2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar dogum oldu. Bebegimi yogun bakima aldilar muayenesi yapılıyor. Suan hic bir bilgi verilmedi. Bekliyoruz bakalim. Cok agrim var suan. Insallah iyi haberler aliriz. Daha kilosunu bile bilmiyorum.
Insalllahhhh cokcok guzel haberler alirsiniz canim. Bizi de haberdar et. Dualarimiz sizinle Allah yardimciniz olsun

Kizlar dogum oldu. Bebegimi yogun bakima aldilar muayenesi yapılıyor. Suan hic bir bilgi verilmedi. Bekliyoruz bakalim. Cok agrim var suan. Insallah iyi haberler aliriz. Daha kilosunu bile bilmiyorum.
inşallah güzel haberler alıcaz canım. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah

Tecrübeli hamisler bebeğimi çok aşağıda hissediyorum yürürken düşecek gibi sanki neden böyle aşağıda ya sizde de oldu mu böyle bı durum ne zaman yukarı çıkacak

Bugün sağlık ocağına gittik. Doktor gözünde kırmızı bir nokta olması lazım onu göremiyorum o kısım sarı dedi göz doktoruna yönlendirdi böyle bir şey duyan var mı daha önce. Bir de sarılık başlamış dedi teste yönlendirdi ama sadece gözlerinde var çocuk doktorumuz normal olduğunu söylemişti çok canımı sıktı bu doktor

3 gunde bir geliceksin dedi yarin kontrolum var nst iyi nstde sorun olmadigindan beklicez dedi
bana da 3 günde bir geleceksin demişti ama pazartesiden sonra doğum olmazsa her gün geleceksin dedi. benimde nst de sancı çıkmıyor 80-85 çıkıyor 100 ü bulmuyor .

bakalım bugün ne diyecek kaygılıyım ama

canım sağlık ocağındaki doktor uzman değil sonuçta. göz doktoru ve çocuk doktorunun dedikleri dha önemli. her ihtimalr karşı bi danış onlara ama bişey olacağını sanmam

canım daha önce de dedim ben doğum yaptığım gece sancılarla girdiğim nst de en fazla 20 yi gördük dayanılmayacak sancı değildi ama açıklık 7-8 cm olmuştu bile. yani sancı çıkmaması çok belirleyici değil bence

Kizlar bugn arkadasmn dugunune gittm oyle hamilelk dogumdn konustk arkdsmn teyzesinin gelini de hamileydi 3 aylik dedigi sey bana cok sacma geldi ikizms sonra biri düşmş digeri hala karninda yaşiyoms boyle bsy olabilir mi ya
İkiz olup biri karnında ölüp diğeri yaşayani duydum ama düşük olanı hiç duymamistim daha neler duyacaz kim bilir

canım sağlık ocağındaki doktor uzman değil sonuçta. göz doktoru ve çocuk doktorunun dedikleri dha önemli. her ihtimalr karşı bi danış onlara ama bişey olacağını sanmam
Bana da birşey yok gibi geliyor canım zaten perşembe kendi çocuk doktorumuz çağırdı ona gidicez bakalım o ne dicek ama yine de insanın canı sıkılıyor

Kızlar hastaneden çıkınca dr bebeğini ze ya da size ilaç verdi mi bizim dr hiç bişi vermedi 15 . Gün sağlık ocağında aşısı varmış onu yaptiricaz bide topuk kanı aldılar banada antibiyotik ile ağrı kesici verdi başka bişi vermedi siz neler kullanıyorsunuz

kesinlikle haklısın. aklımdan cıkmıs bu tamamen. tekrar hatırlattıgın ıcın teşekkür ederım canım. sadece sancıya bakıyor ki canım alttan açılmaya da bakıyor aten. muayene edecek

kızlar, passionete doğumdan çıkmış. biraz ağrısı varmış ama iyiymiş. bebekte iyiymiş ama görememiş daha bebeği. ilk fırsatta yazar sanırım. özel mesajardan konuştugumuz gruba yazmış ama buraya yazmaya fırsat bulamadı anlaşılan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…