2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Slm kızlar bizde kontrol den geliyoruz 38+1 iz bugün bebeğimiz de gayet memnunmuş yerinden suyumuz yeterliymis .. haftaya pazartesi ye kesin tarih verdi dktorumuz sezeryan için günlerimiz sayılı artık...
Canim senin sezaryen sebebi neydi? Bir de suan kac kilo bebegin

cnm bana antibiyotik ve kan ilacı verdi. 15. gün ne aşısı varmış canım? bizim 1 aylık olunca var aşısı.ilk bebeğimde de 1 ay sonundaydı
Canim ben yanlış hatirlamisim kontrol yazıyor 15. Günde 1 aylıkken aşı varmış. kan ilacı feramat mi kullanıyorsun kabızlık yapıyor mu ilacin

39+3 bekliyorum sabrım kalmadı. Günü var 5gün ama, doktorda tuttturdu normal doğum diye.hiç sancım yok.bugün kontrolüm vardı.bir terslik çıkacak diye korkuyorum artık.olmadı 41.haftayı bekleriz diyor doktor,bekleyen var mı 41.haftayı?

Kizlar dogum oldu. Bebegimi yogun bakima aldilar muayenesi yapılıyor. Suan hic bir bilgi verilmedi. Bekliyoruz bakalim. Cok agrim var suan. Insallah iyi haberler aliriz. Daha kilosunu bile bilmiyorum.
Canım güzel haberler alacaksın inşallah Allah Kaan bebeğe güç kuvvet versin sağlık sıhhat versin, sana da şifa versin. Bir an önce iyileş inşallah.
Gözün aydın olsun, Kaan'ın ömrü uzun sağlıklı bereketli hayırlı olsun inşallah.

Canım benim bebeğimin de gözleri sarı ama doktor normal demişti bize de. Bazı doktorların söyleme şekilleri çok sert insanı kaygılandırıyor.

Bana ağrı kesici verdi bir de sezaryen olduğum için dikişlerin üzerine sürmek için yara izini azaltan bir krem verdi ama onu kullanmaya başlamadım hemen.
Bebeğe ilaç vermedi.

iiz canım sende çatı muayenesi oluyorsun sanırım açıklık ne durumda sende. Benim doktorum bugün 1 parmak açıklık var dedi ama ne anlama geliyor bilemedim

Canım benim bebeğimin de gözleri sarı ama doktor normal demişti bize de. Bazı doktorların söyleme şekilleri çok sert insanı kaygılandırıyor.
Doğru söylüyorsun canım sinir oldum doktora başıma ağrı girdi sabahtan beri. Perşembe kendi çocuk doktorumuz çağırdı bakalım o ne dicek asıl onun söylediği önemli olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…