- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.481
Alıntıladığım mesaj gitmşş ayy kimdi o yazn hep meme istiyo ben sürekli böyle olursa bakabilecemmiyim diye endişeleniyor m yazmstı
Cnm yalnz değilsn bende de endişe bol kafam kazan gibi
Evet canim inmisti ama bu haftadan sonra bir tık daha inmesi gerek demisti. Biz o inmeyi beklerken o indigi kismi da yukari cikmis. Belki senin doktorun o ikinci inisi yaptiktan sonra pozisyon degistiremez demistir bilemedim.Canım bişeyı anlamadım senınkı asagı ınmıstı ama sonradan mı yukarı cıktı? Sankı benım doktorum bebek asagıda artık ne cıkar, ne pozisyon degıstırır demişti yanlıs hatırlamıyosam.
Kizlar simdi tuvalete gidince susam tanesi kadar peceteye kan geldi. Nişan bu kadar küçük olur mu?
Canim alttan muayene hic olmadi benim mecburi sezeryan olacagim için. Akintimin icinde bildigin susam kadar ufacik kan gordum. Bildigin kirmizi kandi. Ama devami gelmedi. Zaten nisan sonrasi hemen dogum baslamiyor beklemedeyim.alttan muayene olmadın değil mi bugunlerde ? tam kan mı ? kıpkırmızı mı ?
takip et canım nişan başlangıcı belki ama sadece kansa ve kırmızıysa riske atma doktora git.
nişan yaz bak google çeşitleri var
Bnm bildiğim çocuğun kafası esnek sıkışması zor ama işte saatlerce kim açılma kontrol Edip bekleyecek işlerine gelmiyorYa kesinlikle ya 9.3 kizimin kafasi, lafaya gore haftasina baktim 35 36larda biraz daha kafasi buyurse sezeryan, 6 gun icinde gelmezse sezeryan. Normal doguma tesvik etmek bu kadar mi zor ya. Son dakikada hepimizin moralini bozuyorlar
Sezeryan=Ameliyat doğum değil ki kurtarma operasyonu işlerine sezeryan geliyor kim uğraşacak saatlerce yok açılma yok muayenefiyat farki var ondn diolar
Zaten tum acılma nst sancı sıklıgı sureclerını saatlerce ebeler tek basına takıp edıyor. Doktorlar 7cm acılıktan sonra fln gelıyorlar onda da gece fln zahmet edıp gelmemek ıcın tercıh etmıyorlar sanırım.Sezeryan=Ameliyat doğum değil ki kurtarma operasyonu işlerine sezeryan geliyor kim uğraşacak saatlerce yok açılma yok muayene
İnşallah cnm normalde hastaneden taburcu etmiyorlarDı çıkmadan ben o yüzden yüklenmiştim hastanede içeceğeBende elimden geleni yapıyorum canım yürüyorum sıvı tüketiyorum bol bol umarım bugün yarın çıkarım. Çıkamazsam da artık arıcam doktorumu
Benim hiç baş ağrım olmadı canım spiral oldum bendeSpinal olan kızlar baş ağrısı ne kadar sürede geçti Kafamı kaldıramıyorum berbatım
Gözün aydın güle güle büyüt canım bebeğiniKızlar yaşadığım doğum sancısıymış hastaneye geldiğimde 3 cm açıklık vardı. Suni sancı verildi ama bebeğimin kalp atışları çok yavaşladı. O yüzden acil sezaryana alındım. 12.10 da bebeğim doğdu çok şükür. 3030 gram 49 cm boyumuz. İkimizde iyiyiz şuan çok şükür. Normal doğum diye geldim ama hayırlısı böyleymiş diyorum. Sizlerin inşallah istediğiniz gibi geçer doğumları.
Spinal olmuştum kızımda baş ağrısı olmadı hiç canım kesik ağrısından başka bişey hatırlamıyorumSpinal olan kızlar baş ağrısı ne kadar sürede geçti Kafamı kaldıramıyorum berbatım
Suyunu içip taneleri yiyebilirsin cnm zaten yumuşuyorKızlar kayısı kompostosunun tanelerini blensr dan gectiniz mi yoksa sadece suyunumu ictiniz?
canım zaten açıklık 10 cm oluyor doğumda eeee bi de bebeklerin kafa kemikleri birbiri üzerine binebiliyor kanaldan geçmek için Rabbim ona göre yaratmış 9.3 de ne var ki sorun yaratacak
Bnm bildiğim çocuğun kafası esnek sıkışması zor ama işte saatlerce kim açılma kontrol Edip bekleyecek işlerine gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?