2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
benim midemde bişey yok henüz ama karnım biraz yemek yiyeyim davul gibi şişiyor :) kızımda 20 kilo aldım çok fazla saldım kendimi bunda almayı istemiyorum

H hanimcik canim sen emseyde kime gidiyorsun? Orda muayene dogum falan ne kadar acaba? bir de kalabalik degilmi orasi? Bu arada dogru hatirliyorsun seninle morfoloji konusunda konuştuk yeni hatırladım.

Selam :) Ummuhan Hn'a gidiyorum. Çok tatlı sakin bir bayan. muayene ücreti 125 tl doğum 3000 civarı diye biliyorum. Hasta ile çok detaylı ilgileniyor. Oda önünde bir kapışma havası olmuyor daha sistemli bir hastane. Benim özel sağlık sigortam var her şeyde oraya gidiyorum . Ama poliçimde doğum yok. Yine de vazgecmedim hastaneden. Doğru hatırlıyorum gibi gelmişti bana da :) passionete

Ben daha tam karar vermedim ama bakalim aklimda bulunsun yine de.

Ben daha tam karar vermedim ama bakalim aklimda bulunsun yine de.

Daha uygun fiyata o hizmeti bulursam ben de değiştirebilirim. Gisbir e gidiyorum arada ama orayı sevmiyorum 2 dr var sadece. Burda 10 doktor var. Sen de deneyimlerini paylaş bu arada bütün kan tahlillerim temiz. sadece demirim 11 seviyelerinde düşük

Canım benim Demir'im sürekli düşerdi hep iğne serum verilirdi hamile olduğumu öğrendiğimde 40 ti sonda ben Bi azım ettim ful yeşil mercimek peynir süt ayran yumurta bunların yanında veya sonra çay içmedim mandalına portakal yedim 3 haftada 2 ye katladı demirim sende faydasını görürsün

Ya ben de çayı kestim aslında her gün bir kaşık keçiboynuzu içiyorum 7 8 tane de çekirdekli siyah üzüm. Yeşil mercimeği bilmiyordum tüketmeye başlayayım her şeyin doğal olanı en iyisi.

Ya ben de çayı kestim aslında her gün bir kaşık keçiboynuzu içiyorum 7 8 tane de çekirdekli siyah üzüm. Yeşil mercimeği bilmiyordum tüketmeye başlayayım her şeyin doğal olanı en iyisi.
Yeşil mercimek tüm bir demir deposu günlük Demir ihtiyacın için 2 kase tüketmen gerekiyor ama bıktırma kendini salatası da güzel oluyor ama sana tavsiyem hepsini tükettin ne tükettiysen arkasından C vitamini al seversen avokado ya ben yiyemedim

kivi, mandalina, portakal bazen de ananas yiyorum. Bakalım nasıl olacak :) çok şükür bulantım yok henüz onun yerine baş ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…