2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Gaz sancıları gece başlıyor diye damlayı gece veriyordum. Şimdi de sabah başlıyor. Akşama kadar devam. Gazlar benimle oyun oynuyor

Ben gece uyumadan banyo yaptırıyorum ve gaz damlasını verip doyurup uyutuyorum. Gaz problemini biraz biraz çözdük gibi. Bi de bezini açınca bacaklarına bisiklet hareketi yaptırıp sonra karnına doğru bacaklarıyla baskı yapıyorum hemen çıkarıyor gazını çok şükür

Hele ki bu gece hic uyuyamadm bebegm her 15 dkk da bir agladi ve yeni de gorumcemi insallah bidaha gelmemsi üzerine ugurladm

oh hadi gözün aydın bnm bebegm de emmese de memede uyumak istiyo

bnmki de pırtla birlikte sulu kaka yapıyo bnm de gazm var çorap falan da giyiyorum.

Eccoomm
Canım bu lohusalık derdi ne fenaymış.
Kendimi tanıyamaz oldum.
İlk hafta bebeğe bakınca içime sıkıntılar giriyodu.sürekli nefes alıyomu diye kontrol ediyodum.
Şimdide kimselere vermek istemiyorum çocuğumu :)
Kendimden başkasına güvenemiyorum.
İlk çocuğum olmasına rağmen herkesten daha iyi daha titiz bakıyorum çocuğuma.
Herşey geçicek rahat ol.
Biz sıkıntı yaparsak onlarda o kadar huysuz oluyolar

Herkese teşekkürler kızlar. Sezeryan sonrası omuzlarına sancı giren var mı resmen dikişlerden daha fazla acı veriyor yoksa cok iyiydim. Napcagımı şaşırdım ağrıdan yatamıyorum oturamıyorum nefes alımca bile ağrıyo

Kızlar moralim gerçekten bozuk kızım2440 kg doğdu şu an tam 16 günlük kilosu 2300 sürekli uyuyor anne sütü alıyor ama babam göre sanki yetersiz 3-4 saatte bir emZiriyorum mama verince 7-8 saten aşağı asla uyandorqmıuorjm uykusu çok ağır 2 gündür kaka yapmadı Ne yapsam bilemedim

Dr götürdüm geçen hafta kilo vermiş dedi 2170 olmuştı bu hafta 2300 oldu mama ile birlikte anne sütü ver dedi ama mama verinceye asla uyandıramoyorjm çok moralim bozuk çok

Evet canim hatta son 2 ayda oldu
Benim bekarken arada olurdu evlendikten sonra hiç olmadı o yüzden sıkıntı olmaz inşallah şuan dogumevinde yatıyom bı cm açılmaya seviniyorlar ah diyorum bende razıyım su ağrıları çekmeye geleydi bir kendi kendine

Canim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün benimde omzuma acayip ni ağrı girdi hatta ben vücut pıhtı attı sandım o derece yani ama ameliyathanede üşüdüģü için oluyormuş sıcak tut ancak o iyi geldi

kaçıncı haftada doğum yapmıştın canım. Sarılık falan yok demi

Insallah cnimm hersey bitti zamanda gecmiyo nasıl uyucam bilmiyorum

şnsallah sagsalım kavus yavrucuna ^_^

kaç günlük oldu ?? O sıkıntılar bana geliyo bu ara uykusuz kalınca. Bide saçma sapan düşünceler. Fenalardayım

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsn, gözün aydın :)

Dr götürdüm geçen hafta kilo vermiş dedi 2170 olmuştı bu hafta 2300 oldu mama ile birlikte anne sütü ver dedi ama mama verinceye asla uyandıramoyorjm çok moralim bozuk çok

benm bebeğimde lüçük doğdu. Doktor daha 3.günlükken mama takviye edebilirsin kilo verms dedi, yahu sisligi indi cocun benm sutum tam inmemisti. Sonra sutum bollastı en uzun uykumuz 3 saat o da günde 1.kez filan. Uyuyosa doymustur dediler bep. Ama 7 8 saat bilemedm canm ya tecrubesızım ben de

Bunların hepsi yapılıyor tarafımdan canım da bu sefer sabahtan başlayıp öğleden sonraya kadar süren gaz sancısı başladı

3 -4 saat fazla değil mi? ilk zamanlar en fazla 2 saatte bir emmesi lazım. Sarılığı var mı? Götür bir doktora istersen

Bennn ilkindede bundada ayni sey oldu dik oturmaktan baska pozisyina gecemiodum bnde gaz yapio cnm onu cikcak yer bulamio vucudunda gezinio ayaklarini sicak tut ve gazini cikarabilcek seyler yap gazin bitincr sancinda gecicek ben ilkimde uc gm cikaramadim lagman yaptim oyle rahatladim bunda o kadar beklemedim eve ciktigim gibi yaptim rahataladm yoksa kndim cikaramiorum gazimi ki o gaz oyle boyle gaz deil

Kizlar yarin 8de hastanede olucam. 9 gibi alicaklar sanirim sezeryana. Durumumuzu biliyorsunuz extra dualariniza ihtiyacim var. Son gun cok giremiyorum yeni dogum yapan arkadaslar allah anali babali büyütsün. Topicin çoğu bebek sorunlarina gecti masalllah allah bize de nasip etsin.

Allah yardimciniz olsun..duarimiz sizinle Denizatidenizyildizi ,sizlerde bizlere dua edin..hayirli haberlerinizi bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…