2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Mrb kızlar..Ben dün dr.a gittim ilk muayene için.. Beta hcg 1704 çıktı dr.um keseyi göremedi.. Adetimi henüz 3 gün geçmişti dün.. Daha önce bir düşüğüm olmuştu aynı dr.a gidiyorum.tedirgin olduğumu görünce bugün akşam nöbetçiymiş vajinal ultrasonla bakalım gel dedi. Akşam gideceğiz bakalım umarım bi aksilik olmaz kanımıda alcak.. Önceki düşüğümde 6 haftalık değerim 1000 di.. zaten ondan sonra da düşmüştü.. bunun yükselmesi iyi olmuş ama keseyi göreyemeyince bi tedirgin oldum
insan bir defa düşük yaşayınca içinde hep bir korku oluyor..Kızım hemen olmuştu ona hamileyken dünyadan bi haber doğurmuşum diyorum şuan :)

Reactions: NGY
Kızlar bugün keseyi gördük cok şükür. 5+3 günlük bugün 7 mm kese görünüyor dedi dr. Karından baktı bu arada. 2 hafta sonra tekrar gel rahat rahat kalp atışını da duyariz inşaallah dedi
tebrikler..Rabbim kucağınza almayı nasip etsin inşallah... ilk muayene mi daha önce gitmişmiydiniz

Merhaba Eylul anneleri!
Iki gundur migdemde bir baski var, aslinda butun karnim gergin. Zaten hamileligimde belli oluyor bana karnim buyudu ama su migde bolgemdeki baski sanki nefes almami engeliyor.
Varmi sizdede buna benzer bisey? Su an 7+2 haftadayiz

Teşekkürler canım :)

H hanimcik canim sen emseyde kime gidiyorsun? Orda muayene dogum falan ne kadar acaba? bir de kalabalik degilmi orasi? Bu arada dogru hatirliyorsun seninle morfoloji konusunda konuştuk yeni hatırladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…