2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ben bugun 40+4 teyim ve bana bekleyeceğiz diyor doktorum. takip edeceğiz bekleyeceğiz diyor
Allah hayırla kurtarsın cnm inşallah

bu kadar kız içinde normal doğum 2-3 tane ya inanılmaz gerçekten bu nedir ya herkesin mi komplikasyon yuhhh denir buna
Bilmiyorum gerçekten aklım almıyor sezeryan dan korkuyorum şuan tansiyon takibi için hastane de yatıyorum dün ultrason için doğumhane indim kadının biri iki bağırdı etti doğurdu sonra bı sessizlik normal yapan kimi duysam hiç şikayetçi değil ama sezeryan olanların ağrısı gazı zor Allah kolaylık versin

canım benim haftan daha erken sakin ol. bebeği strese sokmamaya çalış . normal doğumcu doktor bulduysan korkma zorda kalamdıkca sezeryana gitmeyecektir. inşallah dogumun normal olur. sakin ol panikleme

canım tabiki olabilşyorsa normal doğum olsun. onda da dikişin olabiliyor ama sezeryan gibi ağır olmuyor kendini daha çabuk toparlıyorsun. ama bormal doğum olmuyorsa da dünyanın sonu değil onda da en fazla 2 hafta sonra toparlıyorsun. Rabbim hepimiz için herşeyin hayırlısını versin

Kızlar hergun catı agrısı cekerken ıkı gundur agrılar yok gıbı bısy oldu sankı doguma daha cook var gıbı hıssedıyorum. Tum belırtıler bı anda yok oldu gbı hıssedıyorum cok ılgınc

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Iyide bu kararlar bizim elimizde olmuyo.

canım benim haftan daha erken sakin ol. bebeği strese sokmamaya çalış . normal doğumcu doktor bulduysan korkma zorda kalamdıkca sezeryana gitmeyecektir. inşallah dogumun normal olur. sakin ol panikleme
Çok şükür tansiyonum normal cnm doğuma alicagini düşünmüyorum yine de hayırlısı olsun

Herşeyin hayırlısını versin rabbim söz konusu evlat olunca gözü birşey görmez kimsenin

Canim haklisin soylediklerinde ama su vakitten sonra yeni bi doktor arayisi korkutuyor beni. Belki ctsi gittigimdeki konusmalar da ayni olursa dedigin gibi keske dememek icin farkli bir doktora daha gidebilirim.
Seninle aramizda 2 hafta var ve kilolar hemen hemen ayni suan bebeklerimizin.40+lari beklersem gercekten normal dogumda uygun bi kilosu olmayacak. 4 uzeri normal dogum yapanlar da var tabiki ama yuzde olarak cok az.ben de onlardan olabilir miyim bilemiyorum

Kızlar hergun catı agrısı cekerken ıkı gundur agrılar yok gıbı bısy oldu sankı doguma daha cook var gıbı hıssedıyorum. Tum belırtıler bı anda yok oldu gbı hıssedıyorum cok ılgınc
Zeynepcim benimki ilk indiginde cati agrim cok artmisti doktora soyledigimde cok normal artmasi hatta ikinci inisi yaptiginda bu cati agrisindan daha fazla agri hissedeceksin yuruyusun falan degisecek demisti. Senin kontrol ne zaman simdi. Insallah yonunu falan degistrmistir de rahatlamissindir

kızlar bu arada kızımın gaz sancıları başladı gece hiç uyumadık halbuki gaz ilaçları da kullanıyorum
Gazli bebekse gaz ilaci tek cozum olmuyor malesef. Humana cayi hem sut yapici hdm gaz cikartiyor hergun icmen iyi olur. Kimyon kaynat ic. Sanci olunca sicak havlu tada kiraz cekirdegi koy. Ben banyodan sonra koyuyorum usutmesin diye. Alttan gazla birlikte kaka yapinca rahatliyor. Gazliysa bunlar tamamdn ortadan kaldifmayacak ama rahatlatacak biraz . Buyuk ogluma kurutma makinesi aciyorduk. Biz sanci olunca kivraniyoruz bebisler nasil dayansin mecbur kucakci oluyorlar. Karin masaji da iyi geliyor. Bazi drlar bir ayi dolmussa senin ictigin rezene yada kimyondan bir iki cay kasigi bebegede verilmesinde sakinca gormuyor. Bizim dr izin vermemisti ilk oglumda ama arkadaslarimin drlari verilebilir dendiginde verdim. Benim oglum kabizdi bide.

Canım Rezene ve kimyon çayını beraber mi demleyip içiyorsun yoksa ayrı ayrı mı çay yapıyorsun?

Bebekleri kolik olan anneler,Harbiye karpon kitabını okuyorum.temel olarak
  1. Bebeği sıkıca kundaklayın (özellikle kolları serbest kalmamalı,kumdaklarken bacaklarını düz yapmıyoruz )
  2. Şişt sesi yapın (beyaz gürültü,kuşağına kuvvvetli şişt diye seslenmek,aspiratör saç kurutma süpürge sesi gibi)
  3. Bebeği yüzüstü veya yan yatırın (yüzüstü yatırmayı kucağımızda veya kolumuzda yapıyoruz)
  4. Bebeğe sarılın
  5. Emzirin diyor

Harvey karp ın kitabında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…