2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sağol canım hastenede bi saat uyandırmakla uğraştık en son ben ağlama krizine girince eşim mama versinler çoçuk sarılık olmasın dedi hemşireyi çağırdı hemşire bi güzel soydu ayaklarına vurdu sonra göğsüme koyunca emmeye başladı. Bende battaniyeden çıkartıp emziriyorum yoksa uyuyor

Naptıh canım bende cuma günü Sezeryan dogum yaptım ne yazık kı ameliyathanenin soğuk olmasından kaynaklı çoğu hastada oluyormus arada bildiğin nöbet geçirir gibi oluyor hastanede 3 kare iğne vuruldum eşimde sürekli voltaren sürüyor sıcak su torbası birde

Kızlar bı bel agrısıyla uyandım az once boyle gaZım varmıs gıbı ada tuvalete cıkamıyomusum gıbı gelıyo. Rahmın karnımın altında toplanması olmadı henuz bebek hareketlerı var bıtek suan. Suan Sıcak dus mu ıyı gelır ılık dus mu acaba

Canım gecmıs olsun ya sıcak su torbası hastane cantanda varmıydı sonradan mı ıhtıyac duyup aldın

Spinal olan kızlar baş ağrısı ne kadar sürede geçti Kafamı kaldıramıyorum berbatım
Spinal+epidural kombin ve bebek ciktiktak sonra genel anestezi aldim.ablam dr; anestezi uzmani.valizime nescafe koydurdu.bas agrisini engellermis diye.benim sezeryan sonrasi sancim cok oldugundan aklima bile gelmedi icmek zaten basagrim da hic olmadi.ozetle nescafe basagrisi icin faydaliymis bilginize..

Cnim belden girer doğum sancısı diyolar. Hadi hayırlısı olsun insallah

Ay icmek icin okadar sey koydum ki bide nescafe ekliyelim o halde listeye :) lohusa serbeti kayısı ve erik kompostosu :)

Ay icmek icin okadar sey koydum ki bide nescafe ekliyelim o halde listeye :) lohusa serbeti kayısı ve erik kompostosu :)
Ben de humana lari almistim rezene ve emziren anneler cayini.hastane lohusa serbetini hazirlamisti.ama dedigim gibi nescafe aklima bile gelmedi o hengamede sadece tasimis oldum.insallah bebek de siz de saglikla kurtulun.ay cok guzel bir gun olacak sizin icin.

Canım uyuyamadım yine bu akşam gaz sancısından geçser inşallahş bugun

Ay pardon bide humana var tabi :)) Allah razi olsun canim insallah hepimiz saglikla kavusuruz yavrularimiza. Resmen 2 gündür sadece 4 saatlik uykuylayim. Zor bi gün olucak

cnm tuvaletin var da yapamıyodun hissi doğum günü bende olmuştu kaç defa gittim var gibiydi ama bi türlü yapamıyor hibiydim gecesine doğum oldu hadi hayırlısı bakalım

passionete işte bir uykusuz kaygılı müstakbel anne adayı daha :)
Ayy sorma ya resmen gece boyunca oturdum. Cok kaygilanmaya başladım. Allahım yavrumu bana bağışlasın. Cok zormus anne olmak. Ona bisey olabilme ihtimalini dusunmek. Suan herseyi duble yasiyorum.

Ayy sorma ya resmen gece boyunca oturdum. Cok kaygilanmaya başladım. Allahım yavrumu bana bağışlasın. Cok zormus anne olmak. Ona bisey olabilme ihtimalini dusunmek. Suan herseyi duble yasiyorum.
Bnde öyle cnim. Ama güzel düşünmek ve güçlü olmak zorundayiz. Çünkü onların tek ihtiyacı olan biziz. Allahimin izniyle cok guzel atlaticaz bu süreci gör bak. Sonra gülüp gecicez bosuna bukadar stres yapmışız diye :)

cnm tuvaletin var da yapamıyodun hissi doğum günü bende olmuştu kaç defa gittim var gibiydi ama bi türlü yapamıyor hibiydim gecesine doğum oldu hadi hayırlısı bakalım
Sorma gidiyorum gidiyorum ama yok tuvaletim yok. Bi anda belime ve alt karnıma aynı anda sancı geliyor ama düZenli değil sabah kontrolüm var zaten hayırlısı diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…