- 3 Nisan 2014
- 410
- 732
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.621
Canım gerçekten çok geç emziriyorsun iki saati geçirmemen gerekiyor ki benim ebe iki saati bekleme istediğinde ver emme refleksi gelişsin dedi ben uyandıramadığım zamanlar ya burnunu hafif sıkıyorum yada topugunu sertçe kaşıyorum topuktan daha çabuk uyanıyo şakın bekletme o kadar saat kan şekeri düşer bebişinKızlar moralim gerçekten bozuk kızım2440 kg doğdu şu an tam 16 günlük kilosu 2300 sürekli uyuyor anne sütü alıyor ama babam göre sanki yetersiz 3-4 saatte bir emZiriyorum mama verince 7-8 saten aşağı asla uyandorqmıuorjm uykusu çok ağır 2 gündür kaka yapmadı Ne yapsam bilemedim
Ben altını hafif çözüyorum bisiklet sürer gibi hareket yaptırıyorum daha rahat yapıyor kaka yıyapıyorum cnm ya ağzından çıkarıyo ama pırtla kakada sorun var
baika doktor bakalım kaç ölçecek git bir bakalım belki kilo o kadar değildir ben senn anlattklarından hiç güvenemedim doktora sonucta kalem kımdeyse yazan dur sen ölçmuyorsun ölçüyor. doktor değiştirm kararını ancak bu dktor dogruyu mu soyledı onu bılerek karar verırsın . ben olsam 1 dakka düşünmez ve hemen baska doktora gıderdım muayeneyeCanim haklisin soylediklerinde ama su vakitten sonra yeni bi doktor arayisi korkutuyor beni. Belki ctsi gittigimdeki konusmalar da ayni olursa dedigin gibi keske dememek icin farkli bir doktora daha gidebilirim.
Seninle aramizda 2 hafta var ve kilolar hemen hemen ayni suan bebeklerimizin.40+lari beklersem gercekten normal dogumda uygun bi kilosu olmayacak. 4 uzeri normal dogum yapanlar da var tabiki ama yuzde olarak cok az.ben de onlardan olabilir miyim bilemiyorum
canım bugün nasılsın ? hala bir belirtin yok mu ? bende yok beklıyorum halaEnfeksiyon olabilir doktora gosterin
Evet canim kesin kararimi verdim baska 2 doktora daha gidecegim. Cok merak ediyorum bakalim onlar ne diyecekbaika doktor bakalım kaç ölçecek git bir bakalım belki kilo o kadar değildir ben senn anlattklarından hiç güvenemedim doktora sonucta kalem kımdeyse yazan dur sen ölçmuyorsun ölçüyor. doktor değiştirm kararını ancak bu dktor dogruyu mu soyledı onu bılerek karar verırsın . ben olsam 1 dakka düşünmez ve hemen baska doktora gıderdım muayeneye
Hic mi yookKizlar bana Anadolu yakasinda onerebileceginiz normal dogum yanlisi doktor var mi ?
canım dualarım seninle. kaan sürpriz yapsın annesinin kucağında çıksın hastaneden inşallah. güle güle git doğuma güle güle çık inşallah. merakla sabırsızlıkla bekleyeceğim haberiniKizlar yarin 8de hastanede olucam. 9 gibi alicaklar sanirim sezeryana. Durumumuzu biliyorsunuz extra dualariniza ihtiyacim var. Son gun cok giremiyorum yeni dogum yapan arkadaslar allah anali babali büyütsün. Topicin çoğu bebek sorunlarina gecti masalllahallah bize de nasip etsin.
Eğer Pendik'e yakınsan kurtkoy Emsey hastanesinde Gülcan Akdemir var normal Doğum yanlısı bir doktor sorun olmadığı sürece. Ona git derimHic mi yook
Tansiyon dan cnmGecmis olsun canim neden ordasin?
Amiiinnn canım inşallahSlmhtp canım sağlıcakla kavuş yavruna.
passionete canım inşallah Kaan bebeğin ameliyatı çok güzel geçer,hemen iyileşir ve en kısa zamanda eve çıkarsınız.
Teşekkür ederim cnimmmm cümlemizin insallah. Sen neye karar verdin belli oldumu?passionete Slmhtp Denizatidenizyildizi Yarin doguma girecek arkadaslar Allah yardimciniz olsun. Guzel haberlerinizi bekliyoruz
Çok seviniriz cnimmm. Senin durumun daha önemli habersiz bırakmaOhh yarin 3 bebis daha geliyor desenize. Kizlar ilk firsatta yazmaya calisirim ama bebegin durumundan dolayi nasil olur bilmiyorum. Elimden geldigince erken yazmaya çalışırım
Olabiliyo cnim. Düşmede olabiliyo kurtajlada alınabiliyo sagliksiz olan embriyoKizlar bugn arkadasmn dugunune gittm oyle hamilelk dogumdn konustk arkdsmn teyzesinin gelini de hamileydi 3 aylik dedigi sey bana cok sacma geldi ikizms sonra biri düşmş digeri hala karninda yaşiyoms boyle bsy olabilir mi ya
Evet canım duymuştum. Kendi kendine kayboluyormuşKizlar bugn arkadasmn dugunune gittm oyle hamilelk dogumdn konustk arkdsmn teyzesinin gelini de hamileydi 3 aylik dedigi sey bana cok sacma geldi ikizms sonra biri düşmş digeri hala karninda yaşiyoms boyle bsy olabilir mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?