- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.421
benim geldi canım lekelenme olarak geldi kahveden birazcık kırmızıya dönen ama kan değildi. benim kesildi canım . bencede bu nişan değil. nişan nasıl olur diye google baktım ben istersen sen de bak ya yoğun tutkal gıbı ya da kanlı işte ama yoğunmuş canımSenin kontrollerden sonra hafif kanli akintin gelmismiydi benim simdi geldi ama nisan olarak saymiyoruz bunu dimi?
aaaaaaaaa gülsek mi ağlasak mı ya valla ben burada sinirlendim. başka doktora bir muayeneye gitsene sen canım ya. bakalım başka doktor ne diyecek. bence doktor seni sezeryana zorluyor . doktoruma çok güveniyorum ve rahatım diyorsan en bilirsin ama değilse başka secenek düşünürdüm ben olsam . ben olsam hemen hemen başka 1-2 doktora muayene giderdim bhöyle diyen doktorun ölçümüne bile güvenem ben sonucta makına onun elinde manuel ölçüyor . daha 37 desin canım yaBen de bunu sordum sona kadar beklesem 4000 kiloyu gecse ne olur dedim. Normal yapamazsin her iki taraftan da kesmem gerekir. Yani normali bekleyeceksen sıkintisiz normal dogum ihtimalin suan en fazla %10 dedi.
3 ay mı ! 3 ay nedir arkadaş ya ! gitsin tabiiKizlar benim görümcemi hatirliyosnzdr :) yarin gidiyo gercektn 3 ay cok dayandm sabrettm esim ailesine cok düşkn die ama insallh bundn sonra rahat edicem o kadar mutluyum ki anlatamam
Daha kanala girmemis bekliyoruzbenim geldi canım lekelenme olarak geldi kahveden birazcık kırmızıya dönen ama kan değildi. benim kesildi canım . bencede bu nişan değil. nişan nasıl olur diye google baktım ben istersen sen de bak ya yoğun tutkal gıbı ya da kanlı işte ama yoğunmuş canım
bu arada senın son durumun tam olarak ne ?
bu haftada niye açılman olsun ki olmayadabilir.Soyle gecen muayenede de cok kilo almis bebek demisti 3300 du.yani 1 haftada 200 almis suan. Ayrica ben pinti olcerim kiloyu genelde dogduktan sonra eksik cikmaz fazla cikar demisti.
Ben de son ana kadar beklemek istiyorum dedim ama bebek hizli kilo aldigi icin rskliymis durum suan. Suan normalde asagi inmis ve 1_2 cm de acilman olmus olmasi gerekirdiki sorunsuz bir normal doguma gidis olsun. Bende ikiside yok
Sinirlerim bosaldi 2 saat agladim...
Soyle gecen muayenede de cok kilo almis bebek demisti 3300 du.yani 1 haftada 200 almis suan. Ayrica ben pinti olcerim kiloyu genelde dogduktan sonra eksik cikmaz fazla cikar demisti.
Ben de son ana kadar beklemek istiyorum dedim ama bebek hizli kilo aldigi icin rskliymis durum suan. Suan normalde asagi inmis ve 1_2 cm de acilman olmus olmasi gerekirdiki sorunsuz bir normal doguma gidis olsun. Bende ikiside yok
Sinirlerim bosaldi 2 saat agladim...
bekliyoruz haberlerini hayırlısyla doğurKızlar 3 cm acılma varmış nst bagladılar yatışım yapılcak dua edin kolay bir şekilde alayım bebeğimi kucağıma
Ya sacmalama bozma moralini ben öleyim ozaman her türlü kesicekler zaten niye dert ediyosun ki 5.dikis olmazda 10 olur baktik cikartamiyoz sezeryana alırlar millet 5.kilo doguruyo ben doktora sordum bu catiyla 4 kilo doğurabilir miyim dedim doğurursun dedi hersey olacagina varir zaten doktorunu degistir bence son anda doğuracaksan bile bisi yapip sezeryana alacakmis gibi bi havasi. Var
Doktorları da bazen anlayamıyoruz küçük olur erken almak isterler kilolu olur almak isterler zaten gerginiz stresliyiz bi de doktorlar böyle yaptıkça iyice zor oluyo süreç
gözün aydın canım. sancılar nasıl bir şey çok merak ediyorum en zor sancı deniyor öylemi gerçekten ?Evet canim sabaha kadar kendi sancimi çektim 4 gibi dogdu
bir daha ki kontrolün ne zaman ?Daha kanala girmemis bekliyoruz
Çok sağol canım. Bu çatı ağrısı açılma demek olabilir mi acaba. Var mı bilgin
Cnım hatırlamamak mümkün mü :) hadi ozaman sabrını takdir eder göz aydınlar dilerim :)Kizlar benim görümcemi hatirliyosnzdr :) yarin gidiyo gercektn 3 ay cok dayandm sabrettm esim ailesine cok düşkn die ama insallh bundn sonra rahat edicem o kadar mutluyum ki anlatamam
37. haftada bunu nasıl anlamış ki zaten bebek 37 de gelmeyecek daha dolmamış ki zamanı niye belli olsun yani anlamadım
37. haftada bunu nasıl anlamış ki zaten bebek 37 de gelmeyecek daha dolmamış ki zamanı niye belli olsun yani anlamadım
Ben kafası büyük diye araştırdığımda bebek doğduktan sonra aslında kafasının o kadar da büyük olmadığını yazan olmuştu. Dr. şansı biraz da. Benimkinin kafası hep büyüktü, gebelik boyunca 4.hastanem bu ve heryerde büyük çıkıyordu. Bizimki genetik, eşim de ben de koca kafalıyız. O yüzden bizimki doğrudur ama doğru çıkmayan da oluyormuş. Seninki sonradan mı büyük ölçüldü.Canim bi de catin cok rahat dedi bana ona ragmen boyle diyor kimse ugrasmak istemiyor ya
Ben kafası büyük diye araştırdığımda bebek doğduktan sonra aslında kafasının o kadar da büyük olmadığını yazan olmuştu. Dr. şansı biraz da. Benimkinin kafası hep büyüktü, gebelik boyunca 4.hastanem bu ve heryerde büyük çıkıyordu. Bizimki genetik, eşim de ben de koca kafalıyız. O yüzden bizimki doğrudur ama doğru çıkmayan da oluyormuş. Seninki sonradan mı büyük ölçüldü.
inşaAllah gönlüne göre rahat bir Doğumun olur, sağ sağlim kavuşursunuz birbirinize.
Anladım canım ama bu daha kolay olurdu belki annem beni çok zor doğum yapmış ama kardeşim çok rahat olmuş yani farklı olabilirdiCanım ılk dogumum normal oldu,ama cok zor oldu rısklı bır dogumdu. O yuzden sezeryan ıstedım.
Doğumdan sonra ki gün tam 1 günü bulmadan ama sürekli sıvı içtim çıkabilmek için 2 dk ağzm boş durmaDı ve çok zorda olsa yavaş yavaş yürümenin faydası varKızlar sezeryan olanlara bir sorum olacak. Çok afedersiniz ama büyük tuvaletinize doğumdan ne kadar zaman sonra cikabildiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?