2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ben gerçekten doktorları anlayamıyorum. bebek 37. haftada ve bebek kafayı aşşagıya dayamadı yukarıda daha sezeryan tarihi verelim de ne demek ya . eğer sağlık sorunu yoksa acil durum yoksa tıbbi neden yoksa bu nasıl hangi vicdanla söylenir ki... 37-38 de tabi bebek yukarıda olur daha bebeğin vakti gelmesin ki bırakın da vaktini doldursun ya

okudukça canım sıkılıyor gerçekten de
etik değil , ahlaki değil, insani değil

bile bile yapan varsa kolaycılık olsun diye o bebeğin günahı boyunlarına senin doğal sürece müdahale etmeye ne hakkın var ki

cok sinir bozucu bu ya resmen bedene ve kararlara müdahale demek bu çok çokkk kötü

Senin kontrollerden sonra hafif kanli akintin gelmismiydi benim simdi geldi ama nisan olarak saymiyoruz bunu dimi?
benim geldi canım lekelenme olarak geldi kahveden birazcık kırmızıya dönen ama kan değildi. benim kesildi canım . bencede bu nişan değil. nişan nasıl olur diye google baktım ben istersen sen de bak ya yoğun tutkal gıbı ya da kanlı işte ama yoğunmuş canım

bu arada senın son durumun tam olarak ne ?

Ben de bunu sordum sona kadar beklesem 4000 kiloyu gecse ne olur dedim. Normal yapamazsin her iki taraftan da kesmem gerekir. Yani normali bekleyeceksen sıkintisiz normal dogum ihtimalin suan en fazla %10 dedi.
aaaaaaaaa gülsek mi ağlasak mı ya valla ben burada sinirlendim. başka doktora bir muayeneye gitsene sen canım ya. bakalım başka doktor ne diyecek. bence doktor seni sezeryana zorluyor . doktoruma çok güveniyorum ve rahatım diyorsan en bilirsin ama değilse başka secenek düşünürdüm ben olsam . ben olsam hemen hemen başka 1-2 doktora muayene giderdim bhöyle diyen doktorun ölçümüne bile güvenem ben sonucta makına onun elinde manuel ölçüyor . daha 37 desin canım ya

Daha kanala girmemis bekliyoruz

bu haftada niye açılman olsun ki olmayadabilir.
sen yemeni azalt artık. cok azalt hem de haff ye sadece

senın doktorunun söylediği hiç bir şey de mantık bulamadım ben . benım 40 haftayı gectı ve doktor şu ana kadar böyle olmalıydı demyor . 1 günde bile çok şey değişir daha bekleyeceğiz 41 girincede kontrollü ilerleyecegiz dedi sadece

başını doğumdan hemen öncede kanala sokabilir hiç belli olmaz dedi. benım ne rahım ınmıs ne açılma var ne nst de sancı var suyum gelmedi nişan gelmedi bana sezeryan demiyorsa sana neden denilsin ya

üzülme başka doktorun fikrini al bir an önce valla ben ilk defa gördüğüm doktora guvenır gıderdım ama bu doktora doğumumu yaptırmazdım. sert konustum ama resmen bahane buluyor ya çok kötü ! sözlerimi dikkatli secmeye çalışsam bile elimden bu kadar geldi. hemen hemen başka doktorlara giderdim kim olursa olsun ama bu doktor olmasın derdim

bencede bu doktor bunlarla seni sezeryana almazsa başka bahaneyle alacak kesin sen doktoru değiştir hemen . canım özele mi gidiyorsun yoksa devlete mi ? M Mry Mry karşına çıkacak herhangi bir doktor ancak bu kadar olur daha sı olmaz sanırım bu nasıl uslup bu nasıl açıklama ! insnaın mesleğine saygısı olur

Doktorları da bazen anlayamıyoruz küçük olur erken almak isterler kilolu olur almak isterler zaten gerginiz stresliyiz bi de doktorlar böyle yaptıkça iyice zor oluyo süreç

doğum gelmeden doğru doktoru bulmak çok önemli bu yüzden
gercekten ya agrımız sızımız stresimiz korkumuz bize yetmiyor sanki

Kizlar benim görümcemi hatirliyosnzdr :) yarin gidiyo gercektn 3 ay cok dayandm sabrettm esim ailesine cok düşkn die ama insallh bundn sonra rahat edicem o kadar mutluyum ki anlatamam
Cnım hatırlamamak mümkün mü :) hadi ozaman sabrını takdir eder göz aydınlar dilerim :)

37. haftada bunu nasıl anlamış ki zaten bebek 37 de gelmeyecek daha dolmamış ki zamanı niye belli olsun yani anlamadım
37. haftada bunu nasıl anlamış ki zaten bebek 37 de gelmeyecek daha dolmamış ki zamanı niye belli olsun yani anlamadım

Valla canım bilmiyorum ki rahim ağzi duvarıin kalinligina bakıyor bebek kafasının olduğu kısmi kalın görünce ona göre yorumladı . Bende pek anlamadım bakalım dediği gibi olacak mi

Canim bi de catin cok rahat dedi bana ona ragmen boyle diyor kimse ugrasmak istemiyor ya
Ben kafası büyük diye araştırdığımda bebek doğduktan sonra aslında kafasının o kadar da büyük olmadığını yazan olmuştu. Dr. şansı biraz da. Benimkinin kafası hep büyüktü, gebelik boyunca 4.hastanem bu ve heryerde büyük çıkıyordu. Bizimki genetik, eşim de ben de koca kafalıyız. O yüzden bizimki doğrudur ama doğru çıkmayan da oluyormuş. Seninki sonradan mı büyük ölçüldü.
inşaAllah gönlüne göre rahat bir Doğumun olur, sağ sağlim kavuşursunuz birbirinize.

Yani 40. Haftaya girdim 9.3 kizimin kafasi buyuk mu bilmiyorum cok 9.6 yi gecerse normal olmaz dedi dr

Canım ılk dogumum normal oldu,ama cok zor oldu rısklı bır dogumdu. O yuzden sezeryan ıstedım.
Anladım canım ama bu daha kolay olurdu belki annem beni çok zor doğum yapmış ama kardeşim çok rahat olmuş yani farklı olabilirdi

Kızlar sezeryan olanlara bir sorum olacak. Çok afedersiniz ama büyük tuvaletinize doğumdan ne kadar zaman sonra cikabildiniz acaba
Doğumdan sonra ki gün tam 1 günü bulmadan ama sürekli sıvı içtim çıkabilmek için 2 dk ağzm boş durmaDı ve çok zorda olsa yavaş yavaş yürümenin faydası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…