahatlarım diye orda da aynı şekilde devam etti.
Guzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar sabah 10 da nişanım geldi kanlı beyaz akıntı şeklinde. Doktorum hastaneye cagırdı gidiyoruz şimdi dua edin
Canim bi de catin cok rahat dedi bana ona ragmen boyle diyor kimse ugrasmak istemiyor yaBenim bebeğiminde aylardır kafa çapı büyük. 36+2 deki kontrolde 9.43mm
İki hafta ileri gösteriyor. Doktorum buna rağmen sezaryen demedi ama normali zorlar zamanı gelince çatınla karşılaştırırız dedi.
Bolca hurma yemeye çalış.
Aynı beni anlatmışsın beş dedim mi kalkıyor öğleye kadar mızır mızır kucağımda uyutursam uyur yoksa Yok benim de annem yanımda bide üç yaşında oğlum var ne gece ne gündüz uykum kaldı anneme diyorum sen gidince kafayı yemezsem iyi diyeKizlar ya benm bebegm sabaha karsi 3 yada 4 gibi uyanir bida da uyumaz emer yataga birakirim 5 dkka kalmz yine aglar sabah saat 8 e 9 a kadar boyle devam eder hergn hergn boyle oluyo ne yapabilkrm bazen cok zorlanym annem yanimda olmasina ragmen ya sonra tek basima üstesindn gelebilir miym ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?