2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım tesadüfen baktım eylül anneleri sayfasına mart annesiyim bende.bebişte sarılık olabilir.ölçtürdünüzmü degerlerini.benim bebegimdede aynı sekilde olmustu ve sarılık cıktı

Canım inşallah güzel haberlerinizi alıcaz. Kağanımızı sağlıkla al kucağına inşallah

canım zaten hemen çıkarabiliyosa çok gaz problemi yokmuş seninkinin şükür. bizimkinin karnı dün resmen davul gibiydi patlayacak sandım Allah korusun

Canımmmmm insallah hicbi sorun olmicak. Ama ilk firsatta haber ver bize olur mu. Aklımız sende kalmasın hepimiz heyecan ve duayla sizi bekliyoruz.

canım hipoglisemiye giriyordur bebeğin çok küçük çünkü 3-4 saat çok geç kendini toplayana kadar saat başınemzir uyandırmak için gerekirse sırtına çimdik at mutlaka uyansın. hele 7-8 saat mi ? asla bu kadar aç bırakma. şekeri düştüğü için uyanamıyordur yada sarılığı varaa

Kızlar yarın sabah 8 de sezaryen e giricem oğluşumun suyu çok azalmış birde tansiyonum çıkıyor. Dua edin sağ salim kavuşim bebeğime.

Hayırlı doğumlar cnim. Ayni saatlerde giricez doğuma rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah

Ohh yarin 3 bebis daha geliyor desenize. Kizlar ilk firsatta yazmaya calisirim ama bebegin durumundan dolayi nasil olur bilmiyorum. Elimden geldigince erken yazmaya çalışırım

canm benimki cok agridi ya hatta bir hafta surdu dr normal dedi ameliyat olurken kollar acik bi vaziyetti durup o sogugn altinda kaldgi icn oluyoms

Benim de olmuştu canım birkaç gün içinde geçti sonra

canım zaten hemen çıkarabiliyosa çok gaz problemi yokmuş seninkinin şükür. bizimkinin karnı dün resmen davul gibiydi patlayacak sandım Allah korusun
Ebe bana emzirdikten sonra beş dakka masaj yap gaZı çıktı diye sakın bırakma dedi düzenli yaparsan gaz sorununu hafif atlatırsın dedi ama yapıyorum pek etki etmedi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…