- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.461
canım zaten açıklık 10 cm oluyor doğumda eeee bi de bebeklerin kafa kemikleri birbiri üzerine binebiliyor kanaldan geçmek için Rabbim ona göre yaratmış 9.3 de ne var ki sorun yaratacakYa kesinlikle ya 9.3 kizimin kafasi, lafaya gore haftasina baktim 35 36larda biraz daha kafasi buyurse sezeryan, 6 gun icinde gelmezse sezeryan. Normal doguma tesvik etmek bu kadar mi zor ya. Son dakikada hepimizin moralini bozuyorlar
fiyat farki var ondn diolarSezeryan diyenler hep ozeller sanırım ne hikmetse
Kolik mi değil mi bilmiyorum canım ama beyaz sesler deniliyor o sesler bebekleri rahatlatıyor anne karnında duydukları seslere benziyorcanm benim bebegm simdi kolik mi oluyo ayy hic bsy bilmiyorm ya
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:))Kızlar yaşadığım doğum sancısıymış hastaneye geldiğimde 3 cm açıklık vardı. Suni sancı verildi ama bebeğimin kalp atışları çok yavaşladı. O yüzden acil sezaryana alındım. 12.10 da bebeğim doğdu çok şükür. 3030 gram 49 cm boyumuz. İkimizde iyiyiz şuan çok şükür. Normal doğum diye geldim ama hayırlısı böyleymiş diyorum. Sizlerin inşallah istediğiniz gibi geçer doğumları.
Seninki kacinci hafta suan canim ? Benim bgun 38 ve doktorun planladigi tarihte 39+2 olacagiz. 9 aydan sonra yeni bi doktor arayisi ve alisma sureci de korkutuyor beniYa sacmalama bozma moralini ben öleyim ozaman her türlü kesicekler zaten niye dert ediyosun ki 5.dikis olmazda 10 olur baktik cikartamiyoz sezeryana alırlar millet 5.kilo doguruyo ben doktora sordum bu catiyla 4 kilo doğurabilir miyim dedim doğurursun dedi hersey olacagina varir zaten doktorunu degistir bence son anda doğuracaksan bile bisi yapip sezeryana alacakmis gibi bi havasi. Var
hayırlı olsun canım güle güle büyütKızlar yaşadığım doğum sancısıymış hastaneye geldiğimde 3 cm açıklık vardı. Suni sancı verildi ama bebeğimin kalp atışları çok yavaşladı. O yüzden acil sezaryana alındım. 12.10 da bebeğim doğdu çok şükür. 3030 gram 49 cm boyumuz. İkimizde iyiyiz şuan çok şükür. Normal doğum diye geldim ama hayırlısı böyleymiş diyorum. Sizlerin inşallah istediğiniz gibi geçer doğumları.
daha 15 günün var anamadım neden sezeryanmış bunlar gerekçe değil ki, 15 gün içinde tekrar inebilir bebek daha çok var ayrıca niye 15 gü önceden kanala sokacak ki son dakika bile sokabiliyor kanala günün bile dolmamış .benim şu an d 40+3 bebek kanala kafayı sokmamış ayrıca kafayı dayamamış bile ama suyum normal, kan akışı normal diğer şeyler normal doktorum bekleyeceğiz dedi sadece daha sık muayeneye alacak o kadar takibe başlayacak . 41 kadar normal bekleyecek ondan sonrasını bilmiyorum ama sezeryan şimdi konu bile değil.
aaaaaaaaa gülsek mi ağlasak mı ya valla ben burada sinirlendim. başka doktora bir muayeneye gitsene sen canım ya. bakalım başka doktor ne diyecek. bence doktor seni sezeryana zorluyor . doktoruma çok güveniyorum ve rahatım diyorsan en bilirsin ama değilse başka secenek düşünürdüm ben olsam . ben olsam hemen hemen başka 1-2 doktora muayene giderdim bhöyle diyen doktorun ölçümüne bile güvenem ben sonucta makına onun elinde manuel ölçüyor . daha 37 desin canım ya
bu haftada niye açılman olsun ki olmayadabilir.
