2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben 41. Haftadayim bebek hala yukarda 4 kilo ben bile sezeryani dusunmuyorum doktorda oyle bisi demedi cok erken bence kendini kasma
Ben de bunu sordum sona kadar beklesem 4000 kiloyu gecse ne olur dedim. Normal yapamazsin her iki taraftan da kesmem gerekir. Yani normali bekleyeceksen sıkintisiz normal dogum ihtimalin suan en fazla %10 dedi.

Canım youtube da kolik bebekler için sesler var. Saç kurutma makinası sesi falan. Onları denedin mi hiç? Benim annem de haftaya gidecek. Gör bak yalnız kalınca daha iyi bakıcaz. Bu konuda kaygılanma lütfen
canm benim bebegm simdi kolik mi oluyo ayy hic bsy bilmiyorm ya

evet evet benimde kucagimda uyur ama yataginda hic uyumaz ikidr annemle yataginin yerini falan degistrdk ama yine olmadi

Soyle gecen muayenede de cok kilo almis bebek demisti 3300 du.yani 1 haftada 200 almis suan. Ayrica ben pinti olcerim kiloyu genelde dogduktan sonra eksik cikmaz fazla cikar demisti.
Ben de son ana kadar beklemek istiyorum dedim ama bebek hizli kilo aldigi icin rskliymis durum suan. Suan normalde asagi inmis ve 1_2 cm de acilman olmus olmasi gerekirdiki sorunsuz bir normal doguma gidis olsun. Bende ikiside yok
Sinirlerim bosaldi 2 saat agladim...

Kızlar 3 cm acılma varmış nst bagladılar yatışım yapılcak dua edin kolay bir şekilde alayım bebeğimi kucağıma
hadi hayrlısıyla canım. inşallah bir avazda keyifli olur doğumun

normal kontrolde mi belli oldu nst yoksa nişanın falan mı geldi

benim de hala kafasını sokmamıştı bugün 40+3
kanala girdiğinde nasıl anlıyorsun canım farkı ne ?

ben 40+3 oldum doktorum bekleyeceğiz bebeği dedi ne kadar bekleyeceğiz dediğimde cevap vermedi bakalım bekleyeceğiz dedi tekrar yani olabildiği kadar suni sancıdan yana değil anladıgım kadarıyla beklenebildiği kadar bekleyecek demek ki . yarına randevum var

Ben de bunu sordum sona kadar beklesem 4000 kiloyu gecse ne olur dedim. Normal yapamazsin her iki taraftan da kesmem gerekir. Yani normali bekleyeceksen sıkintisiz normal dogum ihtimalin suan en fazla %10 dedi.
Ya sacmalama bozma moralini ben öleyim ozaman her türlü kesicekler zaten niye dert ediyosun ki 5.dikis olmazda 10 olur baktik cikartamiyoz sezeryana alırlar millet 5.kilo doguruyo ben doktora sordum bu catiyla 4 kilo doğurabilir miyim dedim doğurursun dedi hersey olacagina varir zaten doktorunu degistir bence son anda doğuracaksan bile bisi yapip sezeryana alacakmis gibi bi havasi. Var

daha 15 günün var anamadım neden sezeryanmış bunlar gerekçe değil ki, 15 gün içinde tekrar inebilir bebek daha çok var ayrıca niye 15 gü önceden kanala sokacak ki son dakika bile sokabiliyor kanala günün bile dolmamış .benim şu an d 40+3 bebek kanala kafayı sokmamış ayrıca kafayı dayamamış bile ama suyum normal, kan akışı normal diğer şeyler normal doktorum bekleyeceğiz dedi sadece daha sık muayeneye alacak o kadar takibe başlayacak . 41 kadar normal bekleyecek ondan sonrasını bilmiyorum ama sezeryan şimdi konu bile değil.

canım benim rahim hala yukarda hiç aşşagı inmemiş ve bugün 40+3 bana bebeği bekleyeceğiz dedi anlamıyorum ya 37-38 gören doktor hemen sezeryan diyor şuna bak bütün topic sezeryan 2-3 normal doğum ancak var . eften püften her şeye sezeryan diyorlar 40 bile beklemiyorlar. acil durum olur beklenmez tamam da bebek kafasını aşşagı dayanamdı ne demek 37 de tabi dayamayacak normal doğum vakti 40. hafta son hafta son gün dayar ancak 40 geçerde o zaman denirse neyse ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…