- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.681
Günaydın kızlar,bugün Doğum yapacaklar Allah hepinize kolay ve sağlıklı doğumlar versin.
passionete iyi düşün iyi olsun canım.negatif düşünceleri getirme aklına
Zeynep5654 canım bugünün sürprizi siz misiniz yoksa,güzel haberlerini bekliyoruz canım
Olur valla bana uyar canım :)
Evet uykusuzluk kaygıları arttırıyor. Bırakabileceğin birisi varsa bebeği emzirip bırak uyu. Göreceksin tüm kaygıların bitecekYa kızlar lohusalıktan uykusuzluktan sanırım uyursam eğer bebeğe bişi olacak korkusu yaşıyorum ya(
Canım bana komposto falan hiç bişey fayda etmedi. Kayısı çayı aldım aktardan marketlerde de varmış. Sabah aç karnına onu içtim gün içinde hem tuvalete çıktım hem gaz sancim kalmadı istersen deneCanım uyuyamadım yine bu akşam gaz sancısından geçser inşallahş bugun
Canm elinde değil 6 gün uyumadım kızım sanki ya ağlıyor ya memede kaldı diye ama cocuk uyuyodu sonra birdn bire atlattım sende düşünceleri kafana sokmamaya çalış Allah yardımcın olsunYa kızlar lohusalıktan uykusuzluktan sanırım uyursam eğer bebeğe bişi olacak korkusu yaşıyorum ya(
Ben de oyleydim uyuyamiyordum.hatta yaz boyu uyuyamadim 28 agustosta dogum da olunca simdi de bebek icin uyumak nasip olmuyor.ama yasanan hersey cok guzel.hepsine deger.hic korkma allahin izniyle bak ben asiri kaygili bir insanim buna ragmen cok zordu diyemem.her anin keyfinsi cikarAy pardon bide humana var tabi :)) Allah razi olsun canim insallah hepimiz saglikla kavusuruz yavrularimiza. Resmen 2 gündür sadece 4 saatlik uykuylayim. Zor bi gün olucak
40+4 de yola devam hic belirti yok ben doguramiycam galibacanım bugün nasılsın ? hala bir belirtin yok mu ? bende yok beklıyorum hala
Düzenlı gelmedi beklıyorum canım kontrolüm var bugun doktor ne dıyecek merak edıyorumZeynep5654 canım devamı gelmedi heralde şuan beklemede misin bugune sende katılacak gibisin :)
Canım ne yazık kı ben acillik oldum migren atakları çok fena bi haftaya geçermiş
Sağol canım hastenede bi saat uyandırmakla uğraştık en son ben ağlama krizine girince eşim mama versinler çoçuk sarılık olmasın dedi hemşireyi çağırdı hemşire bi güzel soydu ayaklarına vurdu sonra göğsüme koyunca emmeye başladı. Bende battaniyeden çıkartıp emziriyorum yoksa uyuyor
Pardon canım ya hiç dikkat etmemisim. Evet bazen doktorlar fazla gereksiz yorumlar yapabiliryor. İnsanın motivasyonunu bozuyorlar
hayır canım alakası yok. kardeşimin bebeği küvezde şimdi 3 kere satılık oldu. özelde ama para vermiyor.küvez hem devlette hem özelde parasızKızlar bebek sarılık olunca beyaz ısığa tutuyorlar fln ya hastane onun ıcın ayrıca para alıyormu? Ozel hastaneler bebege bılerek mama vermıyor bebegı sarılık yapıp hastanede kalmasını ve para almalarına olanak saglıyor dıye bırsey okudum da dogru olabılırmı
Senın bebegın bi anda gelıcek canım ben oyle hissediyorum ınsallah sagsalım guzel bı dogumla gelır bebısın
Saol canim cok tesekkur ederim. O saatte sanirim sezeryanda olucam. Cok dusuncelisin
doğru karar vermişsin bence çünkü özel bir durum var sen zorlayacak bir şeye gerek yokCanim cok duygusalim. Hem ona kavusmak icin sabırsızlanıyorum hem de ayrilmasin benden istiyorum. Kafam baya karışık. Uyku tutmuyor. Genel anestezi konusunda ısrar etti mesut bey. O anki her konusma her cumle seni zorlayabilir dedi.tansiyonun degerlerin degisebilir dedi. Rahat rahat biz bebegi alalim dedi. Kabul ettim bende. Yapacak baska bişey yok.
40+4 de yola devam hic belirti yok ben doguramiycam galiba
40+4 de yola devam hic belirti yok ben doguramiycam galiba
Hic aksatmadan hemde ama fayda etmiyorCanim yuruyus conelme ilik dus her gun yapio musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?