- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.741
Bı cm eder herhalde canım acılmayı hıssettın mı bebek zorladı mı senıKızlar kontrolden geldik çatı muyenesi yaptı doktor bir parmak açıklık var dedi . Kaç cm eder ki 1 parmak açıklık. Nst de de sancı falan çıkmadı. Cuma tekrar kontrol var
Çok sağ ol canım rahatladım sayende hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum inşallah hepimizeCanım hayırlı olsun. 24. Haftada bebegın rahımdeki konumu ekteki görseldeki gibi yani buna göre asagıda hissetmen normal olmalı ama merak etme zamanla yukarı cıkıyor bebek rahimde buyudukce. Sonrada son haftalarda normal dıgum pozisyonunu alacagı haftalarda sanıyorum 32. Haftadan sonra yine asagı inmeye baslıyor. Kotu birsy olsa doktorun uyarırdı zaten panık yapma derim
Hadi hayirli olsun anneli babali buyusun..masallahhhh kilosu superrKızlar bizde 10:05 te kavuştuk oğlumla. 3800 gr 50 cm dogdu oğlum. Çok şükür hersey yolunda. Emzirme telaşı sütüm azda olsa geliyo simdilik Yetermis
Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün.Kızlar bizde 10:05 te kavuştuk oğlumla. 3800 gr 50 cm dogdu oğlum. Çok şükür hersey yolunda. Emzirme telaşı sütüm azda olsa geliyo simdilik Yetermis
Canım benim allah analı babalı büyütsün..insallah guzel haberler alırsınız...Kizlar dogum oldu. Bebegimi yogun bakima aldilar muayenesi yapılıyor. Suan hic bir bilgi verilmedi. Bekliyoruz bakalim. Cok agrim var suan. Insallah iyi haberler aliriz. Daha kilosunu bile bilmiyorum.
allah analı babalı büyütsün işallah..gözünaydın, maşallah oğlunaKızlar oğluşum doğdu anca yazabildim. Emzirmeye çalışıyorum ha bire. 51 cm 3170 gr. Herşey yolunda şu an maşallah.
Biz mevlidi okuttuk 20.gunde canim cok kalabalik oldu ama en azindan gelmek isteyenler bir gunde gelmis oldu o yonden iyi olduBide hepinz görüslerini cok merak ediyom bebeginzn mevlidini verck msnz benm 40 i 12 gun sonra doluyo ve annem de o zamn gideck gitmedn yapmak istiyom sizler yapack msnz yda yapmayi dusunuyo msnz
Kan ilacı vitamin ilacı ve d vitamini kullanıyorum bebeğime de 15. Günden itibaren d vitamini kullanıyorumKızlar hastaneden çıkınca dr bebeğini ze ya da size ilaç verdi mi bizim dr hiç bişi vermedi 15 . Gün sağlık ocağında aşısı varmış onu yaptiricaz bide topuk kanı aldılar banada antibiyotik ile ağrı kesici verdi başka bişi vermedi siz neler kullanıyorsunuz
Gözünüz aydın canımmKızlar bizde 10:05 te kavuştuk oğlumla. 3800 gr 50 cm dogdu oğlum. Çok şükür hersey yolunda. Emzirme telaşı sütüm azda olsa geliyo simdilik Yetermis
Eczanede humana çay gibi az veriyorum biraz olsun daha iyi oluyor on onbeş cc veriyorum bir bardak yapıyorum gerisini ben içiyorum birinci haftadan itibaren yazıyorCanım kimyonlu rezene çayı nerede satılıyor, nasıl veriyorsun.. Acil bize de lazım
Gözün aydın canımKızlar oğluşum doğdu anca yazabildim. Emzirmeye çalışıyorum ha bire. 51 cm 3170 gr. Herşey yolunda şu an maşallah.
Hayırlı olsun canım tebrık ederim :)Ayy çok güzel bi duygu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Keşke normal doğurabilseydim de daha rahat bakabilseydim ona. Yinede iyiyim çok şükür ağrılar var ama herşeye değer bu duygu.
Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün.Kızlar oğluşum doğdu anca yazabildim. Emzirmeye çalışıyorum ha bire. 51 cm 3170 gr. Herşey yolunda şu an maşallah.
Yok canım cuma gunu sezeryan oluyorum ınsallah. Artık yuruyemıyorum baskıdan.Yeni doğum yapanları tebrik ediyorum, sağlıkla büyüsünler inşallah.. @loori canum nişanım geldi demişsin, şimdi nasılsın var mı bir gelişme.
Benim oğlumda da gaz sancısı başladı sanırım. Dün akşam üstü 5 gibi bir uyandı bir daha gece 12 de uyudu. Uyudu ama her saat başı emmeye kalkıyor. Çok yoruldum, uykusuzluk zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?