- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.441
Anladım canım inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşursun bebeğine Allah sana bağışlasın inşallahIlk bebegimi kaybettim canm.o yüzden fazla beklemek istemiyorum.Rabbim bu bebeğim saglik uzun ömür nasip eder insaallah
Aynen canım sorma..canım benim rahim hala yukarda hiç aşşagı inmemiş ve bugün 40+3 bana bebeği bekleyeceğiz dedi anlamıyorum ya 37-38 gören doktor hemen sezeryan diyor şuna bak bütün topic sezeryan 2-3 normal doğum ancak var . eften püften her şeye sezeryan diyorlar 40 bile beklemiyorlar. acil durum olur beklenmez tamam da bebek kafasını aşşagı dayanamdı ne demek 37 de tabi dayamayacak normal doğum vakti 40. hafta son hafta son gün dayar ancak 40 geçerde o zaman denirse neyse ama
Aglama canım hayırlısı olsun. bebegın 4 kılo olsa da normal dogumu zorlamak ıstersen bu sansın da var, epiduralle belkı katlanabilirsin sancılarına olmazmı? Sezeryana da yıne gun versın son ana kadar ertelersin bebegının gelıs zamanına karar vermesi için onunde Zamanın varSoyle gecen muayenede de cok kilo almis bebek demisti 3300 du.yani 1 haftada 200 almis suan. Ayrica ben pinti olcerim kiloyu genelde dogduktan sonra eksik cikmaz fazla cikar demisti.
Ben de son ana kadar beklemek istiyorum dedim ama bebek hizli kilo aldigi icin rskliymis durum suan. Suan normalde asagi inmis ve 1_2 cm de acilman olmus olmasi gerekirdiki sorunsuz bir normal doguma gidis olsun. Bende ikiside yok
Sinirlerim bosaldi 2 saat agladim...
Guzel haberlerini beklıyoruz canımKızlar 3 cm acılma varmış nst bagladılar yatışım yapılcak dua edin kolay bir şekilde alayım bebeğimi kucağıma
Cok sukur bin sukur :) ikinci cocugun pazarlıgını esinle yaparken görümcenin asla yatıya gelmemesi konusunu es gecmemeni öneririm canım gozun aydınKizlar benim görümcemi hatirliyosnzdr :) yarin gidiyo gercektn 3 ay cok dayandm sabrettm esim ailesine cok düşkn die ama insallh bundn sonra rahat edicem o kadar mutluyum ki anlatamam
Ay biraz önce yazılarını okurken görümce si gitti mi acaba dedim okullar açılıyor çok şükür bir daha gelmemek üzere güle güleKizlar benim görümcemi hatirliyosnzdr :) yarin gidiyo gercektn 3 ay cok dayandm sabrettm esim ailesine cok düşkn die ama insallh bundn sonra rahat edicem o kadar mutluyum ki anlatamam
Canım sana katılıyorum..benim doktorum sezaryana karşıydı..bebegim iri olduğuna rağmen sezaryana yönlendirmedi.cok şükür normal doğum yaptım..kizim 4080 gr doğdu..ben gerçekten doktorları anlayamıyorum. bebek 37. haftada ve bebek kafayı aşşagıya dayamadı yukarıda daha sezeryan tarihi verelim de ne demek ya . eğer sağlık sorunu yoksa acil durum yoksa tıbbi neden yoksa bu nasıl hangi vicdanla söylenir ki... 37-38 de tabi bebek yukarıda olur daha bebeğin vakti gelmesin ki bırakın da vaktini doldursun ya
okudukça canım sıkılıyor gerçekten de
etik değil , ahlaki değil, insani değil
bile bile yapan varsa kolaycılık olsun diye o bebeğin günahı boyunlarına senin doğal sürece müdahale etmeye ne hakkın var ki
cok sinir bozucu bu ya resmen bedene ve kararlara müdahale demek bu çok çokkk kötü
Canım guzel haberlerini bekliyoruz.insallah rahat bi doğum olurKızlar 3 cm acılma varmış nst bagladılar yatışım yapılcak dua edin kolay bir şekilde alayım bebeğimi kucağıma
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünDün aksama dogru suyum gelmişti kızlar yatış yaptık ve kendi sancilarimi bekledik sabaha doğru doğdu oğlum.
