2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım gerçekten çok geç emziriyorsun iki saati geçirmemen gerekiyor ki benim ebe iki saati bekleme istediğinde ver emme refleksi gelişsin dedi ben uyandıramadığım zamanlar ya burnunu hafif sıkıyorum yada topugunu sertçe kaşıyorum topuktan daha çabuk uyanıyo şakın bekletme o kadar saat kan şekeri düşer bebişin

Ben Yen'i Yen'i kimyonlu rezene çayı veriyorum bebekler için olanı on cc felan veriyorum biraz daha rahatladı gibi

baika doktor bakalım kaç ölçecek git bir bakalım belki kilo o kadar değildir ben senn anlattklarından hiç güvenemedim doktora sonucta kalem kımdeyse yazan dur sen ölçmuyorsun ölçüyor. doktor değiştirm kararını ancak bu dktor dogruyu mu soyledı onu bılerek karar verırsın . ben olsam 1 dakka düşünmez ve hemen baska doktora gıderdım muayeneye

Evet canim kesin kararimi verdim baska 2 doktora daha gidecegim. Cok merak ediyorum bakalim onlar ne diyecek

canım dualarım seninle. kaan sürpriz yapsın annesinin kucağında çıksın hastaneden inşallah. güle güle git doğuma güle güle çık inşallah. merakla sabırsızlıkla bekleyeceğim haberini

Allah yardımcın olsun

Kizlar bugn arkadasmn dugunune gittm oyle hamilelk dogumdn konustk arkdsmn teyzesinin gelini de hamileydi 3 aylik dedigi sey bana cok sacma geldi ikizms sonra biri düşmş digeri hala karninda yaşiyoms boyle bsy olabilir mi ya

Ohh yarin 3 bebis daha geliyor desenize. Kizlar ilk firsatta yazmaya calisirim ama bebegin durumundan dolayi nasil olur bilmiyorum. Elimden geldigince erken yazmaya çalışırım
Çok seviniriz cnimmm. Senin durumun daha önemli habersiz bırakma

Kizlar bugn arkadasmn dugunune gittm oyle hamilelk dogumdn konustk arkdsmn teyzesinin gelini de hamileydi 3 aylik dedigi sey bana cok sacma geldi ikizms sonra biri düşmş digeri hala karninda yaşiyoms boyle bsy olabilir mi ya
Olabiliyo cnim. Düşmede olabiliyo kurtajlada alınabiliyo sagliksiz olan embriyo

Pardon canım ya hiç dikkat etmemisim. Evet bazen doktorlar fazla gereksiz yorumlar yapabiliryor. İnsanın motivasyonunu bozuyorlar

Reactions: iiz
Evet canım duymuştum. Kendi kendine kayboluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…