- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.741
benim midemde bişey yok henüz ama karnım biraz yemek yiyeyim davul gibi şişiyor :) kızımda 20 kilo aldım çok fazla saldım kendimi bunda almayı istemiyorumMerhaba Eylul anneleri!
Iki gundur migdemde bir baski var, aslinda butun karnim gergin. Zaten hamileligimde belli oluyor bana karnim buyudu ama su migde bolgemdeki baski sanki nefes almami engeliyor.
Varmi sizdede buna benzer bisey? Su an 7+2 haftadayiz
ben açken gittim her ihtimale karşı ama aç tok farketmiyormuşHanımlar kanınızı aç karına mı verdiniz?
Ne tahlili istendiğine bağlıHanımlar kanınızı aç karına mı verdiniz?
Bana özellikle aç ver dedi de, şimdi baktım şeker de istemiş ondan sanırım.ben açken gittim her ihtimale karşı ama aç tok farketmiyormuş
Bir sürü şey istedi de şimdi bakınca şeker de var istedikleri arasında. Şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorsan açlık şekerine bakalım denmişti daha önce.Ne tahlili istendiğine bağlı
Benden 8 tüp aymıştı açlık şekeri hormon vitamin vardıBir sürü şey istedi de şimdi bakınca şeker de var istedikleri arasında. Şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorsan açlık şekerine bakalım denmişti daha önce.
Ben daha tam karar vermedim ama bakalim aklimda bulunsun yine de.Selam :) Ummuhan Hn'a gidiyorum. Çok tatlı sakin bir bayan. muayene ücreti 125 tl doğum 3000 civarı diye biliyorum. Hasta ile çok detaylı ilgileniyor. Oda önünde bir kapışma havası olmuyor daha sistemli bir hastane. Benim özel sağlık sigortam var her şeyde oraya gidiyorum . Ama poliçimde doğum yok. Yine de vazgecmedim hastaneden. Doğru hatırlıyorum gibi gelmişti bana da :)passionete
Ben daha tam karar vermedim ama bakalim aklimda bulunsun yine de.
Daha uygun fiyata o hizmeti bulursam ben de değiştirebilirim. Gisbir e gidiyorum arada ama orayı sevmiyorum 2 dr var sadece. Burda 10 doktor var. Sen de deneyimlerini paylaş bu arada bütün kan tahlillerim temiz. sadece demirim 11 seviyelerinde düşük
Canım benim Demir'im sürekli düşerdi hep iğne serum verilirdi hamile olduğumu öğrendiğimde 40 ti sonda ben Bi azım ettim ful yeşil mercimek peynir süt ayran yumurta bunların yanında veya sonra çay içmedim mandalına portakal yedim 3 haftada 2 ye katladı demirim sende faydasını görürsünDaha uygun fiyata o hizmeti bulursam ben de değiştirebilirim. Gisbir e gidiyorum arada ama orayı sevmiyorum 2 dr var sadece. Burda 10 doktor var. Sen de deneyimlerini paylaş bu arada bütün kan tahlillerim temiz. sadece demirim 11 seviyelerinde düşük
Canım benim Demir'im sürekli düşerdi hep iğne serum verilirdi hamile olduğumu öğrendiğimde 40 ti sonda ben Bi azım ettim ful yeşil mercimek peynir süt ayran yumurta bunların yanında veya sonra çay içmedim mandalına portakal yedim 3 haftada 2 ye katladı demirim sende faydasını görürsün
Yeşil mercimek tüm bir demir deposu günlük Demir ihtiyacın için 2 kase tüketmen gerekiyor ama bıktırma kendini salatası da güzel oluyor ama sana tavsiyem hepsini tükettin ne tükettiysen arkasından C vitamini al seversen avokado ya ben yiyemedimYa ben de çayı kestim aslında her gün bir kaşık keçiboynuzu içiyorum 7 8 tane de çekirdekli siyah üzüm. Yeşil mercimeği bilmiyordum tüketmeye başlayayım her şeyin doğal olanı en iyisi.
Çokmuş 2 tüp aldı benden. Hamile kalmadan önce yaptırdığım şeyleri istemedi, eski tahlillere bakayım ona göre isterim dedi. Smear testi yaptı, bayağıdır yaptırmadığım için.Benden 8 tüp aymıştı açlık şekeri hormon vitamin vardı
Hayırlı olsun :)Bende eylül anesıyım aranıza katılmak istiyorum :)
Yeşil mercimek tüm bir demir deposu günlük Demir ihtiyacın için 2 kase tüketmen gerekiyor ama bıktırma kendini salatası da güzel oluyor ama sana tavsiyem hepsini tükettin ne tükettiysen arkasından C vitamini al seversen avokado ya ben yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?