Takvimim senden bir hafta ileri canım.geçen hafta cumartesi benim bebeğim de 3500 kg dı ve daha aşağı inmemişti.dr um 40.haftqyı dolduralım gelmezse suni sancı deneriz demişti.geçtiğimiz perşembe günü (14 Eylül'de) bir tık aşağı indiğini ama tam inmediğini söylemişti. Belki senin kızın da iner vakti var. Haftalık 200gr alsa önünde 2 hafta var ve hiç belli olmaz.ama bu sürede hiç aşağı inmez daha da yukarı çıkarsa o zaman zaten mecbur sezeryan olursun.Kizlar lutfen bana akil verin
Bu sabah kontrolum vardi ve hic beklemedigim seyler duydum. Normalde gecenlerdeki kontrolumde bebegin bir tık daha asagi inmesi gerektigini soylemisti doktor. Catimin da normal doguma cok uygun oldugunu.
Bugun tekrar cati muayenesi yapti ve bebek bir tik daha asagi inecek yerde daha da yukari cikmiskilosu da suan 3500. Bu durumda normal dogumu beklemek mantikli olmaz dedi. Normali beklersek 4000 uzeri olacak ve suan 1 cm bile aciklik yok dedi. Haftaya persembe sezaryan yazalim dedi ben sok oldum. Kabul etmedim ctsi tekrar kontrole gelicem bu ama suandan sonra inmesi cok zor o gun sezaryene evet dersen de gunler dolmus olabilir 25ine yazalim inmis olursa iptal ederiz dedi.
Kafam inanilmaz karisik ve cok mutsuzum suan. Bu gune kadar normal doguma endekslenmistik simdi bir anda çat diye haftaya sezaryen olmam fikrine inanamiyorum
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar sabah 10 da nişanım geldi kanlı beyaz akıntı şeklinde. Doktorum hastaneye cagırdı gidiyoruz şimdi dua edin
Kizlar benim görümcemi hatirliyosnzdr :) yarin gidiyo gercektn 3 ay cok dayandm sabrettm esim ailesine cok düşkn die ama insallh bundn sonra rahat edicem o kadar mutluyum ki anlatamam
Bende elimden geleni yapıyorum canım yürüyorum sıvı tüketiyorum bol bol umarım bugün yarın çıkarım. Çıkamazsam da artık arıcam doktorumuDoğumdan sonra ki gün tam 1 günü bulmadan ama sürekli sıvı içtim çıkabilmek için 2 dk ağzm boş durmaDı ve çok zorda olsa yavaş yavaş yürümenin faydası var
Misafir in 3 gün kalanı makbul derler senin görümce günü aya çevirmiş insan utanır o kadar kalmaya çok şükür cnm gidiyorsa bidaha gelmemek üzere gitsinGorümcem konusunda hepinize teşekkur ederm cok paylastm siznle kafanizi agrittm ama cok da rahatliyodm sayenzde paylasinca biraz daha sakinlesiyodm
canım senin için yazmadım ki M Mry Mry için dedim ben doktoru demişki 37 haftada ama bebek başı daha yukarıda girmeyecek anlaşılan szeryan yapalım . daha bebegin zamanını doldurmasına 3 hafta var ustelık cogu ebbek 41 buluyor bu kadar erken tabı başını sokmayacak zamanı gelmeiş kiValla canım bilmiyorum ki rahim ağzi duvarıin kalinligina bakıyor bebek kafasının olduğu kısmi kalın görünce ona göre yorumladı . Bende pek anlamadım bakalım dediği gibi olacak mi
maaşallah canım . darısı başımızaCanım sana katılıyorum..benim doktorum sezaryana karşıydı..bebegim iri olduğuna rağmen sezaryana yönlendirmedi.cok şükür normal doğum yaptım..kizim 4080 gr doğdu..
Sezeryan diyenler hep ozeller sanırım ne hikmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?