- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.721
ben plates topunda zıplıyorum
Kizlar dogum oldu. Bebegimi yogun bakima aldilar muayenesi yapılıyor. Suan hic bir bilgi verilmedi. Bekliyoruz bakalim. Cok agrim var suan. Insallah iyi haberler aliriz. Daha kilosunu bile bilmiyorum.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah vatana millete ailesine hayırlı bi evlat olurKızlar bizde 10:05 te kavuştuk oğlumla. 3800 gr 50 cm dogdu oğlum. Çok şükür hersey yolunda. Emzirme telaşı sütüm azda olsa geliyo simdilik Yetermis
Kızlar bizde 10:05 te kavuştuk oğlumla. 3800 gr 50 cm dogdu oğlum. Çok şükür hersey yolunda. Emzirme telaşı sütüm azda olsa geliyo simdilik Yetermis
A angel5angel kızlar aynen nst de sancı cıkmasa da acılma olabılırmıs ve bu surecte de acılma olana kadar kendını hıssettırır dedı doktorum. Bugun sabah oldugunda sancılarım yavas yavas gecmıstı doktorda nst de sancılar 20lerde flndı yanı hersey normaldı. Ben gece yasadıgım agrıyı tarıf edınce doktorum alttan bakalım acılma varmı dedı. Baktıgında 1 cm acıklık var gecen hafta hıc yoktu dedı. Dungecekı turdekk sancıların duzenlı oldugunda kanama yada suyun gelırse bana gel dedı klasık. Bırkac gece senı aynı sekılde zorlarsa zaten hastaneye yatıs ıcın gereklı acıklıga ulasırsın bakalım bebek nezaman gelmeye karar verıcek bekleyecegız kızlarkesinlikle haklısın. aklımdan cıkmıs bu tamamen. tekrar hatırlattıgın ıcın teşekkür ederım canım. sadece sancıya bakıyor ki canım alttan açılmaya da bakıyor aten. muayene edecek
Ay cok az kaldi senin bence :) saglicakla gelsin insallahA angel5angel kızlar aynen nst de sancı cıkmasa da acılma olabılırmıs ve bu surecte de acılma olana kadar kendını hıssettırır dedı doktorum. Bugun sabah oldugunda sancılarım yavas yavas gecmıstı doktorda nst de sancılar 20lerde flndı yanı hersey normaldı. Ben gece yasadıgım agrıyı tarıf edınce doktorum alttan bakalım acılma varmı dedı. Baktıgında 1 cm acıklık var gecen hafta hıc yoktu dedı. Dungecekı turdekk sancıların duzenlı oldugunda kanama yada suyun gelırse bana gel dedı klasık. Bırkac gece senı aynı sekılde zorlarsa zaten hastaneye yatıs ıcın gereklı acıklıga ulasırsın bakalım bebek nezaman gelmeye karar verıcek bekleyecegız kızlar
şnsallah sagsalım kavus yavrucuna ^_^
kaç günlük oldu ?? O sıkıntılar bana geliyo bu ara uykusuz kalınca. Bide saçma sapan düşünceler. Fenalardayım
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsn, gözün aydın :)
benm bebeğimde lüçük doğdu. Doktor daha 3.günlükken mama takviye edebilirsin kilo verms dedi, yahu sisligi indi cocun benm sutum tam inmemisti. Sonra sutum bollastı en uzun uykumuz 3 saat o da günde 1.kez filan. Uyuyosa doymustur dediler bep. Ama 7 8 saat bilemedm canm ya tecrubesızım ben de
Gozunuz aydin canim, masallah oglunaKızlar bizde 10:05 te kavuştuk oğlumla. 3800 gr 50 cm dogdu oğlum. Çok şükür hersey yolunda. Emzirme telaşı sütüm azda olsa geliyo simdilik Yetermis
gözünüzaydın..maşallah oğluşuna çok güzel kilosu..bolca sütün olur işallah..allah analı, babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar bizde 10:05 te kavuştuk oğlumla. 3800 gr 50 cm dogdu oğlum. Çok şükür hersey yolunda. Emzirme telaşı sütüm azda olsa geliyo simdilik Yetermis
cnm bana antibiyotik ve kan ilacı verdi. 15. gün ne aşısı varmış canım? bizim 1 aylık olunca var aşısı.ilk bebeğimde de 1 ay sonundaydıKızlar hastaneden çıkınca dr bebeğini ze ya da size ilaç verdi mi bizim dr hiç bişi vermedi 15 . Gün sağlık ocağında aşısı varmış onu yaptiricaz bide topuk kanı aldılar banada antibiyotik ile ağrı kesici verdi başka bişi vermedi siz neler kullanıyorsunuz
Amin canım insallah hepimizinki vakitlice saglıklı bi sekilde gelsinAy cok az kaldi senin bence :) saglicakla gelsin insallah
Canım masallah gozunuz aydın. Saglıkla büyütürsün insallahKızlar bizde 10:05 te kavuştuk oğlumla. 3800 gr 50 cm dogdu oğlum. Çok şükür hersey yolunda. Emzirme telaşı sütüm azda olsa geliyo simdilik Yetermis
Canım kimyonlu rezene çayı nerede satılıyor, nasıl veriyorsun.. Acil bize de lazımBen Yen'i Yen'i kimyonlu rezene çayı veriyorum bebekler için olanı on cc felan veriyorum biraz daha rahatladı gibi
Canım hayırlı olsun. 24. Haftada bebegın rahımdeki konumu ekteki görseldeki gibi yani buna göre asagıda hissetmen normal olmalı ama merak etme zamanla yukarı cıkıyor bebek rahimde buyudukce. Sonrada son haftalarda normal dıgum pozisyonunu alacagı haftalarda sanıyorum 32. Haftadan sonra yine asagı inmeye baslıyor. Kotu birsy olsa doktorun uyarırdı zaten panık yapma derimTecrübeli hamisler bebeğimi çok aşağıda hissediyorum yürürken düşecek gibi sanki neden böyle aşağıda ya sizde de oldu mu böyle bı durum ne zaman yukarı çıkacak
Canım benım gozun aydın allah saglıkla evınıze dönmeyi nasip etsin. Doktoruma bugun seninde sordum beklenmedik hiçbir komplikasyon olmadı dedi cok sukur. Artık bundan sonrası yogun bakım unitesinin yakın takıbıyle tez zamanda düzelir insallah guzel haberlerini bekliyoruzKizlar dogum oldu. Bebegimi yogun bakima aldilar muayenesi yapılıyor. Suan hic bir bilgi verilmedi. Bekliyoruz bakalim. Cok agrim var suan. Insallah iyi haberler aliriz. Daha kilosunu bile bilmiyorum.
Bellı olmaZ canım bi anda gelir bence seninki güzel haberlerini bekliyoruzinşallah canım ama kaygılıyım
bugün 40+5 ve belirti yok . saat 15:00 doktordayım bakalım ne diyecek. kaygılıyım artık. bebeğin hareketleri iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?