sen yemeni azalt artık. cok azalt hem de haff ye sadece
senın doktorunun söylediği hiç bir şey de mantık bulamadım ben . benım 40 haftayı gectı ve doktor şu ana kadar böyle olmalıydı demyor . 1 günde bile çok şey değişir daha bekleyeceğiz 41 girincede kontrollü ilerleyecegiz dedi sadece
başını doğumdan hemen öncede kanala sokabilir hiç belli olmaz dedi. benım ne rahım ınmıs ne açılma var ne nst de sancı var suyum gelmedi nişan gelmedi bana sezeryan demiyorsa sana neden denilsin ya
üzülme başka doktorun fikrini al bir an önce valla ben ilk defa gördüğüm doktora guvenır gıderdım ama bu doktora doğumumu yaptırmazdım. sert konustum ama resmen bahane buluyor ya çok kötü ! sözlerimi dikkatli secmeye çalışsam bile elimden bu kadar geldi. hemen hemen başka doktorlara giderdim kim olursa olsun ama bu doktor olmasın derdim
bencede bu doktor bunlarla seni sezeryana almazsa başka bahaneyle alacak kesin sen doktoru değiştir hemen . canım özele mi gidiyorsun yoksa devlete mi ? M Mry Mry karşına çıkacak herhangi bir doktor ancak bu kadar olur daha sı olmaz sanırım bu nasıl uslup bu nasıl açıklama ! insnaın mesleğine saygısı olur
Canim aslinda 39+2 ye sezaryen gunu verdi. 39 a kadar da benim dusunme surem var. Insallah o arada asagiya iner ve normal yolla gelmeye karar verir bebegim. Doktordan ciktigimda moralim cok bozuktu beni zorla sezaryene yonlendirmeye calisto diye dusundum. Ama 9 ay boyunca tanidigim kadin bi anda degismis olamaz herlde. Cunku benim de suan cati uygun suyu iyi kan akisi guzel nstler temiz sadece kilolu ve cooook yukarda. Inmezse acilma baslamaz baslamazsa da suni de veremeyiz tehlikeli durumlar olabilir dedi. Bir de soyle birssyden bahsetti ilkkez duyuyorum bazi bebeklerin kordonlari olmasi gerekenden kisaymis ve bunu ultrasonda goremiyorlarmis.bu kisalikta asagiya inmesine engel olabiliyormus. Belki o nedenle inemiyor dedi. Ama sizler 40. Haftadasiniz ve inmemis olmasina doktorunuz bambaska tepkiler vermis. Kafam cokcok karisik
Aynen canim ben de simdi cumartesiye kadar bekleyecegim bakalim.hepimizin hakkinda en hayirlisi neyse onolsun insallahAglama canım hayırlısı olsun. bebegın 4 kılo olsa da normal dogumu zorlamak ıstersen bu sansın da var, epiduralle belkı katlanabilirsin sancılarına olmazmı? Sezeryana da yıne gun versın son ana kadar ertelersin bebegının gelıs zamanına karar vermesi için onunde Zamanın var
M Mry Mry canım kendini üzüp stres yapma daha vaktin var ve en az 1 haftan daha var benim bebeğim de 1 hafta da 300 gr almıştı bende bu nereye gidiyor derken 2 hafta da 300 gr aldı yani azabiliyor ve meyve falan az yemiştim hemen fark etti çok normal istiyorsan bebeğe kilo yapıcak şeyleri kesmek gerekiyor sanırım inşallah kanala da girer canım sen sakin ol ve hareketli ol
alah analı babalı büyütmeyi nasip etsin işallah..Kızlar yaşadığım doğum sancısıymış hastaneye geldiğimde 3 cm açıklık vardı. Suni sancı verildi ama bebeğimin kalp atışları çok yavaşladı. O yüzden acil sezaryana alındım. 12.10 da bebeğim doğdu çok şükür. 3030 gram 49 cm boyumuz. İkimizde iyiyiz şuan çok şükür. Normal doğum diye geldim ama hayırlısı böyleymiş diyorum. Sizlerin inşallah istediğiniz gibi geçer doğumları.
Insallah canim, yani suan elden gelen bisey yok gercekten yukariya ciktigini ben kendim de farketmistim zaten. Hem goruntu olarak hem de cati agrim resmen yok oldu.ama neden yukari cikti doktor da anlam veremedi. Bundan sonra hayirlisi neyse o olsun. Arkadaslarim geldi aksama dogru konustuk biraz sakinlestim. Kismet artik bundan sonrasiTakvimim senden bir hafta ileri canım.geçen hafta cumartesi benim bebeğim de 3500 kg dı ve daha aşağı inmemişti.dr um 40.haftqyı dolduralım gelmezse suni sancı deneriz demişti.geçtiğimiz perşembe günü (14 Eylül'de) bir tık aşağı indiğini ama tam inmediğini söylemişti. Belki senin kızın da iner vakti var. Haftalık 200gr alsa önünde 2 hafta var ve hiç belli olmaz.ama bu sürede hiç aşağı inmez daha da yukarı çıkarsa o zaman zaten mecbur sezeryan olursun.
Bu saatten sonra aslında nasıl geleceklerine bebeklerimiz karar verecek.inşallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza.
Hayırlı olsun canım allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsınKızlar yaşadığım doğum sancısıymış hastaneye geldiğimde 3 cm açıklık vardı. Suni sancı verildi ama bebeğimin kalp atışları çok yavaşladı. O yüzden acil sezaryana alındım. 12.10 da bebeğim doğdu çok şükür. 3030 gram 49 cm boyumuz. İkimizde iyiyiz şuan çok şükür. Normal doğum diye geldim ama hayırlısı böyleymiş diyorum. Sizlerin inşallah istediğiniz gibi geçer doğumları.
Normal dogum minimum 8saatmiş işk dogumlarda, sezeryan 20 dk da bitiyor. Normal dogumda dr gece gunduz hastanede olmak zorunda sezeryanda mesai saatıne randevu yazıyor. Dr için biçilmiş kaftan tabı sezeryan kafaları rahat oluyorfiyat farki var ondn diolar
Canım bişeyı anlamadım senınkı asagı ınmıstı ama sonradan mı yukarı cıktı? Sankı benım doktorum bebek asagıda artık ne cıkar, ne pozisyon degıstırır demişti yanlıs hatırlamıyosam.Insallah canim, yani suan elden gelen bisey yok gercekten yukariya ciktigini ben kendim de farketmistim zaten. Hem goruntu olarak hem de cati agrim resmen yok oldu.ama neden yukari cikti doktor da anlam veremedi. Bundan sonra hayirlisi neyse o olsun. Arkadaslarim geldi aksama dogru konustuk biraz sakinlestim. Kismet artik bundan sonrasi
Allah bize de nasip etsın saglıklı normal dogumlar, nispeten kolay dogum hıkayelerimiz olsunCanım sana katılıyorum..benim doktorum sezaryana karşıydı..bebegim iri olduğuna rağmen sezaryana yönlendirmedi.cok şükür normal doğum yaptım..kizim 4080 gr doğdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?