2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ya kesinlikle ya 9.3 kizimin kafasi, lafaya gore haftasina baktim 35 36larda biraz daha kafasi buyurse sezeryan, 6 gun icinde gelmezse sezeryan. Normal doguma tesvik etmek bu kadar mi zor ya. Son dakikada hepimizin moralini bozuyorlar
canım zaten açıklık 10 cm oluyor doğumda eeee bi de bebeklerin kafa kemikleri birbiri üzerine binebiliyor kanaldan geçmek için Rabbim ona göre yaratmış 9.3 de ne var ki sorun yaratacak

Kizlar simdi tuvalete gidince susam tanesi kadar peceteye kan geldi. Nişan bu kadar küçük olur mu?

B BenanAsiye Yanlış hatırlamıyosam eğer benimki ilk doğduğunda birde doğduktan 1 hafta sonra aldılar.ilk doğduğunda alınan kanı tam hatırlamıyorum narkoz etkisinden sanırım :)

Kızlar yaşadığım doğum sancısıymış hastaneye geldiğimde 3 cm açıklık vardı. Suni sancı verildi ama bebeğimin kalp atışları çok yavaşladı. O yüzden acil sezaryana alındım. 12.10 da bebeğim doğdu çok şükür. 3030 gram 49 cm boyumuz. İkimizde iyiyiz şuan çok şükür. Normal doğum diye geldim ama hayırlısı böyleymiş diyorum. Sizlerin inşallah istediğiniz gibi geçer doğumları.

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:))

Seninki kacinci hafta suan canim ? Benim bgun 38 ve doktorun planladigi tarihte 39+2 olacagiz. 9 aydan sonra yeni bi doktor arayisi ve alisma sureci de korkutuyor beni

hayırlı olsun canım güle güle büyüt

bu haftada niye açılman olsun ki olmayadabilir.
sen yemeni azalt artık. cok azalt hem de haff ye sadece

Canim aslinda 39+2 ye sezaryen gunu verdi. 39 a kadar da benim dusunme surem var. Insallah o arada asagiya iner ve normal yolla gelmeye karar verir bebegim. Doktordan ciktigimda moralim cok bozuktu beni zorla sezaryene yonlendirmeye calisto diye dusundum. Ama 9 ay boyunca tanidigim kadin bi anda degismis olamaz herlde. Cunku benim de suan cati uygun suyu iyi kan akisi guzel nstler temiz sadece kilolu ve cooook yukarda. Inmezse acilma baslamaz baslamazsa da suni de veremeyiz tehlikeli durumlar olabilir dedi. Bir de soyle birssyden bahsetti ilkkez duyuyorum bazi bebeklerin kordonlari olmasi gerekenden kisaymis ve bunu ultrasonda goremiyorlarmis.bu kisalikta asagiya inmesine engel olabiliyormus. Belki o nedenle inemiyor dedi. Ama sizler 40. Haftadasiniz ve inmemis olmasina doktorunuz bambaska tepkiler vermis. Kafam cokcok karisik
Seninkinin kilosu kac canim suan ?

Aynen canim ben de simdi cumartesiye kadar bekleyecegim bakalim.hepimizin hakkinda en hayirlisi neyse onolsun insallah

Cok saol canim gecen hafta baya azaltmistim zaten bu hafta hic yemeyecegim meyve tatli turu seyleri. Bakalim nasil gelisecek surec

alah analı babalı büyütmeyi nasip etsin işallah..

Insallah canim, yani suan elden gelen bisey yok gercekten yukariya ciktigini ben kendim de farketmistim zaten. Hem goruntu olarak hem de cati agrim resmen yok oldu.ama neden yukari cikti doktor da anlam veremedi. Bundan sonra hayirlisi neyse o olsun. Arkadaslarim geldi aksama dogru konustuk biraz sakinlestim. Kismet artik bundan sonrasi

Hayırlı olsun canım allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın

Canım bişeyı anlamadım senınkı asagı ınmıstı ama sonradan mı yukarı cıktı? Sankı benım doktorum bebek asagıda artık ne cıkar, ne pozisyon degıstırır demişti yanlıs hatırlamıyosam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…