- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.641
Evet canım duymuştum. Kendi kendine kayboluyormuş
passionete Slmhtp Denizatidenizyildizi Yarin doguma girecek arkadaslar Allah yardimciniz olsun. Guzel haberlerinizi bekliyoruz
Senın bebegın bi anda gelıcek canım ben oyle hissediyorum ınsallah sagsalım guzel bı dogumla gelır bebısıncanım bugün nasılsın ? hala bir belirtin yok mu ? bende yok beklıyorum hala
Saol canim cok tesekkur ederim. O saatte sanirim sezeryanda olucam. Cok dusuncelisinpassionete Denizatidenizyildizi Slmhtp kızlar ınsallah saglıklı kolay dogum hıkayelerınız olur. Dualarımız sızınle guzel haberlerınızı beklıyoruz. passionete canım saat 9da ahnı hocaya kontrol ıcın evden cıkıcam bırsey lZım olursa bana yazabılırsın gelırken getırırım
Bebegının karnında son gecesı, cok degısık bı duygu cok guzel ve cok heyecanlı olmalı. Insallah hersey cok yolunda gıder canım epidural mı yoksa genel anestezi mi alıcaksın nasıl olucakSaol canim cok tesekkur ederim. O saatte sanirim sezeryanda olucam. Cok dusuncelisin
Canim cok duygusalim. Hem ona kavusmak icin sabırsızlanıyorum hem de ayrilmasin benden istiyorum. Kafam baya karışık. Uyku tutmuyor. Genel anestezi konusunda ısrar etti mesut bey. O anki her konusma her cumle seni zorlayabilir dedi.tansiyonun degerlerin degisebilir dedi. Rahat rahat biz bebegi alalim dedi. Kabul ettim bende. Yapacak baska bişey yok.Bebegının karnında son gecesı, cok degısık bı duygu cok guzel ve cok heyecanlı olmalı. Insallah hersey cok yolunda gıder canım epidural mı yoksa genel anestezi mi alıcaksın nasıl olucak
en iyisi bu canım. sonuç ne olursa olsun doğruyu bilir ve karraı sen verirsin. hem bebeğin hem senin ile ilgili bir kararda bu kadar pasif davranmak iyi olmazdı zaten sonradan hep içinde ukte kalırdı. git bakalım ona göre istersen gene doktorunun dediğini seçme şansın varEvet canim kesin kararimi verdim baska 2 doktora daha gidecegim. Cok merak ediyorum bakalim onlar ne diyecek
Tansiyon dan cnm
Canim benim abimin ikizi annemin karninda olmus bilememisler o zman 4 ay olusunu tasimis abim kucucuk ve rengi yesil.dogmus annem.hep sancilamis anlamamışlarKizlar bugn arkadasmn dugunune gittm oyle hamilelk dogumdn konustk arkdsmn teyzesinin gelini de hamileydi 3 aylik dedigi sey bana cok sacma geldi ikizms sonra biri düşmş digeri hala karninda yaşiyoms boyle bsy olabilir mi ya
Kızlar moralim gerçekten bozuk kızım2440 kg doğdu şu an tam 16 günlük kilosu 2300 sürekli uyuyor anne sütü alıyor ama babam göre sanki yetersiz 3-4 saatte bir emZiriyorum mama verince 7-8 saten aşağı asla uyandorqmıuorjm uykusu çok ağır 2 gündür kaka yapmadı Ne yapsam bilemedim
Amin cnm hepimiz inşallah rabbim herkese kolaylık versinIns kritik haftalari gecirir yavruna kavusursun canim
cnm okaygıyı yasamayan anne yok sanırım :)Kızlar uyuyamıyorum. Çok garip bi boşlukta hissediyorum kendimi. Bebeğimle aynı bedende olmıcaz artık evet avuçlarımin arasinda olucak ama oyle cok alıştım ki karnımda olmasına. Ve artık hayatın boyunca sorumlu oldugum bi canlı katılıyo aramıza yapabilecekmiyim kaygısı başladı.
Rabbim hayırlı ebeveynler olmayı nasip etsin insallah cnim en buyuk duam.cnm okaygıyı yasamayan anne yok sanırım :)
öyle cnm, kolay değil kimse öyle olucanı söylemedi zaten :))) uykuduzluk olmassa... benim tek derdm o gibi..Rabbim hayırlı ebeveynler olmayı nasip etsin insallah cnim en buyuk duam.
Sanırım benimde o olucak. Uykum cok ağırdır ve çok severim. Ve hamileligim boyuncada şu 2 gün hariç deli gibi uyudum yani alıştırmada yapamamis oldum :)öyle cnm, kolay değil kimse öyle olucanı söylemedi zaten :))) uykuduzluk olmassa... benim tek derdm o gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?