2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aynen öyle çünkü kim uğraşacak diğerinin parası hem fazla devlet yasakladı sezeryani ama onlar kilifina uyduruyor ben normal doğum yanlisiyim 4 dikis mi15 20 cm lik dikiş ameliyat mı bu açıdan bakmak lazım sezeryan da kendini toplayamiyor kadınlar normalde ertesi güne ayaktalar hele birde dikişsiz olursa ohh mis

Canım senin de hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Annem de beni çok zorluyor gerçekten. Kat kat giydirmek istiyor. Hastanedeki Bebek hemşireleri sürekli uyardı bizi, kat kat giydirirseniz Bebek sıcaktan mayışır ememez dediler, hatta emzirirken bebeğin elleri ayaklarıyla oynayın ki hemen uyumasın güzelce emsin dediler. Ben bebeği soyuyorum annem giydiriyor fenalık geldi artık.

Cnim düşüncene saygi duyuyorum ama önceki msjindada dogum degil ameliyat diye bahsetmesen ve sezeryanı buadar kotulemesen rica ediyorum. Burda bi cok arkadasimiz bnde dahil normal istedigi hade mecburi sezeryan oldu veya olucak. Zaten psikolojik olarak huzursuzuz bide sen üstüne bukadar kotuleyerek yazmasan sevinirim.

minikhikayem evet bendm benm bebegm her dakka meme de kalmak istiyo annem haftaya gideck bugn bana banyo yaptr dedi yapamadim ya annem giderse ona zarar verirsem bakamazsm die cok korkuyom
Tatlim inan o içgüdüsel olarak olucak. Suan yaninda destekcin oldugu icin ona guveniyosun yapmaya cesaret edemiyosun. Kuzum o senin yavruşun gör bak nasilda guzel basaricaksin. Hatta daha iyi olucak

neden aklimda hep kotu kotu dusnceler var bilmiyrm ama bu kadar fazla endiselenmek beni yipratiyo
Ama sıyrılman lazım bunlardan. Çünkü meleğin biliyosun ki senden çok etkileniyo oda huzursuz olucak. Hem normal bunlari dusunmen sonucta kanımizda lonusalık var :)

Merhaba kızlar ben dogum yaptım spinal anesteziyle sezeryan olmak zorunda kaldım.
Bebeğim dogdugunda onuza ve kafasına kordon dolanmıs. Nişan geldi sabah 10da. Öglen 1de alttan sancı için ilaç verdiker o zaman 3 cm di 10 saat sonra acılamaya baktılar ve 3.5 cm acılmaydı suyum cok azaldıgımin sezeryan olduö hafif agrım var sadece. Sancıların son iki saati cok fenaydı inledim o sıralar farkında degilimm. Şükür sağ salim dogdu yavrumuz. Darısı bekleyenlerin başına iniallah.

Gozunuz aydin..allah anali babali buyutmeyi nasip etsin..

Hayirlisi boyleymis demekki canim, gozunuz aydin gule gule buyut yavrunu

dikişim var kolay toparladım evet ama doğumum çok zordu, aklıma geldikçe ağlıyorum.. bebeği ya da beni tehlikeye atacak bişey olursa sezeryan yapalım dedim doktoruma.

minikhikayem evet bendm benm bebegm her dakka meme de kalmak istiyo annem haftaya gideck bugn bana banyo yaptr dedi yapamadim ya annem giderse ona zarar verirsem bakamazsm die cok korkuyom

benim en büyük korkm uyku. Yalnz kalnca uykusuz yorgun nasl eve yetısıcen.m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…