- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.601
Benim bekarken arada olurdu evlendikten sonra hiç olmadı o yüzden sıkıntı olmaz inşallah şuan dogumevinde yatıyom bı cm açılmaya seviniyorlar ah diyorum bende razıyım su ağrıları çekmeye geleydi bir kendi kendine
Canım tesadüfen baktım eylül anneleri sayfasına mart annesiyim bende.bebişte sarılık olabilir.ölçtürdünüzmü degerlerini.benim bebegimdede aynı sekilde olmustu ve sarılık cıktıKızlar moralim gerçekten bozuk kızım2440 kg doğdu şu an tam 16 günlük kilosu 2300 sürekli uyuyor anne sütü alıyor ama babam göre sanki yetersiz 3-4 saatte bir emZiriyorum mama verince 7-8 saten aşağı asla uyandorqmıuorjm uykusu çok ağır 2 gündür kaka yapmadı Ne yapsam bilemedim
Allah yardimcin olsun..hayirli haberleri bekliyoruz..Kızlar yarın sabah 8 de sezaryen e giricem oğluşumun suyu çok azalmış birde tansiyonum çıkıyor. Dua edin sağ salim kavuşim bebeğime.
Canım inşallah güzel haberlerinizi alıcaz. Kağanımızı sağlıkla al kucağına inşallahKizlar yarin 8de hastanede olucam. 9 gibi alicaklar sanirim sezeryana. Durumumuzu biliyorsunuz extra dualariniza ihtiyacim var. Son gun cok giremiyorum yeni dogum yapan arkadaslar allah anali babali büyütsün. Topicin çoğu bebek sorunlarina gecti masalllahallah bize de nasip etsin.
Hayırlı doğumlar cnim. Ayni saatlerde giricez doğuma rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallahKızlar yarın sabah 8 de sezaryen e giricem oğluşumun suyu çok azalmış birde tansiyonum çıkıyor. Dua edin sağ salim kavuşim bebeğime.
canım ben sabah akşam saatli kullanıyorum ama hiç işe yaramadı ya masaj yapıyorum saatli emziriyorum hiç fayda gokGaz sancıları gece başlıyor diye damlayı gece veriyordum. Şimdi de sabah başlıyor. Akşama kadar devam. Gazlar benimle oyun oynuyor
Dualarımdasınız kızlar. Rabbim evlatlarimiza saglikla kavusmayi kavusanlarida evlatlarıyla hayırlı kaderler yasamayi nasip etsin insallahAllah yardimciniz olsun..duarimiz sizinleDenizatidenizyildizi ,sizlerde bizlere dua edin..hayirli haberlerinizi bekliyoruz..
canım zaten hemen çıkarabiliyosa çok gaz problemi yokmuş seninkinin şükür. bizimkinin karnı dün resmen davul gibiydi patlayacak sandım Allah korusunBen gece uyumadan banyo yaptırıyorum ve gaz damlasını verip doyurup uyutuyorum. Gaz problemini biraz biraz çözdük gibi. Bi de bezini açınca bacaklarına bisiklet hareketi yaptırıp sonra karnına doğru bacaklarıyla baskı yapıyorum hemen çıkarıyor gazını çok şükür
Canımmmmm insallah hicbi sorun olmicak. Ama ilk firsatta haber ver bize olur mu. Aklımız sende kalmasın hepimiz heyecan ve duayla sizi bekliyoruz.Kizlar yarin 8de hastanede olucam. 9 gibi alicaklar sanirim sezeryana. Durumumuzu biliyorsunuz extra dualariniza ihtiyacim var. Son gun cok giremiyorum yeni dogum yapan arkadaslar allah anali babali büyütsün. Topicin çoğu bebek sorunlarina gecti masalllahallah bize de nasip etsin.
canım hipoglisemiye giriyordur bebeğin çok küçük çünkü 3-4 saat çok geç kendini toplayana kadar saat başınemzir uyandırmak için gerekirse sırtına çimdik at mutlaka uyansın. hele 7-8 saat mi ? asla bu kadar aç bırakma. şekeri düştüğü için uyanamıyordur yada sarılığı varaaKızlar moralim gerçekten bozuk kızım2440 kg doğdu şu an tam 16 günlük kilosu 2300 sürekli uyuyor anne sütü alıyor ama babam göre sanki yetersiz 3-4 saatte bir emZiriyorum mama verince 7-8 saten aşağı asla uyandorqmıuorjm uykusu çok ağır 2 gündür kaka yapmadı Ne yapsam bilemedim
Kızlar yarın sabah 8 de sezaryen e giricem oğluşumun suyu çok azalmış birde tansiyonum çıkıyor. Dua edin sağ salim kavuşim bebeğime.
Hayırlı doğumlar cnim. Ayni saatlerde giricez doğuma rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Masajdır damladır falan hikaye bence. Faydası oluyorsa da çok az bence. O gaz oldu mu kıvrandırıyor çıkmıyor bir türlücanım ben sabah akşam saatli kullanıyorum ama hiç işe yaramadı ya masaj yapıyorum saatli emziriyorum hiç fayda gok
Amin canım inşallah fırsat bulur bulmaz yazalım.Hayırlı doğumlar cnim. Ayni saatlerde giricez doğuma rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Çok heyecanlıyımOhh yarin 3 bebis daha geliyor desenize. Kizlar ilk firsatta yazmaya calisirim ama bebegin durumundan dolayi nasil olur bilmiyorum. Elimden geldigince erken yazmaya çalışırım
canm benimki cok agridi ya hatta bir hafta surdu dr normal dedi ameliyat olurken kollar acik bi vaziyetti durup o sogugn altinda kaldgi icn oluyomsHerkese teşekkürler kızlar. Sezeryan sonrası omuzlarına sancı giren var mı resmen dikişlerden daha fazla acı veriyor yoksa cok iyiydim. Napcagımı şaşırdım ağrıdan yatamıyorum oturamıyorum nefes alımca bile ağrıyo
Benim de olmuştu canım birkaç gün içinde geçti sonraHerkese teşekkürler kızlar. Sezeryan sonrası omuzlarına sancı giren var mı resmen dikişlerden daha fazla acı veriyor yoksa cok iyiydim. Napcagımı şaşırdım ağrıdan yatamıyorum oturamıyorum nefes alımca bile ağrıyo
Ebe bana emzirdikten sonra beş dakka masaj yap gaZı çıktı diye sakın bırakma dedi düzenli yaparsan gaz sorununu hafif atlatırsın dedi ama yapıyorum pek etki etmedi gibicanım zaten hemen çıkarabiliyosa çok gaz problemi yokmuş seninkinin şükür. bizimkinin karnı dün resmen davul gibiydi patlayacak sandım Allah korusun
yapıyorum cnm ya ağzından çıkarıyo ama pırtla kakada sorun varEbe bana emzirdikten sonra beş dakka masaj yap gaZı çıktı diye sakın bırakma dedi düzenli yaparsan gaz sorununu hafif atlatırsın dedi ama yapıyorum pek etki etmedi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?