- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.521
Meleğimle aynı bedende yalnızca son geceUykusuz anneler burda mıııı
HeyoooooHele ki bu gece hic uyuyamadm bebegm her 15 dkk da bir agladi ve yeni de gorumcemi insallah bidaha gelmemsi üzerine ugurladm
napiyosn canm bu saatteHeyooooo
Bende burdayım kızlar acıktım uyuyamadım uyanıncaUykusuz anneler burda mıııı
Mecburi başka keyfi olmak başka şey daha haftası gelmemiş çocuğa suyu iyi ise baska komplikasyon yoksa sezeryana alınmasını saçma buluyorum tabi ki çocuğun hayatı normal doğumdan önemli siz beni yanlış anlamisinizCnim düşüncene saygi duyuyorum ama önceki msjindada dogum degil ameliyat diye bahsetmesen ve sezeryanı buadar kotulemesen rica ediyorum. Burda bi cok arkadasimiz bnde dahil normal istedigi hade mecburi sezeryan oldu veya olucak. Zaten psikolojik olarak huzursuzuz bide sen üstüne bukadar kotuleyerek yazmasan sevinirim.
canım belkilerle düşüneceğine bir doktora daha git özele gitmeyeceksen devlete git ... demek ki öyle ..... demekle karar verilmez ki bu önemli bir durum. sezeryanı şimdiye kadar zaten söylemiyorlar tabi son anda söyler niye söylemesin ki kolay çünkü sezeryan . bir muayeneye daha gitmek zor mu. sezeryan içinde kiloyu fazla söyler sen nerden bileceksin ki ! sen kendi kendine düşünerek bulamazsın ancak başka doktorun fikrini alacaksınCanim aslinda 39+2 ye sezaryen gunu verdi. 39 a kadar da benim dusunme surem var. Insallah o arada asagiya iner ve normal yolla gelmeye karar verir bebegim. Doktordan ciktigimda moralim cok bozuktu beni zorla sezaryene yonlendirmeye calisto diye dusundum. Ama 9 ay boyunca tanidigim kadin bi anda degismis olamaz herlde. Cunku benim de suan cati uygun suyu iyi kan akisi guzel nstler temiz sadece kilolu ve cooook yukarda. Inmezse acilma baslamaz baslamazsa da suni de veremeyiz tehlikeli durumlar olabilir dedi. Bir de soyle birssyden bahsetti ilkkez duyuyorum bazi bebeklerin kordonlari olmasi gerekenden kisaymis ve bunu ultrasonda goremiyorlarmis.bu kisalikta asagiya inmesine engel olabiliyormus. Belki o nedenle inemiyor dedi. Ama sizler 40. Haftadasiniz ve inmemis olmasina doktorunuz bambaska tepkiler vermis. Kafam cokcok karisik
Seninkinin kilosu kac canim suan ?
benım 3 haftadır çatı agrım yoktu zaman zaman zaten geçiyorInsallah canim, yani suan elden gelen bisey yok gercekten yukariya ciktigini ben kendim de farketmistim zaten. Hem goruntu olarak hem de cati agrim resmen yok oldu.ama neden yukari cikti doktor da anlam veremedi. Bundan sonra hayirlisi neyse o olsun. Arkadaslarim geldi aksama dogru konustuk biraz sakinlestim. Kismet artik bundan sonrasi
son haftalarda kolay kolay yer değiştiremzmiş deniyor ya yukarıya nereye cıkacak ki yer mi var c şeklinde 2 büklüm duruyorlr zatenCanım bişeyı anlamadım senınkı asagı ınmıstı ama sonradan mı yukarı cıktı? Sankı benım doktorum bebek asagıda artık ne cıkar, ne pozisyon degıstırır demişti yanlıs hatırlamıyosam.
belli saati geçip açılma nerdeyse hiçe yakın olunca veriyorlar galiba açılma olmayacak daha fazla diye olabilir bilmiyorum anaKızlar ıkı gunde ıkı arkadasımız hastaneye 2-3 cm acıklıkla gıttı ve hastanede sunı sancı verılmesı gerektı takıp ettıgım kadarıyla. Doktorlar neden sunk sancı verıyorlar? Isı hızlandırmak ıcın mı? Sonucta acılmanın saatte bır cm olması normalken bu acılma ıcın gefeklı zamanı tanımadan mı sunı sancı verıyor doktor? Ikı bebekte de sunı sancıdan kalp atısları dustu ve sezeryanla geldı bebekler. Son anda bu dogum seklı degısıklıgını yasamak hos olmamıstır allahtan bebısler annelerımız saglıklı. Sunı sancı neden verılıyor onu bılemedım
ben bugun 40+4 teyim ve bana bekleyeceğiz diyor doktorum. takip edeceğiz bekleyeceğiz diyorinşallah 41 42 de normal doğum yapan var senin Dr acelesi ney acebola
gözün aydınMerhaba kızlar ben dogum yaptım spinal anesteziyle sezeryan olmak zorunda kaldım.
Bebeğim dogdugunda onuza ve kafasına kordon dolanmıs. Nişan geldi sabah 10da. Öglen 1de alttan sancı için ilaç verdiker o zaman 3 cm di 10 saat sonra acılamaya baktılar ve 3.5 cm acılmaydı suyum cok azaldıgımin sezeryan olduö hafif agrım var sadece. Sancıların son iki saati cok fenaydı inledim o sıralar farkında degilimm. Şükür sağ salim dogdu yavrumuz. Darısı bekleyenlerin başına iniallah.
bu kadar kız içinde normal doğum 2-3 tane ya inanılmaz gerçekten bu nedir ya herkesin mi komplikasyon yuhhh denir bunaMecburi başka keyfi olmak başka şey daha haftası gelmemiş çocuğa suyu iyi ise baska komplikasyon yoksa sezeryana alınmasını saçma buluyorum tabi ki çocuğun hayatı normal doğumdan önemli siz beni yanlış anlamisiniz
Canim aslinda 39+2 ye sezaryen gunu verdi. 39 a kadar da benim dusunme surem var. Insallah o arada asagiya iner ve normal yolla gelmeye karar verir bebegim. Doktordan ciktigimda moralim cok bozuktu beni zorla sezaryene yonlendirmeye calisto diye dusundum. Ama 9 ay boyunca tanidigim kadin bi anda degismis olamaz herlde. Cunku benim de suan cati uygun suyu iyi kan akisi guzel nstler temiz sadece kilolu ve cooook yukarda. Inmezse acilma baslamaz baslamazsa da suni de veremeyiz tehlikeli durumlar olabilir dedi. Bir de soyle birssyden bahsetti ilkkez duyuyorum bazi bebeklerin kordonlari olmasi gerekenden kisaymis ve bunu ultrasonda goremiyorlarmis.bu kisalikta asagiya inmesine engel olabiliyormus. Belki o nedenle inemiyor dedi. Ama sizler 40. Haftadasiniz ve inmemis olmasina doktorunuz bambaska tepkiler vermis. Kafam cokcok karisik
Seninkinin kilosu kac canim suan ?
Bende merdiven işini abartmışım sanırım belden aşağımda ağrımayan nokta yok zor uyudumGünaydın kızlar,dün yürüyüşü abartmışım bugün kamyon çarpmış gibiyim
Bol doğumlu gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?