2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aynen canım sorma..

Aglama canım hayırlısı olsun. bebegın 4 kılo olsa da normal dogumu zorlamak ıstersen bu sansın da var, epiduralle belkı katlanabilirsin sancılarına olmazmı? Sezeryana da yıne gun versın son ana kadar ertelersin bebegının gelıs zamanına karar vermesi için onunde Zamanın var

Kizlar benim görümcemi hatirliyosnzdr :) yarin gidiyo gercektn 3 ay cok dayandm sabrettm esim ailesine cok düşkn die ama insallh bundn sonra rahat edicem o kadar mutluyum ki anlatamam
Cok sukur bin sukur :) ikinci cocugun pazarlıgını esinle yaparken görümcenin asla yatıya gelmemesi konusunu es gecmemeni öneririm canım gozun aydın

Kizlar benim görümcemi hatirliyosnzdr :) yarin gidiyo gercektn 3 ay cok dayandm sabrettm esim ailesine cok düşkn die ama insallh bundn sonra rahat edicem o kadar mutluyum ki anlatamam
Ay biraz önce yazılarını okurken görümce si gitti mi acaba dedim okullar açılıyor çok şükür bir daha gelmemek üzere güle güle

M Mry Mry canım kendini üzüp stres yapma daha vaktin var ve en az 1 haftan daha var benim bebeğim de 1 hafta da 300 gr almıştı bende bu nereye gidiyor derken 2 hafta da 300 gr aldı yani azabiliyor ve meyve falan az yemiştim hemen fark etti çok normal istiyorsan bebeğe kilo yapıcak şeyleri kesmek gerekiyor sanırım inşallah kanala da girer canım sen sakin ol ve hareketli ol

Canım sana katılıyorum..benim doktorum sezaryana karşıydı..bebegim iri olduğuna rağmen sezaryana yönlendirmedi.cok şükür normal doğum yaptım..kizim 4080 gr doğdu..

Takvimim senden bir hafta ileri canım.geçen hafta cumartesi benim bebeğim de 3500 kg dı ve daha aşağı inmemişti.dr um 40.haftqyı dolduralım gelmezse suni sancı deneriz demişti.geçtiğimiz perşembe günü (14 Eylül'de) bir tık aşağı indiğini ama tam inmediğini söylemişti. Belki senin kızın da iner vakti var. Haftalık 200gr alsa önünde 2 hafta var ve hiç belli olmaz.ama bu sürede hiç aşağı inmez daha da yukarı çıkarsa o zaman zaten mecbur sezeryan olursun.
Bu saatten sonra aslında nasıl geleceklerine bebeklerimiz karar verecek.inşallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza.

Doğumdan sonra ki gün tam 1 günü bulmadan ama sürekli sıvı içtim çıkabilmek için 2 dk ağzm boş durmaDı ve çok zorda olsa yavaş yavaş yürümenin faydası var
Bende elimden geleni yapıyorum canım yürüyorum sıvı tüketiyorum bol bol umarım bugün yarın çıkarım. Çıkamazsam da artık arıcam doktorumu

Gorümcem konusunda hepinize teşekkur ederm cok paylastm siznle kafanizi agrittm ama cok da rahatliyodm sayenzde paylasinca biraz daha sakinlesiyodm
Misafir in 3 gün kalanı makbul derler senin görümce günü aya çevirmiş insan utanır o kadar kalmaya çok şükür cnm gidiyorsa bidaha gelmemek üzere gitsin

Valla canım bilmiyorum ki rahim ağzi duvarıin kalinligina bakıyor bebek kafasının olduğu kısmi kalın görünce ona göre yorumladı . Bende pek anlamadım bakalım dediği gibi olacak mi
canım senin için yazmadım ki M Mry Mry için dedim ben doktoru demişki 37 haftada ama bebek başı daha yukarıda girmeyecek anlaşılan szeryan yapalım . daha bebegin zamanını doldurmasına 3 hafta var ustelık cogu ebbek 41 buluyor bu kadar erken tabı başını sokmayacak zamanı gelmeiş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…