2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Alıntıladığım mesaj gitmşş ayy kimdi o yazn hep meme istiyo ben sürekli böyle olursa bakabilecemmiyim diye endişeleniyor m yazmstı

Cnm yalnz değilsn bende de endişe bol kafam kazan gibi

Kızlar ıkı gunde ıkı arkadasımız hastaneye 2-3 cm acıklıkla gıttı ve hastanede sunı sancı verılmesı gerektı takıp ettıgım kadarıyla. Doktorlar neden sunk sancı verıyorlar? Isı hızlandırmak ıcın mı? Sonucta acılmanın saatte bır cm olması normalken bu acılma ıcın gefeklı zamanı tanımadan mı sunı sancı verıyor doktor? Ikı bebekte de sunı sancıdan kalp atısları dustu ve sezeryanla geldı bebekler. Son anda bu dogum seklı degısıklıgını yasamak hos olmamıstır allahtan bebısler annelerımız saglıklı. Sunı sancı neden verılıyor onu bılemedım

Evet canim inmisti ama bu haftadan sonra bir tık daha inmesi gerek demisti. Biz o inmeyi beklerken o indigi kismi da yukari cikmis. Belki senin doktorun o ikinci inisi yaptiktan sonra pozisyon degistiremez demistir bilemedim.

Kizlar simdi tuvalete gidince susam tanesi kadar peceteye kan geldi. Nişan bu kadar küçük olur mu?

alttan muayene olmadın değil mi bugunlerde ? tam kan mı ? kıpkırmızı mı ?
takip et canım nişan başlangıcı belki ama sadece kansa ve kırmızıysa riske atma doktora git.
nişan yaz bak google çeşitleri var

Canim alttan muayene hic olmadi benim mecburi sezeryan olacagim için. Akintimin icinde bildigin susam kadar ufacik kan gordum. Bildigin kirmizi kandi. Ama devami gelmedi. Zaten nisan sonrasi hemen dogum baslamiyor beklemedeyim.

Ya kesinlikle ya 9.3 kizimin kafasi, lafaya gore haftasina baktim 35 36larda biraz daha kafasi buyurse sezeryan, 6 gun icinde gelmezse sezeryan. Normal doguma tesvik etmek bu kadar mi zor ya. Son dakikada hepimizin moralini bozuyorlar
Bnm bildiğim çocuğun kafası esnek sıkışması zor ama işte saatlerce kim açılma kontrol Edip bekleyecek işlerine gelmiyor

Sezeryan=Ameliyat doğum değil ki kurtarma operasyonu işlerine sezeryan geliyor kim uğraşacak saatlerce yok açılma yok muayene
Zaten tum acılma nst sancı sıklıgı sureclerını saatlerce ebeler tek basına takıp edıyor. Doktorlar 7cm acılıktan sonra fln gelıyorlar onda da gece fln zahmet edıp gelmemek ıcın tercıh etmıyorlar sanırım.

Bende elimden geleni yapıyorum canım yürüyorum sıvı tüketiyorum bol bol umarım bugün yarın çıkarım. Çıkamazsam da artık arıcam doktorumu
İnşallah cnm normalde hastaneden taburcu etmiyorlarDı çıkmadan ben o yüzden yüklenmiştim hastanede içeceğe

Gözün aydın güle güle büyüt canım bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…