2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar kontrolden geldik çatı muyenesi yaptı doktor bir parmak açıklık var dedi . Kaç cm eder ki 1 parmak açıklık. Nst de de sancı falan çıkmadı. Cuma tekrar kontrol var
Bı cm eder herhalde canım acılmayı hıssettın mı bebek zorladı mı senı

Yeni doğum yapanları tebrik ediyorum, sağlıkla büyüsünler inşallah.. @loori canum nişanım geldi demişsin, şimdi nasılsın var mı bir gelişme.
Benim oğlumda da gaz sancısı başladı sanırım. Dün akşam üstü 5 gibi bir uyandı bir daha gece 12 de uyudu. Uyudu ama her saat başı emmeye kalkıyor. Çok yoruldum, uykusuzluk zor.

2 gündür alttan baskı daha da arttı oturup kalkarken falan ağrıyo çok. Bebeğin başı iyi baskı yapıyo dedi doktor. Pazartesiye kadar gelmezse sunni sancı denemeyi düşünüyor

Çok sağ ol canım rahatladım sayende hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum inşallah hepimize

Bide hepinz görüslerini cok merak ediyom bebeginzn mevlidini verck msnz benm 40 i 12 gun sonra doluyo ve annem de o zamn gideck gitmedn yapmak istiyom sizler yapack msnz yda yapmayi dusunuyo msnz
Biz mevlidi okuttuk 20.gunde canim cok kalabalik oldu ama en azindan gelmek isteyenler bir gunde gelmis oldu o yonden iyi oldu

Kan ilacı vitamin ilacı ve d vitamini kullanıyorum bebeğime de 15. Günden itibaren d vitamini kullanıyorum

passionete geçmiş olsun canım gözünüz aydın .. henüz bilgi yok mu bebekten .. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

Yok canım cuma gunu sezeryan oluyorum ınsallah. Artık yuruyemıyorum baskıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…