2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar bebek sarılık olunca beyaz ısığa tutuyorlar fln ya hastane onun ıcın ayrıca para alıyormu? Ozel hastaneler bebege bılerek mama vermıyor bebegı sarılık yapıp hastanede kalmasını ve para almalarına olanak saglıyor dıye bırsey okudum da dogru olabılırmı

Evet canım duymuştum. Kendi kendine kayboluyormuş
Eccoomm dogru canım bızım aılede cok ıkız var ordan bılıyorum. Bırı cok cok kucukken anne karnınds oluyor yanı kalbı duruyor ama buyuklugu kcuk bı fasulye kadarken fln oluyor bu bızımkı sanıyorum ıkı aylık flndı. Dıgerı yasamaya devam ettıgı ıcın artık yasamayan bebegın alınması ıcın herhangı bır mudahalede bulunulmuyor kı cok mınık oldugu ıcın bı zararı da yokmus. Bebıs dogum yaptıgında ufacık bı fasulye kadar kalmıs bebek de cıkıyor doktor dogum sırasınds ıkıncıyı de oyle gostermıstı

Saol canim cok tesekkur ederim. O saatte sanirim sezeryanda olucam. Cok dusuncelisin
Bebegının karnında son gecesı, cok degısık bı duygu cok guzel ve cok heyecanlı olmalı. Insallah hersey cok yolunda gıder canım epidural mı yoksa genel anestezi mi alıcaksın nasıl olucak

Bebegının karnında son gecesı, cok degısık bı duygu cok guzel ve cok heyecanlı olmalı. Insallah hersey cok yolunda gıder canım epidural mı yoksa genel anestezi mi alıcaksın nasıl olucak
Canim cok duygusalim. Hem ona kavusmak icin sabırsızlanıyorum hem de ayrilmasin benden istiyorum. Kafam baya karışık. Uyku tutmuyor. Genel anestezi konusunda ısrar etti mesut bey. O anki her konusma her cumle seni zorlayabilir dedi.tansiyonun degerlerin degisebilir dedi. Rahat rahat biz bebegi alalim dedi. Kabul ettim bende. Yapacak baska bişey yok.

Evet canim kesin kararimi verdim baska 2 doktora daha gidecegim. Cok merak ediyorum bakalim onlar ne diyecek
en iyisi bu canım. sonuç ne olursa olsun doğruyu bilir ve karraı sen verirsin. hem bebeğin hem senin ile ilgili bir kararda bu kadar pasif davranmak iyi olmazdı zaten sonradan hep içinde ukte kalırdı. git bakalım ona göre istersen gene doktorunun dediğini seçme şansın var

Kizlar bugn arkadasmn dugunune gittm oyle hamilelk dogumdn konustk arkdsmn teyzesinin gelini de hamileydi 3 aylik dedigi sey bana cok sacma geldi ikizms sonra biri düşmş digeri hala karninda yaşiyoms boyle bsy olabilir mi ya
Canim benim abimin ikizi annemin karninda olmus bilememisler o zman 4 ay olusunu tasimis abim kucucuk ve rengi yesil.dogmus annem.hep sancilamis anlamamışlar

Canim arkadaslar da demis cok gec araliklarla emziriyorsun. 2 saatte 1 yapmalisin uykusu agir da olsa uyandirmalisin

Kızlar uyuyamıyorum. Çok garip bi boşlukta hissediyorum kendimi. Bebeğimle aynı bedende olmıcaz artık evet avuçlarımin arasinda olucak ama oyle cok alıştım ki karnımda olmasına. Ve artık hayatın boyunca sorumlu oldugum bi canlı katılıyo aramıza yapabilecekmiyim kaygısı başladı.

cnm okaygıyı yasamayan anne yok sanırım :)

öyle cnm, kolay değil kimse öyle olucanı söylemedi zaten :))) uykuduzluk olmassa... benim tek derdm o gibi..
Sanırım benimde o olucak. Uykum cok ağırdır ve çok severim. Ve hamileligim boyuncada şu 2 gün hariç deli gibi uyudum yani alıştırmada yapamamis oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…