2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kesinlikle haklısın. aklımdan cıkmıs bu tamamen. tekrar hatırlattıgın ıcın teşekkür ederım canım. sadece sancıya bakıyor ki canım alttan açılmaya da bakıyor aten. muayene edecek
A angel5angel kızlar aynen nst de sancı cıkmasa da acılma olabılırmıs ve bu surecte de acılma olana kadar kendını hıssettırır dedı doktorum. Bugun sabah oldugunda sancılarım yavas yavas gecmıstı doktorda nst de sancılar 20lerde flndı yanı hersey normaldı. Ben gece yasadıgım agrıyı tarıf edınce doktorum alttan bakalım acılma varmı dedı. Baktıgında 1 cm acıklık var gecen hafta hıc yoktu dedı. Dungecekı turdekk sancıların duzenlı oldugunda kanama yada suyun gelırse bana gel dedı klasık. Bırkac gece senı aynı sekılde zorlarsa zaten hastaneye yatıs ıcın gereklı acıklıga ulasırsın bakalım bebek nezaman gelmeye karar verıcek bekleyecegız kızlar

Ay cok az kaldi senin bence :) saglicakla gelsin insallah

Bugün tam 1 aylık oldu :)

Kızlar bizde 10:05 te kavuştuk oğlumla. 3800 gr 50 cm dogdu oğlum. Çok şükür hersey yolunda. Emzirme telaşı sütüm azda olsa geliyo simdilik Yetermis
gözünüzaydın..maşallah oğluşuna çok güzel kilosu..bolca sütün olur işallah..allah analı, babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

cnm bana antibiyotik ve kan ilacı verdi. 15. gün ne aşısı varmış canım? bizim 1 aylık olunca var aşısı.ilk bebeğimde de 1 ay sonundaydı

Tecrübeli hamisler bebeğimi çok aşağıda hissediyorum yürürken düşecek gibi sanki neden böyle aşağıda ya sizde de oldu mu böyle bı durum ne zaman yukarı çıkacak
Canım hayırlı olsun. 24. Haftada bebegın rahımdeki konumu ekteki görseldeki gibi yani buna göre asagıda hissetmen normal olmalı ama merak etme zamanla yukarı cıkıyor bebek rahimde buyudukce. Sonrada son haftalarda normal dıgum pozisyonunu alacagı haftalarda sanıyorum 32. Haftadan sonra yine asagı inmeye baslıyor. Kotu birsy olsa doktorun uyarırdı zaten panık yapma derim

Eklentiler

• IMG_0002.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar dogum oldu. Bebegimi yogun bakima aldilar muayenesi yapılıyor. Suan hic bir bilgi verilmedi. Bekliyoruz bakalim. Cok agrim var suan. Insallah iyi haberler aliriz. Daha kilosunu bile bilmiyorum.
Canım benım gozun aydın allah saglıkla evınıze dönmeyi nasip etsin. Doktoruma bugun seninde sordum beklenmedik hiçbir komplikasyon olmadı dedi cok sukur. Artık bundan sonrası yogun bakım unitesinin yakın takıbıyle tez zamanda düzelir insallah guzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar kontrolden geldik çatı muyenesi yaptı doktor bir parmak açıklık var dedi . Kaç cm eder ki 1 parmak açıklık. Nst de de sancı falan çıkmadı. Cuma tekrar kontrol var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…