2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım Rezene ve kimyon çayını beraber mi demleyip içiyorsun yoksa ayrı ayrı mı çay yapıyorsun?
Rezene aktardada var.Markette Humana gibi kutu icerisinde milupa yada himananin rezene cayi yaziyor. Onun grami belli oldugu icin kutuda aldim bebege oyle verdim. Kimyon da evde bulunan kimyon. Bir cay kasigini bur bardak suya bir iki dk kaynatip bes dk demlenmesini bekleyip süzüp iciyordim. Bizdende gaz cikartiyor. Dmziriyorsan bebegede geciyor gaz cikartiyor ondanda. Esraerol da cocuguna vermis oda tarif vermisti ama o seker koymustu bdn koymadim. Sizde ayaklariniza corap yada terlik giyin. Sizde sanci oluyorsa bebektede oluyor.

canım kabızlık var bizde de arada yine pırt yapıyo ama bu saat oldu kaka yapamadı dün gece karnı davul gibiydi kuzumun humana çay dediğin still tea mi? onu içiyorum ama

canım kabızlık var bizde de arada yine pırt yapıyo ama bu saat oldu kaka yapamadı dün gece karnı davul gibiydi kuzumun humana çay dediğin still tea mi? onu içiyorum ama
Cnm anne sutunun sindirimi kolay hergun yapmasina gerek yok yaziyordu. Yapinca zorlaniyorsa kakasi sertse kabiz .Bi yapsin bakalim nasil yapacak. İnsallah kabiz degildir. Gaz sikayeti uc ay bitince bitiyorda kabizlik bitmiyor hic. Benim ilk oglum mama aldigi halde hergin yapmiyordu. Sertti kakasi. Zorla yaptiriyorduk. Hala oyle. Evet Himana still tea. İcindd rezene anason var gaz icin de iyi. Kimyon ic sende o zamsn. Kayisi komposto senden bebege gecer. Karnina masaj. Yaninda biri varken. bebegi yuzustu yatirabilirsin karnina baski rahatlatir. Sirtina hafif masajda yapabilirsin. Bunlar tam gecirmiyor. Hic gaz olmayacak diye birsey olmuyor. Bunlari her gun yapmak gerekiyor. Yapmayinca daha kotu oluyor.

Canım benden başka kimde dldU bilmiyorum ama benim zaten o ğün suni yada Sezeryan olacağı belliydi günüm geçtiği ve beh aşırı stres yaptığım için doktor bi ihtimal suni işe yarar normal olur dedi benim gittiğim yerde zaten doktor mesaisi bitince gidiyor nöbetçi doktor doğumu yapıyor o yüzden mesai dışına kalınca doktora sıkıntı yapan birşey değil d konuda içim rahat ama siz siz olun tabi ki 2 cm le falan yatışı kabul etmeyin stres etkiliyor

Kızlar merhaba bebisler nasıl?

Ben 21 ağustosta doğum yaptım. Sag tarafımda sezeryan dikislerimde değil ama dikişlerin hemen üstünde şişlik oldu 2-3 gündür. Ve çok ağrı yapıyor oturup kalkarken. Acaba aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?

Enfeksiyon olabilir doktora gosterin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…