- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.561
Vakit gecsin diye canim uyuyamiyorum. Yarın büyük güncanım niye yordun kendini o kadar hazır bişeyler alırdın
Rezene aktardada var.Markette Humana gibi kutu icerisinde milupa yada himananin rezene cayi yaziyor. Onun grami belli oldugu icin kutuda aldim bebege oyle verdim. Kimyon da evde bulunan kimyon. Bir cay kasigini bur bardak suya bir iki dk kaynatip bes dk demlenmesini bekleyip süzüp iciyordim. Bizdende gaz cikartiyor. Dmziriyorsan bebegede geciyor gaz cikartiyor ondanda. Esraerol da cocuguna vermis oda tarif vermisti ama o seker koymustu bdn koymadim. Sizde ayaklariniza corap yada terlik giyin. Sizde sanci oluyorsa bebektede oluyor.Canım Rezene ve kimyon çayını beraber mi demleyip içiyorsun yoksa ayrı ayrı mı çay yapıyorsun?
inşallah 41 42 de normal doğum yapan var senin Dr acelesi ney acebola
Ayri ayri. Rezend fazla icmiyorsun . Fazlasi sutu azaltiyor. Hem gaz icin hem sut yapiyor.Canım Rezene ve kimyon çayını beraber mi demleyip içiyorsun yoksa ayrı ayrı mı çay yapıyorsun?
hadi hayırlısı canım sağlıkla kucağına alırsın miniğini inşallahVakit gecsin diye canim uyuyamiyorum. Yarın büyük gün
canım kabızlık var bizde de arada yine pırt yapıyo ama bu saat oldu kaka yapamadıGazli bebekse gaz ilaci tek cozum olmuyor malesef. Humana cayi hem sut yapici hdm gaz cikartiyor hergun icmen iyi olur. Kimyon kaynat ic. Sanci olunca sicak havlu tada kiraz cekirdegi koy. Ben banyodan sonra koyuyorum usutmesin diye. Alttan gazla birlikte kaka yapinca rahatliyor. Gazliysa bunlar tamamdn ortadan kaldifmayacak ama rahatlatacak biraz . Buyuk ogluma kurutma makinesi aciyorduk. Biz sanci olunca kivraniyoruz bebisler nasil dayansin mecbur kucakci oluyorlar. Karin masaji da iyi geliyor. Bazi drlar bir ayi dolmussa senin ictigin rezene yada kimyondan bir iki cay kasigi bebegede verilmesinde sakinca gormuyor. Bizim dr izin vermemisti ilk oglumda ama arkadaslarimin drlari verilebilir dendiginde verdim. Benim oglum kabizdi bide.
Insallah tatlimhadi hayırlısı canım sağlıkla kucağına alırsın miniğini inşallah
İnşallah cnm çarpıntı kötü hamilelikde mı olduBilmiyorum ki suni sanci carpintim olduğu için veremeyiz diyor. 1 hafta icinde baslarsa skinti yok yoksa aliriz diyor. Ins dogar da kizim utandirir doktoru
Cnm anne sutunun sindirimi kolay hergun yapmasina gerek yok yaziyordu. Yapinca zorlaniyorsa kakasi sertse kabiz .Bi yapsin bakalim nasil yapacak. İnsallah kabiz degildir. Gaz sikayeti uc ay bitince bitiyorda kabizlik bitmiyor hic. Benim ilk oglum mama aldigi halde hergin yapmiyordu. Sertti kakasi. Zorla yaptiriyorduk. Hala oyle. Evet Himana still tea. İcindd rezene anason var gaz icin de iyi. Kimyon ic sende o zamsn. Kayisi komposto senden bebege gecer. Karnina masaj. Yaninda biri varken. bebegi yuzustu yatirabilirsin karnina baski rahatlatir. Sirtina hafif masajda yapabilirsin. Bunlar tam gecirmiyor. Hic gaz olmayacak diye birsey olmuyor. Bunlari her gun yapmak gerekiyor. Yapmayinca daha kotu oluyor.canım kabızlık var bizde de arada yine pırt yapıyo ama bu saat oldu kaka yapamadıdün gece karnı davul gibiydi kuzumun humana çay dediğin still tea mi? onu içiyorum ama
Evet canim hatta son 2 ayda olduİnşallah cnm çarpıntı kötü hamilelikde mı oldu
Canım benden başka kimde dldU bilmiyorum ama benim zaten o ğün suni yada Sezeryan olacağı belliydi günüm geçtiği ve beh aşırı stres yaptığım için doktor bi ihtimal suni işe yarar normal olur dedi benim gittiğim yerde zaten doktor mesaisi bitince gidiyor nöbetçi doktor doğumu yapıyor o yüzden mesai dışına kalınca doktora sıkıntı yapan birşey değil d konuda içim rahat ama siz siz olun tabi ki 2 cm le falan yatışı kabul etmeyin stres etkiliyorKızlar ıkı gunde ıkı arkadasımız hastaneye 2-3 cm acıklıkla gıttı ve hastanede sunı sancı verılmesı gerektı takıp ettıgım kadarıyla. Doktorlar neden sunk sancı verıyorlar? Isı hızlandırmak ıcın mı? Sonucta acılmanın saatte bır cm olması normalken bu acılma ıcın gefeklı zamanı tanımadan mı sunı sancı verıyor doktor? Ikı bebekte de sunı sancıdan kalp atısları dustu ve sezeryanla geldı bebekler. Son anda bu dogum seklı degısıklıgını yasamak hos olmamıstır allahtan bebısler annelerımız saglıklı. Sunı sancı neden verılıyor onu bılemedım
Amin canım inşallahGözün aydın canım, ohhhhhh kavuştun bal yavruna çok şükür.. Ömrü şahane olsun Ece bebeğin inşaAllah
neden aklimda hep kotu kotu dusnceler var bilmiyrm ama bu kadar fazla endiselenmek beni yipratiyo
Insallah cnimm hersey bitti zamanda gecmiyo nasıl uyucam bilmiyorumDenizatidenizyildizi canm yarn icn nasil heycanli oldgnu tahmin edebiliym insllh sag salim kavusrsn bebegine guzl haberlerini beklyz
Canım hayırlısıyla sağlıkla kavuş yavruna,bizi habersiz bırakmaInsallah cnimm hersey bitti zamanda gecmiyo nasıl uyucam bilmiyorum
Enfeksiyon olabilir doktora gosterinKızlar merhaba bebisler nasıl?
Ben 21 ağustosta doğum yaptım. Sag tarafımda sezeryan dikislerimde değil ama dikişlerin hemen üstünde şişlik oldu 2-3 gündür. Ve çok ağrı yapıyor oturup kalkarken. Acaba aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?