- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.721
Full konuşuyorduk falan Bi an dağılma olduÇok haklısın canım ya daha aktif olsakaslında
Gözün aydin darisi basimiza insallah.Kızlar bugün keseyi gördük cok şükür. 5+3 günlük bugün 7 mm kese görünüyor dedi dr. Karından baktı bu arada. 2 hafta sonra tekrar gel rahat rahat kalp atışını da duyariz inşaallah dedi
İnşaallah canimGözün aydin darisi basimiza insallah.
tebrikler..Rabbim kucağınza almayı nasip etsin inşallah... ilk muayene mi daha önce gitmişmiydinizKızlar bugün keseyi gördük cok şükür. 5+3 günlük bugün 7 mm kese görünüyor dedi dr. Karından baktı bu arada. 2 hafta sonra tekrar gel rahat rahat kalp atışını da duyariz inşaallah dedi
Gecen hafta perşembe gitmiştim canım. O zaman görememisti keseyi haftaya gel demistitebrikler..Rabbim kucağınza almayı nasip etsin inşallah... ilk muayene mi daha önce gitmişmiydiniz
Tesekkurler bu arada. Rabbim hepimize nasip eylesin inşaallah kucaklarimiza almayi saglikli bir şekildetebrikler..Rabbim kucağınza almayı nasip etsin inşallah... ilk muayene mi daha önce gitmişmiydiniz
Merhaba Eylul anneleri!
Iki gundur migdemde bir baski var, aslinda butun karnim gergin. Zaten hamileligimde belli oluyor bana karnim buyudu ama su migde bolgemdeki baski sanki nefes almami engeliyor.
Varmi sizdede buna benzer bisey? Su an 7+2 haftadayiz
Şöyle uzman doktor ücretsiz kardiyoloji bölümünede gittim kalp rahatsızlıgm oldugu için muayene parası almadılar sadece 50tl eko parası aldılar. Kadın doğum bölümündede ek te ki tahlilleri istedi doktor ücret almadılar defalarca sordm ücretliyse dışarda yaptıracaktm. Zaten bu tahliller dısındakıleri saglık ocagı yapıyormuş tel 02162516565 danışabilirsin ücret bilgisini randevularıda haftaiçi boş oluyor genelde henüz keşfedılmemış hastane
Evet canımArkadaslar akıntınızda artış oldu mu acaba
Can'ım gaz vardır yediklerine dikkat etMerhaba Eylul anneleri!
Iki gundur migdemde bir baski var, aslinda butun karnim gergin. Zaten hamileligimde belli oluyor bana karnim buyudu ama su migde bolgemdeki baski sanki nefes almami engeliyor.
Varmi sizdede buna benzer bisey? Su an 7+2 haftadayiz
Evet arttı canımArkadaslar akıntınızda artış oldu mu acaba
Mrb hayırlı olsun hoşgeldiniz aramızamerhaba 2017 eylül annelerı bende hamıle oldugumu yenı ogrednım. 5. haftanın içindeyim. içinizde bursada olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?