2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Mecburi başka keyfi olmak başka şey daha haftası gelmemiş çocuğa suyu iyi ise baska komplikasyon yoksa sezeryana alınmasını saçma buluyorum tabi ki çocuğun hayatı normal doğumdan önemli siz beni yanlış anlamisiniz

Reactions: iiz
canım belkilerle düşüneceğine bir doktora daha git özele gitmeyeceksen devlete git ... demek ki öyle ..... demekle karar verilmez ki bu önemli bir durum. sezeryanı şimdiye kadar zaten söylemiyorlar tabi son anda söyler niye söylemesin ki kolay çünkü sezeryan . bir muayeneye daha gitmek zor mu. sezeryan içinde kiloyu fazla söyler sen nerden bileceksin ki ! sen kendi kendine düşünerek bulamazsın ancak başka doktorun fikrini alacaksın

senin düşüneceğin şey ancak gözü kapalı kabul etmek ya da etmemek .niye bilmeyi tercih etmeyesin ki

benım 3 haftadır çatı agrım yoktu zaman zaman zaten geçiyor

son haftalarda kolay kolay yer değiştiremzmiş deniyor ya yukarıya nereye cıkacak ki yer mi var c şeklinde 2 büklüm duruyorlr zaten

belli saati geçip açılma nerdeyse hiçe yakın olunca veriyorlar galiba açılma olmayacak daha fazla diye olabilir bilmiyorum ana

gözün aydın

bu kadar kız içinde normal doğum 2-3 tane ya inanılmaz gerçekten bu nedir ya herkesin mi komplikasyon yuhhh denir buna

kızlar kimler 40. haftasını geçti . bir tek ben mi kaldım !? 40 +4 oldum bugün ya kaygılanmaya başladım gerçekten de. yarını beklıyorum randevum var

CANIM 41 kadarda beklesen tavrından niyeti çıkmış zaten sana o son dakika da olsa sezeryan yapacak senin tereddütün ne neden bir muayeneye daha gitmek istememiyorsun. başka bir doktora daha gidersen doğruyu anlayacaksın yoksa hep aklında bu tereddüt olacak . her şey cok ıyı olsa sonuctan memnunda olsan hayatın boyunca konu açıldıgında acaba dıyeceksın ne geregı var ki ! zaten 9 ay boyunca doktordayız 1 kez daha gıtmenın neyı kötu . kendı kendıne karar verılemz ki bu konu da . üstünde düşünmemelisin bile . önce durumunu bilmeni ona göre beklemelı ya da karar vermelisin neye göre bekleyeceksin.

bu kendini geri çekmen neden kafanda tartamazsın bunu çünkü bilgi doğru mu ondan emin değilsin acaba dogru mu dedi ki yi tartacagına git öğren
bu senin için önemli bir karar niye başka birine bu kararı bırakıyorsun sen vermelisin bu kararı daha haftan var

benım en son kilo 3400 demişti doktorum geçen hafta dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…